- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.061
O zaman beyaz sabunla banyoda güzelce ovala. Kurur öyle güzel akıyor. Makine acı verince o yöntemi kullanıyorumEvde makinrm yok kızlar elde sağmayo denicem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman beyaz sabunla banyoda güzelce ovala. Kurur öyle güzel akıyor. Makine acı verince o yöntemi kullanıyorumEvde makinrm yok kızlar elde sağmayo denicem![]()
Bakalım keşke bende verseydim doktor verme dedi ne bileyim içim rahatlardi verseydim bakalım çarşamba ne dicek sağlık ocağıÇok iyi dedi
Ben mamaya yüklendim ama sarılık olunca galiba ondan oldu.
Onu her seferinde yapıp mideyi öyle alıştırmak da iyi değil canım. Zaten gündüz 3 kere veriyorsan 60cc gece 1 kere 100 CC veriyorum ondan 3 ölçek 10 ccsi su![]()
Canım doyuyorsa gerek yok zaten.Bakalım keşke bende verseydim doktor verme dedi ne bileyim içim rahatlardi verseydim bakalım çarşamba ne dicek sağlık ocağı
Hic kilo almadı sanki bide çok kusuo oda benim yüzümden gazını çıkarmadım başta herhalde ondan kuzum destekleseydim mamayla keşke diorumCanım doyuyorsa gerek yok zaten.
Bizim ilk sarılık olunca almıştım.
Bana da bu aynı geliyoHic kilo almadı sanki bide çok kusuo oda benim yüzümden gazını çıkarmadım başta herhalde ondan kuzum destekleseydim mamayla keşke diorum
İnşallah kuzum ahh ana yüreği hep bu çocuk doymuo kilo almio dioruz ana olduk çünküBana da bu aynı geliyo
Eşimle çok şaşırdık Dr kilo söyleyince.
Biz anlamıyoruz cnm inşallah
Sende güzel haberini alırsın. Az kaldı![]()
Bez sayısı nasıl canım bize almıyor geliyor hep yanında olduğumuz için merak etme alıyordur annesiİnşallah kuzum ahh ana yüreği hep bu çocuk doymuo kilo almio dioruz ana olduk çünkü![]()
Şu saatte kadar 3 ncu kakası iki kere üstüme isedi bugün fena yakalandıkBez sayısı nasıl canım bize almıyor geliyor hep yanında olduğumuz için merak etme alıyordur annesi![]()
Canım hemen duşa gir sabunla ılık masaj yap uçlarına değil bide zeytinyağlı masaj yap duştan sonra benim ilk günler damarlarım tıkandı öyle öyle açtık sonra sağdım açıldı
Kuzum tamam videolara bakarak elde sık oda rahatlatır sonra da emzirgeçer inşallah hemen
Canım bende sıcak suyu leğene koydum sonrasında kalıp sabunu sordum baya masaj yaptım yumuşattım elle de yanlış anlama inek sağar gibi sağdım ama göğüsümü yıkadıktan sonra iyice kurula sonra sağmayı yap bende doğumdan iki gün sonra ateş titreme mastit oldum eğer dula girmeseydim hastanelik olacaktım
O zaman beyaz sabunla banyoda güzelce ovala. Kurur öyle güzel akıyor. Makine acı verince o yöntemi kullanıyorum
Catlak-kurabiye kuzum nasıl oldun kızların dediğini uyguladınmı
Kakadan daha çok çişe bak canım kilo alımında çişli bez önemli bende ilk zamanlar yetmiyormu acaba demiştim mama versemmi doktor cisli bezi sorduŞu saatte kadar 3 ncu kakası iki kere üstüme isedi bugün fena yakalandıkya günde 4 5 kaka oluo ama çok zayıf ondan kuzum almadı kilo dedim
Keşke yakın olsak pompalarımı getirirdim sana canım ikisinden de var olmadı cok rahatsız ederse acile bir git rahatlatırlarÇok sağolın kızlar bugün iki kez girdim duşa ve yarın da tekrar sabunla deneyim. Parol içtim sıcak su torbasını da alıp yattım sanki biraz yumuşamış oğlana emzirmeye çalışıyorum. Süt çok az geldiği için mızırdanıyor tam güçlü çekmiyor ah Bi çekip bitirse nefes alcam bende
Aynen canım bakayım parolun etkisi geçince düzelmezsem acile gitcem. Çok sağol canım benim düşündüğün içinKeşke yakın olsak pompalarımı getirirdim sana canım ikisinden de var olmadı cok rahatsız ederse acile bir git rahatlatırlar
Anladım kuzum çiş i sayamadim tam kaç kere yapio mavi çizgi doluo oluo ama bazen iki kere de yapmış oluo sanirimKakadan daha çok çişe bak canım kilo alımında çişli bez önemli bende ilk zamanlar yetmiyormu acaba demiştim mama versemmi doktor cisli bezi sordu
Düzelirsin inşallah gerek kalmaz acile bacımAynen canım bakayım parolun etkisi geçince düzelmezsem acile gitcem. Çok sağol canım benim düşündüğün için![]()
Sen bezini değiştirdiğinde genelde çis olup olmadığını anlarsın zaten canım bez sayısına bak mesela günde 10 bez 5i mutlaka çişli oluyorsa yetiyordur sütün doyuyordurAnladım kuzum çiş i sayamadim tam kaç kere yapio mavi çizgi doluo oluo ama bazen iki kere de yapmış oluo sanirim
Oluo sanırım ya iki gündür durmadan aglio acaba doymuomu die eşimde sordu gaz dioruz ama bugünde çok huysuzluk yaptı ondan da dedim kuzum kilo da almio sanki çarşamba sağlık ocağına gidince belli olcak amaSen bezini değiştirdiğinde genelde çis olup olmadığını anlarsın zaten canım bez sayısına bak mesela günde 10 bez 5i mutlaka çişli oluyorsa yetiyordur sütün doyuyordur
Canım ağlarken ayaklarını topluyor mu. Ikınması ne durumda. Gaz sancıları başlamış olabilir genelde 3. Hafta gibi başlıyor bizimde öyle olduOluo sanırım ya iki gündür durmadan aglio acaba doymuomu die eşimde sordu gaz dioruz ama bugünde çok huysuzluk yaptı ondan da dedim kuzum kilo da almio sanki çarşamba sağlık ocağına gidince belli olcak ama
İnşallah canım benim lahana yaprağı da iyi geliyormuş onu yapacağım bakalımDüzelirsin inşallah gerek kalmaz acile bacım![]()
Evet kuzum kucağıma alirken sürekli ayakları toplu şimdi masaj yaptım kaka yaptı biraz sakinledi çok huysuz ben gazınımi cikarmiorum anlamadimki emmek istedi bu seferde kustu iki gündür kendimi çok başarısız gördümCanım ağlarken ayaklarını topluyor mu. Ikınması ne durumda. Gaz sancıları başlamış olabilir genelde 3. Hafta gibi başlıyor bizimde öyle oldu