- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.661
Maşallah paşayaÇok şükür bizim ki seviyor ağlıyor uyumuyor diye banyoya sokuyorum rahatlıyor günlük yapıyoruz zaten cok terliyor.
Ama karnı açsa aşırı uykusu varsa o zaman ağlıyor tabi
Ben küçük ısıtıcı aldım sıcak ama yine banyo yaparken açıyorum üşümesin diyeAynen canım mama sandalyesi benim de almam lazım bizimki çok aşırı ağlamıyor Ama öyle krem sürmeye falan vakit kalmıyor üşüyor hemen çok mu sık yıkıyorsun canım belki o yüzden sevmiyordur biraz haftada bir yap banyoyu sevmeye başlayınca tekrar sık sık yıkarsın
Aa evet canım o etkilemiştir biz fark etmiyor gibi düşünüyoruz ama onlar her şeyin farkında. İnşallah yeniden sever yaBen küçük ısıtıcı aldım sıcak ama yine banyo yaparken açıyorum üşümesin diyesık yıkayamıyorum canım öksürüğü var diye haftada 3 kere sık yıkasam belki alışır
Hastane fobisi oldu çocuğum da galiba kardiyoloji den sonra böyle oldu orda soyundurup EKG çekiliyor 2 kerede holter takıldı yine soyununca onlar mı yapılacak sanıyor anlamıyorum ki
O Allah'ın emri zatenMaşallah paşaya
Öncesinde uyuyor karnıda çok aç olmuyor ama yine açmış gibi banyo sonrası meme istiyor
Har gece var nedeyse de girmeye fırsat yokNöbetçi yokmu
Ahh biz nobetciydik ama teli elime bile alamadım gündüz uyanık gece uyuyo paşam yarım saatten fazla uyandırma nöbeti bizimkiNöbetçi yokmu
Doğru canım devamlı aynı tarafa yatırma sağ sol yap hep yoksa bi taraf düzleşir benimki yoğun bakımda hep aynı tarafa yatmış galiba o taraf biraz düz ben ne kadar sağ sol yapsamda alışmış kafayı o tarafa çeviriyor düzelir diyorlar inşallah bakalımAhh biz nobetciydik ama teli elime bile alamadım gündüz uyanık gece uyuyo paşam yarım saatten fazla uyandırma nöbeti bizimki
Bide dün konusuodunuz yazamadım bu kafa yastığı ile ilgili sağ sola yatiriorum doru deilmi
Olmaz olur muyduNöbetçi yokmu
Ay ben de alayım yaİnşallah teyzesi. Ben şu kafaya takılan şeyler varya biraz büyüsün ondan alıcam simdi taktirmaz şapka bile takmıyor kafasını severken bile huylaniyor değişik benim çocuğum
O yöne doğru yan yatır canım arkasına da küçük bir havlu ya da ince battaniye koy. Ben ilk zamanlar öyle yaptım da şimdi sırt üstü yatıyorDoğru canım devamlı aynı tarafa yatırma sağ sol yap hep yoksa bi taraf düzleşir benimki yoğun bakımda hep aynı tarafa yatmış galiba o taraf biraz düz ben ne kadar sağ sol yapsamda alışmış kafayı o tarafa çeviriyor düzelir diyorlar inşallah bakalım
Al canım rahat olur yıkamakOlmaz olur muydu
Ay ben de alayım yaçok korkuyorum zaten kafası yıkanırken
Bende öyle yapıyorum yanına bisey sıkıştırıyorum dönmesin diye ama yine o tarafa dönmeye çalışıyor yastık işe yarar inşallahO yöne doğru yan yatır canım arkasına da küçük bir havlu ya da ince battaniye koy. Ben ilk zamanlar öyle yaptım da şimdi sırt üstü yatıyor
Hahah biz beleş işçileriz yaAl canım rahat olur yıkamak
Bende öyle yapıyorum yanına bisey sıkıştırıyorum dönmesin diye ama yine o tarafa dönmeye çalışıyor yastık işe yarar inşallah
Bugün denemelik ona oyun halısı yaptım yere bisey serdim oyuncaklarını koydum en fazla 5 dk durdu yok bu oyun halısında da durmazeşime diyorum al işte oyun halısı ayağımda da sallıyorum buda otomatik ana kucağı para vermeye ne gerek var
Bende öyleHar gece var nedeyse de girmeye fırsat yok
Düzelir kuzum benim de kulağı kıvrık doğmuş tü düzeldi daha şekillenir şimdi sen deisik yatır düzelir kuzumDoğru canım devamlı aynı tarafa yatırma sağ sol yap hep yoksa bi taraf düzleşir benimki yoğun bakımda hep aynı tarafa yatmış galiba o taraf biraz düz ben ne kadar sağ sol yapsamda alışmış kafayı o tarafa çeviriyor düzelir diyorlar inşallah bakalım
Elimden geldiğince yatırıyorum bakalım canımBende öyle
Düzelir kuzum benim de kulağı kıvrık doğmuş tü düzeldi daha şekillenir şimdi sen deisik yatır düzelir kuzum
EzgininAnnesi nilo sesin çıkmıyor
Haftada 1 miiiii.Aynen canım mama sandalyesi benim de almam lazım bizimki çok aşırı ağlamıyor Ama öyle krem sürmeye falan vakit kalmıyor üşüyor hemen çok mu sık yıkıyorsun canım belki o yüzden sevmiyordur biraz haftada bir yap banyoyu sevmeye başlayınca tekrar sık sık yıkarsın
Aynen bu sıcaklarda sık olmalı.Ben de günlük yaptırıyorum hatta bugün sabah yaptırdık akşama tekrar yaptırıp yatirdimHaftada 1 miiiii.
Kız ben kıçını heryaptığında yıkıyorum sabunluyorum. 2 günde bir banyo yaptiriyorum. O da günlük yaptırcam da hava serin hâlâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?