Kesinlikle yanlış yapıyorum diye düşünme canım ilk zamanlar öyle oluyor çok uyuyorlar sen fırsat buldukça ver memeyi ağzına biberonla kaşıkla dene geçecek bugünlerde sakın stres yapma sütün etkilenmesin
Bizimde kafanın bir tarafı daha düz inşallah düzelir yastık sipariş verdim kullananlar düzeldi falan demiş bakalım
Sakın mama veriyorum diye kendini suçlama gerekirse tabiki mama vericez açmı kalsın kuzular ama sen inan sütüm var de gerçekten zamanla bebek emdikce daha çoğalıyor benimde ilk zamanlar doymuyormu falan diyorlardı ben hayır doyuyor sütüm var diyordum inandım hep beynime iyi sinyaller gönderdim buzluktan bende takviye yaptım çok şükür emdikce arttı ayrıca iyi dinlenmeye çalış uyku çok etkiliyor işi gücü bırak bebiş uyuyunca sende dinlen canım ben geçen buraya bir tarif atmıştım ona bir bak istersen Allahın izniyle artacak sütün olurda doktorunda yetmediğini düşünürse mama verirsin yeterki doysun kendini iyi hissetsin huysuz olmasın en başta sağlıklı olsun güzel yavrun
Böyle düşünme canım evet çoğumuz bazen bu çıkmazin içine girdik lohusalikda ama geçecek bu süreç dediğim gibi olmadı mama meme devam edersin sıkma canını