- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.681
Bende günlük yıkıyorum sabah aksam yikasak yeri var rahatliyor anlıyorsunAynen bu sıcaklarda sık olmalı.Ben de günlük yaptırıyorum hatta bugün sabah yaptırdık akşama tekrar yaptırıp yatirdim
Öğlen yıkıyorum akşama zor uyaniyo.Bende günlük yıkıyorum sabah aksam yikasak yeri var rahatliyor anlıyorsun
Öyle valla bizimde yıkayınca 2,5 saat garantiÖğlen yıkıyorum akşama zor uyaniyo.
Akşam yikasam gece kaparım acaba
Ama yakında basliycaz sabah akşam yıkamaya hava ısınınca
Bağırsakları rahatlatıyor çok faydalıÇıkarmaya uğraşıyorduk 8 gündür
Dün gece yaoti bı davul zurna çalmadığımız kaldı
Uzun süre gaz ve WC sorinu yaşayanlara bu masajı şiddetle tavsiye ederim. Biraz bastırarak harika sonuç alıyorsunuz.
KesinlikleBende günlük yıkıyorum sabah aksam yikasak yeri var rahatliyor anlıyorsun
Suyu sevmiyormuş ya az uzak kalsın diye dedim KızHaftada 1 miiiii.
Kız ben kıçını heryaptığında yıkıyorum sabunluyorum. 2 günde bir banyo yaptiriyorum. O da günlük yaptırcam da hava serin hâlâ
Bende günlük yıkayamıyorum üşütürüm diye korkuyorumBenimkide yıkayınca daha uzun uyuyor ben günlük yikayamiyorum 1 gün ara veriyorum
Hangisi o.
Canim sat valla alan muhakkak olur ben sallanan almadığına çok pişman oldum
Sallanan alsan ne alırdınCanim sat valla alan muhakkak olur ben sallanan almadığına çok pişman oldum
Marka model hiç bakmadım ama otomatik sallanan araştırır alırdım şimdide akşamki diyorum en fazla ne kadar kullanılıyor acabaSallanan alsan ne alırdın
Aman bide tam düz ayarına getirdim bakalım böyle nasıl olacak. Ama kesinlikle otomatik sallanan mantıklıCanim sat valla alan muhakkak olur ben sallanan almadığına çok pişman oldum
Bebişten ancak gelebildim kuzumhala beşik sallıyorum güya uyuyacak
Şunu aldım ben. Buradan tanıdık biriydi aldığım. Hiç kullanmamış
Eki Görüntüle 3095835
Ya oda var aslında çok kullanılmıyor pahalı bir şey almayın demişlerdi zaten sizinkiler 3. Aya giriyorMarka model hiç bakmadım ama otomatik sallanan araştırır alırdım şimdide akşamki diyorum en fazla ne kadar kullanılıyor acaba
Marka model hiç bakmadım ama otomatik sallanan araştırır alırdım şimdide akşamki diyorum en fazla ne kadar kullanılıyor acaba
Bende bu yüzden çok kararsızım 3 aylık oluyor severmi ne kadar daha kullanılır hep kafamda sorular uygun bisey olsa hiç gözüm görmez pahalilardaYa oda var aslında çok kullanılmıyor pahalı bir şey almayın demişlerdi zaten sizinkiler 3. Aya giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?