Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ne güzel acikladin yazdin canım ❤

Ay inşallah canım inşallah

ona bakacam canım
Geçenlerde paylaşılan tarifi de dene istersen yapanlar memnun kalmış öyle yazıyordu.İcerigi zaten süt yapan şeyler.Bir de ilk içtin ne olursa olsun hani yapmadı deme bir süre devam et ve etki edeceğine inan

Anladım canım inşallah çabucak geçsin bu süreç çok yorucu

Monoviti ben arada hamileyken kullandım oglusa onu kullanmıyorum bende

Bizede ilk hastane çıkışı doktor prd600 vermişti onu kullandık bitmek üzere sağlık ocağı monovit verdi kullanmasak mi bilemedim

Anladım canım bidaha sorayım sağlık ocağına

Ya aglicam uyanmio zar zor uyandirdik tek meme emdi uyudu çok derin uyuyo ne yaptıysak uyanmadı ne zaman aliscak dunyaya ben mi yanlış bişe yapiorum
Kesinlikle yanlış yapıyorum diye düşünme canım ilk zamanlar öyle oluyor çok uyuyorlar sen fırsat buldukça ver memeyi ağzına biberonla kaşıkla dene geçecek bugünlerde sakın stres yapma sütün etkilenmesin
Açken bebeler bebe değil
Ayy evet ya Allah korusun ben çok korkuyorum öyle şeylerden. Bende yatağı eğimli yaptım yastık falan kullanmıyorum. Kafamız şekillenmedi ya sizde durumlar nedir
Bizimde kafanın bir tarafı daha düz inşallah düzelir yastık sipariş verdim kullananlar düzeldi falan demiş bakalım
Sakın mama veriyorum diye kendini suçlama gerekirse tabiki mama vericez açmı kalsın kuzular ama sen inan sütüm var de gerçekten zamanla bebek emdikce daha çoğalıyor benimde ilk zamanlar doymuyormu falan diyorlardı ben hayır doyuyor sütüm var diyordum inandım hep beynime iyi sinyaller gönderdim buzluktan bende takviye yaptım çok şükür emdikce arttı ayrıca iyi dinlenmeye çalış uyku çok etkiliyor işi gücü bırak bebiş uyuyunca sende dinlen canım ben geçen buraya bir tarif atmıştım ona bir bak istersen Allahın izniyle artacak sütün olurda doktorunda yetmediğini düşünürse mama verirsin yeterki doysun kendini iyi hissetsin huysuz olmasın en başta sağlıklı olsun güzel yavrun
Canım kafam artık çok dolu çocuğa yetemiyırum gibi hissediyorum bakalım yarın bi kaç bişey daha deneyecem
Böyle düşünme canım evet çoğumuz bazen bu çıkmazin içine girdik lohusalikda ama geçecek bu süreç dediğim gibi olmadı mama meme devam edersin sıkma canını

Yazmayı unutmuşum canım üsten çıkarması iyi maşallah zeytinyağı ile masaj yaparken zeytinyağını ısıtıp ılıt öyle yap canım direk yapma asiti gitsin zeytinyağının annem birde içine nane koyuyordu onu sürüyordu yegenime oda gaz sancısına iyi geliyormuş

Geçenlerde paylaşılan tarifi de dene istersen yapanlar memnun kalmış öyle yazıyordu.İcerigi zaten süt yapan şeyler.Bir de ilk içtin ne olursa olsun hani yapmadı deme bir süre devam et ve etki edeceğine inan
Yarın bi bestlaktan başlıyayım canım bakalım inşallah olur

Çok sağolun canlarım biraz daha iyi geldi bana daha da toprlayacam inşallah

Altan ben masaj yaptıktan sonra dizleriyle karnına hafif hareket ettiriyorum ama üstten bazen kendi çıkarıyor bazen ben suvazlıyorum sırtını çok şükür. Senin dediğimide yapacağım inşallah birde ben gaz için simpleks kullanıyorum ama onun iy geldiğimi düşünmüyorum damladan sonra kendi kendine yapması gerekmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…