Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür bizim ki seviyor ağlıyor uyumuyor diye banyoya sokuyorum rahatlıyor günlük yapıyoruz zaten cok terliyor.
Ama karnı açsa aşırı uykusu varsa o zaman ağlıyor tabi
Maşallah paşaya 🧿🧿
Öncesinde uyuyor karnıda çok aç olmuyor ama yine açmış gibi banyo sonrası meme istiyor 😬

Aynen canım mama sandalyesi benim de almam lazım bizimki çok aşırı ağlamıyor Ama öyle krem sürmeye falan vakit kalmıyor üşüyor hemen çok mu sık yıkıyorsun canım belki o yüzden sevmiyordur biraz haftada bir yap banyoyu sevmeye başlayınca tekrar sık sık yıkarsın
Ben küçük ısıtıcı aldım sıcak ama yine banyo yaparken açıyorum üşümesin diye 🤦‍♀️ sık yıkayamıyorum canım öksürüğü var diye haftada 3 kere sık yıkasam belki alışır
Hastane fobisi oldu çocuğum da galiba kardiyoloji den sonra böyle oldu orda soyundurup EKG çekiliyor 2 kerede holter takıldı yine soyununca onlar mı yapılacak sanıyor anlamıyorum ki

Ben küçük ısıtıcı aldım sıcak ama yine banyo yaparken açıyorum üşümesin diye 🤦‍♀️ sık yıkayamıyorum canım öksürüğü var diye haftada 3 kere sık yıkasam belki alışır
Hastane fobisi oldu çocuğum da galiba kardiyoloji den sonra böyle oldu orda soyundurup EKG çekiliyor 2 kerede holter takıldı yine soyununca onlar mı yapılacak sanıyor anlamıyorum ki
Aa evet canım o etkilemiştir biz fark etmiyor gibi düşünüyoruz ama onlar her şeyin farkında. İnşallah yeniden sever ya 😬 geçen YouTube de gördüm kafasını yıkarken eliyle alnından kapatıyor yüzünü. Su gitmesin bebek sudan soğumasın diye

Ahh biz nobetciydik ama teli elime bile alamadım gündüz uyanık gece uyuyo paşam yarım saatten fazla uyandırma nöbeti bizimki🤭🤭
Bide dün konusuodunuz yazamadım bu kafa yastığı ile ilgili sağ sola yatiriorum doru deilmi
Doğru canım devamlı aynı tarafa yatırma sağ sol yap hep yoksa bi taraf düzleşir benimki yoğun bakımda hep aynı tarafa yatmış galiba o taraf biraz düz ben ne kadar sağ sol yapsamda alışmış kafayı o tarafa çeviriyor düzelir diyorlar inşallah bakalım

Doğru canım devamlı aynı tarafa yatırma sağ sol yap hep yoksa bi taraf düzleşir benimki yoğun bakımda hep aynı tarafa yatmış galiba o taraf biraz düz ben ne kadar sağ sol yapsamda alışmış kafayı o tarafa çeviriyor düzelir diyorlar inşallah bakalım
O yöne doğru yan yatır canım arkasına da küçük bir havlu ya da ince battaniye koy. Ben ilk zamanlar öyle yaptım da şimdi sırt üstü yatıyor

Olmaz olur muydu 😅

Ay ben de alayım ya 😅 çok korkuyorum zaten kafası yıkanırken 😅
Al canım rahat olur yıkamak
O yöne doğru yan yatır canım arkasına da küçük bir havlu ya da ince battaniye koy. Ben ilk zamanlar öyle yaptım da şimdi sırt üstü yatıyor
Bende öyle yapıyorum yanına bisey sıkıştırıyorum dönmesin diye ama yine o tarafa dönmeye çalışıyor yastık işe yarar inşallah 😂😂
Bugün denemelik ona oyun halısı yaptım yere bisey serdim oyuncaklarını koydum en fazla 5 dk durdu yok bu oyun halısında da durmaz 🤭🤭 eşime diyorum al işte oyun halısı ayağımda da sallıyorum buda otomatik ana kucağı para vermeye ne gerek var 🤣🤣🤣🤣😂😂😂

Al canım rahat olur yıkamak

Bende öyle yapıyorum yanına bisey sıkıştırıyorum dönmesin diye ama yine o tarafa dönmeye çalışıyor yastık işe yarar inşallah 😂😂
Bugün denemelik ona oyun halısı yaptım yere bisey serdim oyuncaklarını koydum en fazla 5 dk durdu yok bu oyun halısında da durmaz 🤭🤭 eşime diyorum al işte oyun halısı ayağımda da sallıyorum buda otomatik ana kucağı para vermeye ne gerek var 🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Hahah biz beleş işçileriz ya 😅😅

Har gece var nedeyse de girmeye fırsat yok 😂
Bende öyle
Düzelir kuzum benim de kulağı kıvrık doğmuş tü düzeldi daha şekillenir şimdi sen deisik yatır düzelir kuzum

💩 Çıkarmaya uğraşıyorduk 8 gündür 😂😂🤪
Dün gece yaoti bı davul zurna çalmadığımız kaldı 🤪
Uzun süre gaz ve WC sorinu yaşayanlara bu masajı şiddetle tavsiye ederim. Biraz bastırarak harika sonuç alıyorsunuz.

Aynen canım mama sandalyesi benim de almam lazım bizimki çok aşırı ağlamıyor Ama öyle krem sürmeye falan vakit kalmıyor üşüyor hemen çok mu sık yıkıyorsun canım belki o yüzden sevmiyordur biraz haftada bir yap banyoyu sevmeye başlayınca tekrar sık sık yıkarsın
Haftada 1 miiiii.
Kız ben kıçını her 💩 yaptığında yıkıyorum sabunluyorum. 2 günde bir banyo yaptiriyorum. O da günlük yaptırcam da hava serin hâlâ 🙈🙈

Haftada 1 miiiii.
Kız ben kıçını her 💩 yaptığında yıkıyorum sabunluyorum. 2 günde bir banyo yaptiriyorum. O da günlük yaptırcam da hava serin hâlâ 🙈🙈
Aynen bu sıcaklarda sık olmalı.Ben de günlük yaptırıyorum hatta bugün sabah yaptırdık akşama tekrar yaptırıp yatirdim

Back
X