Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gercekten o ilk zamanlar depresyonu hepimiz yaşadık bebek bize biz bebeğe alışana kadar zaman geçiyor bi bakmışız düzene girmiş 🤭
Ah ah bir an önce düzene girsek ya uzaktan davulun sesi hoş geliyordu😅 lohusa depresyonuna gireceğimi hiç düşünmemiştim😅
Deneyim kuzum o an bi aglio etinden et kopario sanki tutamadı die ondan deneyim onu da bi
Ağlar annesi açım benn diyo😅 hele sesi gürleşsin daha bağıra bağıra ağlayacak 😅
Benim daha önceden çocuk olduğu için tecrübeliy takmıyorum ama dediğin gibi ilkin de ben de çok çektim 😂
Ay daha benim misafirler başlamadı bak gör onlar başlayınca neler duycam😅
Bizimde kafanın bir tarafı daha düz inşallah düzelir yastık sipariş verdim kullananlar düzeldi falan demiş bakalım
Hadi bakalım kullan bize de söyle. Ortası delik mi aldın. Kız sanki normal doğum yaptık haa😅😅 kafalar uzun uzun😅😅

Çok sağolun canlarım biraz daha iyi geldi bana daha da toprlayacam inşallah ☺️❣️
Toparlayacaksın canım kendine güven sütüne güven. Bak Bi emzirme danışmanında dinlemiştim. Şimdi beyin ilk zamanlar algılayamazmış süt üreteyim mi üretmeyim mi diye. Ama bebek emdikçe uyarı gittikçe haa bu çocuk aç süt üretmem lazım dermiş. Yani hepsi biraz zaman biraz sabır istiyor. Bakma böyle konuştuğuma geçtiğin yoldan hepimiz geçtik
Bide misafir mi geliyor demiitin.
Almayın bence kırkınız çıkana kadar misafir
Hem bebek de yeni geldi küvozden
Gelmek isteyene bebek küvozden yeni geldi enfeksiyon riskine karşı doktorumuz kırkı çıkana kadar misafir almayın dedi dersin. Sonuçta siz daha önemlisiniz
Bizi uyarmışlardu bir süre ziyaretçi almayın diye gelmek isteyene hep öyle söyledik

Ah ah bir an önce düzene girsek ya uzaktan davulun sesi hoş geliyordu😅 lohusa depresyonuna gireceğimi hiç düşünmemiştim😅

Ağlar annesi açım benn diyo😅 hele sesi gürleşsin daha bağıra bağıra ağlayacak 😅

Ay daha benim misafirler başlamadı bak gör onlar başlayınca neler duycam😅

Hadi bakalım kullan bize de söyle. Ortası delik mi aldın. Kız sanki normal doğum yaptık haa😅😅 kafalar uzun uzun😅😅
Yaaa güldüm sabah sabah 🤣🤣
Bende yastik aldım ama kullanmadık daha 🤣
Tek tarafa sürekli yatirmaktan oluyor ona dikkat etmek lazım düzene giriyor

Yaaa güldüm sabah sabah 🤣🤣
Bende yastik aldım ama kullanmadık daha 🤣
Tek tarafa sürekli yatirmaktan oluyor ona dikkat etmek lazım düzene giriyor
İki tarafa eşit yatırmaya çalışıyorum gündüz bir yön gece diğer yön ama bakalım 😅 düzene girmezse mecbur bende yastık alcam. Hiç sevmiyor kafası düz yatmayı

IMG_20220711_090238.webp
Benim d vitamini de buymuş

Toparlayacaksın canım kendine güven sütüne güven. Bak Bi emzirme danışmanında dinlemiştim. Şimdi beyin ilk zamanlar algılayamazmış süt üreteyim mi üretmeyim mi diye. Ama bebek emdikçe uyarı gittikçe haa bu çocuk aç süt üretmem lazım dermiş. Yani hepsi biraz zaman biraz sabır istiyor. Bakma böyle konuştuğuma geçtiğin yoldan hepimiz geçtik
Bide misafir mi geliyor demiitin.
Almayın bence kırkınız çıkana kadar misafir
Hem bebek de yeni geldi küvozden
Gelmek isteyene bebek küvozden yeni geldi enfeksiyon riskine karşı doktorumuz kırkı çıkana kadar misafir almayın dedi dersin. Sonuçta siz daha önemlisiniz
Bizi uyarmışlardu bir süre ziyaretçi almayın diye gelmek isteyene hep öyle söyledik
Daha dikkatlş olucam inşallah ah cankm kimse anlıyormu ki aramadan gelend direk var iki gün çok yoğun geçti anlamıyorlae bakalım hayırlısı olsun

Grubun en küçük kıymetli bebesi kim oldu şimdi 🤭🤭❤️
Abimiz belli Minikimm Minikimm Muhammed Alparslanımız güçlü abi minik kahraman o 🧿🧿💙💙
Oyy kurban olurum benn o minik kahramana 😍
Canımmmmmcımmlarrr biizzz taburcu olduukkkk o kadar yoğun geçiyor ki yazamadım kusura bakmayın salı günü anne uyuma çağırdılar Çarşamba evimize geldik bayram hediyesi geldi oğluşum Allahimm benimde evimde bebek sesleri yankilaniyor artık mis gibi kıyafetlerinin kokusu kendi kokusu sardı evimin dört bir köşesini sonsuz şükürler olsun bize bugünü gösterdi 26 haziran 40 haftamız dolmuştu tam 42 haftada taburcu olduk tam 9 ay 10 gün sürdü yani anne karnında gibi.Mutkulugum duygularım hislerim anlatmaya kalksam kelimeler yetmezzz 🥲
Günaydınn kızlar 🤩🤩🥰🥰
Çok şükür hepimizin bayram şekeri yanında 🥰🥰🤩🤩🥳🥳
İnşallah Rabbim tüm isteyenlere, bekleyenlere, mücadele edenlere en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🤩🥰
Bizlere de evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle büyütebilmeyi hayırlı evlat olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin 🥰🥰🤩🥳🥳
Herkese hayırlı bayramlar 😍 😍
tenor.gif
Hayırlı bayramlar canlarımmm çok şükür bebsilerimiz yanımızda 😇
Ayakta uyuyanlar derneği 😴😴😴
Uyumaaa uyumaaa😴😴
Bu gece emzirme işi çok zor 😴😴😴
Ayyy aynenn 45 dk sürüyor bnmki bazen 😂
Evet ben bide yarimsaat uyandırma ya çalıştım sonra kaka Faslı sonra emzirmeye gecebildik🤭🤭🤭 ya bı de iki gündür memeyi tutarken zorlanio ben bı hata mı yapiorum ya aglio bide tutana kadar başta öyle deildik
Kuzum benimkide kavrayamiyor hemen🤭
Aynen canım öyle daya iyi oluyor. Kusmaması için bazen ne yaparsam yapayım fayda etmiyor. Bağırsak gazını çıkarmak için ıkınırken yine kusuyır😬😬
Bide bizimkine açken mümkün değil bir şey yaptırmak ne altını değiştirebiliyorum ne masaj ne başka bir şey. Ağlama krizine giriyor 😬
Ayy ortalığı ayağa kaldırıyor açken hele bı ben mutfakta.olayim eşim 10 kere ümraann diye sesleniyor susturamayinca😂😂😂
Anladım canım bidaha sorayım sağlık ocağına

Ya aglicam uyanmio zar zor uyandirdik tek meme emdi uyudu çok derin uyuyo 😔 ne yaptıysak uyanmadı ne zaman aliscak dunyaya ben mi yanlış bişe yapiorum🥺🥺
Kuzum sen yanlış yapmıyorsun kuvezdeyken emzirmeye gidince bende uyandırmak için çabalıyorum uykusundan uyanıp ta emeyum demiyordu şimdi evde daha adapte oldu seninkide olacak insallahhhh😇
Yarın bi bestlaktan başlıyayım canım bakalım inşallah olur
Canim benimm sakın üzülüp strese kapılma sütun daha da azalır bak ben tam 4 buçuk ay makinayla sagdim bitiyor zannettim çoğu zmaan halbuki gekiyordu ben humana aldım doktorumuz bestlak tavsiye etti bana bestlak çok iyi geldi mutlaka kullandık su ic ama ♥️

Yaa canım benim kok duygulandım yazdıklarına🥰🥰 Rabbim sizi hiç ayırmasın 🥰🥰 maşallah maşallah paşama eve geldi ya artık daha çabuk toparlar 🥰
Göz ile farkediliyor yaa resmen eve gelince yavrum huzura erdi kimseyi ayırmasın Rabbim🥲❤️

Göz ile farkediliyor yaa resmen eve gelince yavrum huzura erdi kimseyi ayırmasın Rabbim🥲❤️
Aminn balım 🤗 ya sen şimdi bir hafta sonra bak nasıl büyümüş olacak. Bizimki eve geldiğinde ondan da küçüktü ben korkuyordum dokunmaya. Ama gör bak senin sütünle ilginle nasıl büyüyüp serpilecek🤗🤗🥰🥰 paşam benim ya minik mucizemiz 🥰 gözlerim doldu valla🥰🥰 öp onu benim için kokla miss gibi

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye gelsin kullanayım memnun kalırsam sizede öneririm canım 🤭 ben kalp gibi olan vardı ondan sipariş verdim onun yorumları iyiydi düz vardı onu alacaktım kimse memnun kalmamış
E bebekten mi canım evet gördüm o düz olanı
Bu arada anakucağını çıkardım denedik güzel durdu bir kaç defa onda. Ama sevmediğim şey şu oyuncaklar sallanan çubuğu varya onu taktın mı sabit duruyor. Yani pusetin tutma yeri gibi değil. O yüzden bebeği koyup çıkarırken çok zor oluyor. Şimdi ayak ucuna taktık bakalım öyle nasıl olacak 😬😅
Ssevincli Ssevincli

E bebekten mi canım evet gördüm o düz olanı
Bu arada anakucağını çıkardım denedik güzel durdu bir kaç defa onda. Ama sevmediğim şey şu oyuncaklar sallanan çubuğu varya onu taktın mı sabit duruyor. Yani pusetin tutma yeri gibi değil. O yüzden bebeği koyup çıkarırken çok zor oluyor. Şimdi ayak ucuna taktık bakalım öyle nasıl olacak 😬😅
Ssevincli Ssevincli
Evet canım e bebekten bezler indirime girmisti onlari alırken yastigida aldım bayram sonrası gelir
Ayy ben tekrar anakucağı yorumlamaya geldim 😅 sevmedim bunu ya 😬 çocuk kayıyor içinde 😬 Nefes0858 Nefes0858 Ssevincli Ssevincli
Seninki elendi o zaman 🤭🤭 ben büyük ihtimal sallanan alıcam sanırım canım benimki sallanmayı seviyor onda da durur diye tahmin ediyorum inşallah indirime denk gelirim

Evet canım e bebekten bezler indirime girmisti onlari alırken yastigida aldım bayram sonrası gelir

Seninki elendi o zaman 🤭🤭 ben büyük ihtimal sallanan alıcam sanırım canım benimki sallanmayı seviyor onda da durur diye tahmin ediyorum inşallah indirime denk gelirim
İnşallah canım kumaşına dikkat et. Bu çok kaydurıyor 😬

İnşallah canım kumaşına dikkat et. Bu çok kaydurıyor 😬
Tamam canım yorumlara da bakarım diğer topikten bi kaç önerdiler tekrar bir bakayım onlara mama sandalyesi de almam lazım bekledikçe zamlanıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sizin bebeler banyoyu seviyor mu benimki ilk zamanlar iyiydi artık banyo işkence hatta soyunmak giyinmek inşallah ilerleyen dönemlerde düzelir ya havluluyken biraz emzirip öyle kremleyip giydiriyorum oda yine ağlaya ağlaya 😬😬

Tamam canım yorumlara da bakarım diğer topikten bi kaç önerdiler tekrar bir bakayım onlara mama sandalyesi de almam lazım bekledikçe zamlanıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sizin bebeler banyoyu seviyor mu benimki ilk zamanlar iyiydi artık banyo işkence hatta soyunmak giyinmek inşallah ilerleyen dönemlerde düzelir ya havluluyken biraz emzirip öyle kremleyip giydiriyorum oda yine ağlaya ağlaya 😬😬
Çok şükür bizim ki seviyor ağlıyor uyumuyor diye banyoya sokuyorum rahatlıyor günlük yapıyoruz zaten cok terliyor.
Ama karnı açsa aşırı uykusu varsa o zaman ağlıyor tabi

Aynen canım mama sandalyesi benim de almam lazım bizimki çok aşırı ağlamıyor Ama öyle krem sürmeye falan vakit kalmıyor üşüyor hemen çok mu sık yıkıyorsun canım belki o yüzden sevmiyordur biraz haftada bir yap banyoyu sevmeye başlayınca tekrar sık sık yıkarsın

Back
X