- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.601
Bestlak damla kullaniyormusun canim süt artirici bana cok iyi geldiAh canım neler denedim çaylar komposto hurma su bol bol içiyorum süt var ama az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bestlak damla kullaniyormusun canim süt artirici bana cok iyi geldiAh canım neler denedim çaylar komposto hurma su bol bol içiyorum süt var ama az
He ya düzeliyor diyor önce doğum yapan arkadaşlar ama bizimkiler beni delirtiyor. Böyle çok çirkin olur şunu biraz yastıkta yatır vs vs. Uyanıkken yastık koyuyorum o sıra Bi kusuyor çocuk boğulacak gibi oluyor.Bizim uzun bir kafa oldu gidiyor.Sacini da kestik tamamen ortaya çıktıAma hiç takmıyorum er yada geç düzeliyor keltos oğluşumun da düzelir elbet
![]()
Emzirdikce artacak emin ol ama sütüm az deme az bile olsa yetmese bile meraklı soranlara var şükür de.İnandigin psikoloji bile etkiliyor.ben de gund ebir kez bazen iki kez mama veriyordum şimdi 2-3 günde bir anca.benim ki meme delisi boş olda bile ağzında olsun süt gelmese de olur diyor.Ama bakıyorum boş meme olsa da o emdikçe geliyor az çok.Ah canım neler denedim çaylar komposto hurma su bol bol içiyorum süt var ama az
Ha bak onu unuttum demeyi oda çok iyiBestlak damla kullaniyormusun canim süt artirici bana cok iyi geldi
Canım kafam artık çok dolu çocuğa yetemiyırum gibi hissediyorum bakalım yarın bi kaç bişey daha deneyecemCanım pompa ile sağdığında gelmediğine hiç bakma bak bende küvozde iken hep pompa ile sağdom ama bebek geldikten sonra dedim sağıp dolaba atayım. Ama hiç gelmedi ve anında uçlarını yata yaptı. Yani bebek aldıktan sonra makineye karşı hassaslaşabiliyor. Çünkü makine gerçekten berbat bir şeyhelva ve tahin de süt yapıyor
Bide stres yorgunluk uykusuzluk da çok ama çok etkiliyor canım. Çok yorgun olduğumda stresli olduğumda hatta bi başım falan ağrısa o gün mutlaka az oluyor sütAh canım neler denedim çaylar komposto hurma su bol bol içiyorum süt var ama az
Bana da diyorlar amannn boşver bir şey olmaz düzelir diyip gülüyorumHe ya düzeliyor diyor önce doğum yapan arkadaşlar ama bizimkiler beni delirtiyor. Böyle çok çirkin olur şunu biraz yastıkta yatır vs vs. Uyanıkken yastık koyuyorum o sıra Bi kusuyor çocuk boğulacak gibi oluyor.Başlarım kafasına da şekline de diyorum çocuğum elden gidecek
neyse düzelir bakalım
![]()
Onuda deneyeyim şuan bitkisel öay kullanıyorumBestlak damla kullaniyormusun canim süt artirici bana cok iyi geldi
Bayram bitmesini bekliyorum doktora gitmek için bakalım inşallah doktora gideyim kafam rahatlayacakEmzirdikce artacak emin ol ama sütüm az deme az bile olsa yetmese bile meraklı soranlara var şükür de.İnandigin psikoloji bile etkiliyor.ben de gund ebir kez bazen iki kez mama veriyordum şimdi 2-3 günde bir anca.benim ki meme delisi boş olda bile ağzında olsun süt gelmese de olur diyor.Ama bakıyorum boş meme olsa da o emdikçe geliyor az çok.
Çok yorgunum canım gelen de oluyorBide stres yorgunluk uykusuzluk da çok ama çok etkiliyor canım. Çok yorgun olduğumda stresli olduğumda hatta bi başım falan ağrısa o gün mutlaka az oluyor süt
Canım benim yalnız değilsin inan bende öyleydim hala da ara sıra depresyona giriyorum. Ama biz güçlü anneleriz sen az çok deme emzir. Bebek emdikçe gelecek annesiCanım kafam artık çok dolu çocuğa yetemiyırum gibi hissediyorum bakalım yarın bi kaç bişey daha deneyecem
Memnun kalırsın canim çoğu kişi kullaniyor ve faydası varOnuda deneyeyim şuan bitkisel öay kullanıyorum
Hahah ne bilim öyle kalacak diye beni de bi panikletiyorlar off ben çok çekiyorum hurafelerden gereksiz boş bilgilerdenBana da diyorlar amannn boşver bir şey olmaz düzelir diyip gülüyorum
Ben yamuk kafa görmedim düzelmeyenOnlar gormus galiba
![]()
Gercekten o ilk zamanlar depresyonu hepimiz yaşadık bebek bize biz bebeğe alışana kadar zaman geçiyor bi bakmışız düzene girmişCanım benim yalnız değilsin inan bende öyleydim hala da ara sıra depresyona giriyorum. Ama biz güçlü anneleriz sen az çok deme emzir. Bebek emdikçe gelecek annesibu süt olayının düzene girmesi bir ayı buluyor unutma. Süt konusunda çok sıkıntı çektiğim için seni çok iyi anlıyorum
Deneyim kuzum o an bi aglio etinden et kopario sanki tutamadı die ondan deneyim onu da biDur bakim canım benimkinin adı neymiş
Bu arada sana bişey dixektim unuttum yahaa bak aklıma geldi hani memeyi tutmuyor dedin ya bide ayakta dene öyle durumda. ama tutunca geri otur alışmasın
İnşallah istediğin güzel şeyler.soyler rahatlarsın Seni çok iyi anlıyorum ben de yetemiyorum diye oturup ağlıyordum bebeğim ağladıkça.Hem sütüm azdı hem de yaralar çoktu açıdan emziremiyordum.Sonra dedim toparla kendini dünyanın sonu değil gerekirse mama ile.buyur sen böyle yaptilca hem sütun etkileniyor azalıyor hem bebeğin hissediyor diye telkinlerde bulundum.Bazen başardım bazen başaramadım derken çok şükür bugüne.O açıdan sen de inanmasan da yap bu tarz şeyler bir süre sonra inancaksin inşallah artacak sütun beslenme evet ama en çok stres olmayacak ve uyku su artiriyorBayram bitmesini bekliyorum doktora gitmek için bakalım inşallah doktora gideyim kafam rahatlayacak
Ay inşallah canım inşallahCanım benim yalnız değilsin inan bende öyleydim hala da ara sıra depresyona giriyorum. Ama biz güçlü anneleriz sen az çok deme emzir. Bebek emdikçe gelecek annesibu süt olayının düzene girmesi bir ayı buluyor unutma. Süt konusunda çok sıkıntı çektiğim için seni çok iyi anlıyorum
ona bakacam canımMemnun kalırsın canim çoğu kişi kullaniyor ve faydası var
Benim daha önceden çocuk olduğu için tecrübeliy takmıyorum ama dediğin gibi ilkin de ben de çok çektimHahah ne bilim öyle kalacak diye beni de bi panikletiyorlar off ben çok çekiyorum hurafelerden gereksiz boş bilgilerden![]()
Daha dikkatli olacam canım kendimi toparlamama lazımİnşallah istediğin güzel şeyler.soyler rahatlarsın l.Seni çok iyi anlıyorum ben de yemiyorum diye oturup ağlıyordum bebeğim ağladıkça.Hem sütüm azdı hem de yaralar çoktu açıdan emziremiyordum.Sonra dedim toparla kendini dünyanın sonu değil gerekirse mama ile.buyur sen böyle yaptilca hem sütun etkileniyor azalıyor hem bebeğin hissediyor diye telkinlerde bulundum.Bazen başardım bazen başaramadım derken çok şükür bugüne.O açıdan sen de inanmasan da yap bu tarz şeyler bir süre sonra inancaksin inşallah artacak sütun beslenme evet ama en çok stres olmayacak ve uyku su artiriyor
Canım ebebek ten humana çayı aldım bayada yorumları iyi denedin mi bende iciorumAh canım neler denedim çaylar komposto hurma su bol bol içiyorum süt var ama az