- 19 Kasım 2020
- 22.179
- 48.365
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.641
Ah ah bir an önce düzene girsek ya uzaktan davulun sesi hoş geliyorduGercekten o ilk zamanlar depresyonu hepimiz yaşadık bebek bize biz bebeğe alışana kadar zaman geçiyor bi bakmışız düzene girmiş
Ağlar annesi açım benn diyoDeneyim kuzum o an bi aglio etinden et kopario sanki tutamadı die ondan deneyim onu da bi
Ay daha benim misafirler başlamadı bak gör onlar başlayınca neler duycamBenim daha önceden çocuk olduğu için tecrübeliy takmıyorum ama dediğin gibi ilkin de ben de çok çektim
Hadi bakalım kullan bize de söyle. Ortası delik mi aldın. Kız sanki normal doğum yaptık haaBizimde kafanın bir tarafı daha düz inşallah düzelir yastık sipariş verdim kullananlar düzeldi falan demiş bakalım
Toparlayacaksın canım kendine güven sütüne güven. Bak Bi emzirme danışmanında dinlemiştim. Şimdi beyin ilk zamanlar algılayamazmış süt üreteyim mi üretmeyim mi diye. Ama bebek emdikçe uyarı gittikçe haa bu çocuk aç süt üretmem lazım dermiş. Yani hepsi biraz zaman biraz sabır istiyor. Bakma böyle konuştuğuma geçtiğin yoldan hepimiz geçtikÇok sağolun canlarım biraz daha iyi geldi bana daha da toprlayacam inşallah
Yaaa güldüm sabah sabahAh ah bir an önce düzene girsek ya uzaktan davulun sesi hoş geliyordulohusa depresyonuna gireceğimi hiç düşünmemiştim
Ağlar annesi açım benn diyohele sesi gürleşsin daha bağıra bağıra ağlayacak
Ay daha benim misafirler başlamadı bak gör onlar başlayınca neler duycam
Hadi bakalım kullan bize de söyle. Ortası delik mi aldın. Kız sanki normal doğum yaptık haakafalar uzun uzun
İki tarafa eşit yatırmaya çalışıyorum gündüz bir yön gece diğer yön ama bakalımYaaa güldüm sabah sabah
Bende yastik aldım ama kullanmadık daha
Tek tarafa sürekli yatirmaktan oluyor ona dikkat etmek lazım düzene giriyor
Daha dikkatlş olucam inşallah ah cankm kimse anlıyormu ki aramadan gelend direk var iki gün çok yoğun geçti anlamıyorlae bakalım hayırlısı olsunToparlayacaksın canım kendine güven sütüne güven. Bak Bi emzirme danışmanında dinlemiştim. Şimdi beyin ilk zamanlar algılayamazmış süt üreteyim mi üretmeyim mi diye. Ama bebek emdikçe uyarı gittikçe haa bu çocuk aç süt üretmem lazım dermiş. Yani hepsi biraz zaman biraz sabır istiyor. Bakma böyle konuştuğuma geçtiğin yoldan hepimiz geçtik
Bide misafir mi geliyor demiitin.
Almayın bence kırkınız çıkana kadar misafir
Hem bebek de yeni geldi küvozden
Gelmek isteyene bebek küvozden yeni geldi enfeksiyon riskine karşı doktorumuz kırkı çıkana kadar misafir almayın dedi dersin. Sonuçta siz daha önemlisiniz
Bizi uyarmışlardu bir süre ziyaretçi almayın diye gelmek isteyene hep öyle söyledik
Oyy kurban olurum benn o minik kahramanaGrubun en küçük kıymetli bebesi kim oldu şimdi
Abimiz belliMinikimm Muhammed Alparslanımız güçlü abi minik kahraman o
Hayırlı bayramlar canlarımmm çok şükür bebsilerimiz yanımızdaGünaydınn kızlar
Çok şükür hepimizin bayram şekeri yanında
İnşallah Rabbim tüm isteyenlere, bekleyenlere, mücadele edenlere en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Bizlere de evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle büyütebilmeyi hayırlı evlat olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin
Herkese hayırlı bayramlar
Ayyy aynenn 45 dk sürüyor bnmki bazenAyakta uyuyanlar derneği
Uyumaaa uyumaaa
Bu gece emzirme işi çok zor
Kuzum benimkide kavrayamiyor hemenEvet ben bide yarimsaat uyandırma ya çalıştım sonra kaka Faslı sonra emzirmeye gecebildikya bı de iki gündür memeyi tutarken zorlanio ben bı hata mı yapiorum ya aglio bide tutana kadar başta öyle deildik
Ayy ortalığı ayağa kaldırıyor açken hele bı ben mutfakta.olayim eşim 10 kere ümraann diye sesleniyor susturamayincaAynen canım öyle daya iyi oluyor. Kusmaması için bazen ne yaparsam yapayım fayda etmiyor. Bağırsak gazını çıkarmak için ıkınırken yine kusuyır
Bide bizimkine açken mümkün değil bir şey yaptırmak ne altını değiştirebiliyorum ne masaj ne başka bir şey. Ağlama krizine giriyor
Kuzum sen yanlış yapmıyorsun kuvezdeyken emzirmeye gidince bende uyandırmak için çabalıyorum uykusundan uyanıp ta emeyum demiyordu şimdi evde daha adapte oldu seninkide olacak insallahhhhAnladım canım bidaha sorayım sağlık ocağına
Ya aglicam uyanmio zar zor uyandirdik tek meme emdi uyudu çok derin uyuyone yaptıysak uyanmadı ne zaman aliscak dunyaya ben mi yanlış bişe yapiorum
Canim benimm sakın üzülüp strese kapılma sütun daha da azalır bak ben tam 4 buçuk ay makinayla sagdim bitiyor zannettim çoğu zmaan halbuki gekiyordu ben humana aldım doktorumuz bestlak tavsiye etti bana bestlak çok iyi geldi mutlaka kullandık su ic amaYarın bi bestlaktan başlıyayım canım bakalım inşallah olur
Yaa canım benim kok duygulandım yazdıklarına2950 Gr 50 cm ile taburcu olduk şimdi ne kadarlık olduk bilmiyorum
Ah bu insanlar yaDaha dikkatlş olucam inşallah ah cankm kimse anlıyormu ki aramadan gelend direk var iki gün çok yoğun geçti anlamıyorlae bakalım hayırlısı olsun
Göz ile farkediliyor yaa resmen eve gelince yavrum huzura erdi kimseyi ayırmasın RabbimYaa canım benim kok duygulandım yazdıklarınaRabbim sizi hiç ayırmasın maşallah maşallah paşama eve geldi ya artık daha çabuk toparlar
Aminn balımGöz ile farkediliyor yaa resmen eve gelince yavrum huzura erdi kimseyi ayırmasın Rabbim
E bebekten mi canım evet gördüm o düz olanıCatlak-kurabiye gelsin kullanayım memnun kalırsam sizede öneririm canım ben kalp gibi olan vardı ondan sipariş verdim onun yorumları iyiydi düz vardı onu alacaktım kimse memnun kalmamış
Evet canım e bebekten bezler indirime girmisti onlari alırken yastigida aldım bayram sonrası gelirE bebekten mi canım evet gördüm o düz olanı
Bu arada anakucağını çıkardım denedik güzel durdu bir kaç defa onda. Ama sevmediğim şey şu oyuncaklar sallanan çubuğu varya onu taktın mı sabit duruyor. Yani pusetin tutma yeri gibi değil. O yüzden bebeği koyup çıkarırken çok zor oluyor. Şimdi ayak ucuna taktık bakalım öyle nasıl olacak
Ssevincli
Seninki elendi o zaman
İnşallah canım kumaşına dikkat et. Bu çok kaydurıyorEvet canım e bebekten bezler indirime girmisti onlari alırken yastigida aldım bayram sonrası gelir
Seninki elendi o zamanben büyük ihtimal sallanan alıcam sanırım canım benimki sallanmayı seviyor onda da durur diye tahmin ediyorum inşallah indirime denk gelirim
Tamam canım yorumlara da bakarım diğer topikten bi kaç önerdiler tekrar bir bakayım onlara mama sandalyesi de almam lazım bekledikçe zamlanıyorİnşallah canım kumaşına dikkat et. Bu çok kaydurıyor
Çok şükür bizim ki seviyor ağlıyor uyumuyor diye banyoya sokuyorum rahatlıyor günlük yapıyoruz zaten cok terliyor.Tamam canım yorumlara da bakarım diğer topikten bi kaç önerdiler tekrar bir bakayım onlara mama sandalyesi de almam lazım bekledikçe zamlanıyor
Sizin bebeler banyoyu seviyor mu benimki ilk zamanlar iyiydi artık banyo işkence hatta soyunmak giyinmek inşallah ilerleyen dönemlerde düzelir ya havluluyken biraz emzirip öyle kremleyip giydiriyorum oda yine ağlaya ağlaya
Aynen canım mama sandalyesi benim de almam lazım bizimki çok aşırı ağlamıyor Ama öyle krem sürmeye falan vakit kalmıyor üşüyor hemen çok mu sık yıkıyorsun canım belki o yüzden sevmiyordur biraz haftada bir yap banyoyu sevmeye başlayınca tekrar sık sık yıkarsınTamam canım yorumlara da bakarım diğer topikten bi kaç önerdiler tekrar bir bakayım onlara mama sandalyesi de almam lazım bekledikçe zamlanıyor
Sizin bebeler banyoyu seviyor mu benimki ilk zamanlar iyiydi artık banyo işkence hatta soyunmak giyinmek inşallah ilerleyen dönemlerde düzelir ya havluluyken biraz emzirip öyle kremleyip giydiriyorum oda yine ağlaya ağlaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?