- 19 Kasım 2020
- 22.169
- 48.351
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.581
Aynen canım o yönden iyi oluyor sütüm azaldı demiştin ya ona yazmayı unuttum bak dut acayip iyi bu konuda. Normal meyvesini bulabilirsen al yoksa kurusubu al komposto yap. Bide bisküvi de çok iyi geliyor ve yine kimyon çayı dicem benBiraz zorlu geçecek 2 ay bize
Bendr var canım reflü yatağı ama inanki fazla bişey farketmiyor kusan gene kusuyor sadece kafası yüksek bi tık o daha iyi olur kustuğunda boğazına kaçmaz en azından
Biz küvozden geldikten iki gün sonra doktora gittik ve günde 3 damla olarak başladı. Bakalım kalça kontrolünde artırır mı bilmiyorum. Senin on gün olmuş başla kuzum sen 3 damla ileNe bileyim korkuorum aç kalcak die kuzum ilk başta öyle yapio .bide d vitamini ne zaman başladınız sağlık ocağı 15 günlük dedi hastane 3 damla hergun başla şimdi dedi siz napiosunuz nasi veriosunuz kuzum
Baslayim kuzum bide sağlık ocağı ocean D3 yazdı ama 1000 lik yazmış eczane vermedi bebeklere 400 luk veriyoruz dedi .biri ne derse dieri tamamen farklı bişe soluo emzirmede de öyleydi kafası insanın karisio ondan en iyisi sizlere sormakBiz küvozden geldikten iki gün sonra doktora gittik ve günde 3 damla olarak başladı. Bakalım kalça kontrolünde artırır mı bilmiyorum. Senin on gün olmuş başla kuzum sen 3 damla ile
Iklimenin dediği gibi damladan damlaya değişiyor canım bizim kullandığımız günde 1 kere 5 damla şeklinde benimkide kendi çıkarıyor ama bu damladan sonra daha rahat oğluşum çok şükür.Canım az besliyorum ama benim ki açlıpa gelemiyor emzirme sonrası az ölçüde mama istiyor geceleri hariç 5 damla sadece gümde bi defamı ben günde 3 defa kullanıyırum bazen 4 defa 4 damla benimki kendide gazını çıkarıyor ama çokda sıkıyor kendini
Hep aynı bunlar vallaAynen canım öyle daya iyi oluyor. Kusmaması için bazen ne yaparsam yapayım fayda etmiyor. Bağırsak gazını çıkarmak için ıkınırken yine kusuyır
Bide bizimkine açken mümkün değil bir şey yaptırmak ne altını değiştirebiliyorum ne masaj ne başka bir şey. Ağlama krizine giriyor
Reflü yatağı iyi canım tamam onda da yatarken kusuyor ama şu var benim ki bir kere bir kusmuştu fışkırarak o yatak olmasa belki geri gidecekti Allah korusunBide reflü yatağı keşke alsaydım diyorumSun Raha gerçi yatağını hafif eğimli yaptım ama. Bu kadar kusunca alsa mıydım acaba diyorum
Biz yoğun bakımdan çıktıktan sonra başladık orda da veriyorlardı günde 1 kere 3 damlaNe bileyim korkuorum aç kalcak die kuzum ilk başta öyle yapio .bide d vitamini ne zaman başladınız sağlık ocağı 15 günlük dedi hastane 3 damla hergun başla şimdi dedi siz napiosunuz nasi veriosunuz kuzum
Sağlık ocağı bize monovit veriyordu doktor devit3 verdi onu kullanıyoruzBaslayim kuzum bide sağlık ocağı ocean D3 yazdı ama 1000 lik yazmış eczane vermedi bebeklere 400 luk veriyoruz dedi .biri ne derse dieri tamamen farklı bişe soluo emzirmede de öyleydi kafası insanın karisio ondan en iyisi sizlere sormak
Hangi damlayı kullanıyorsun.Iklimenin dediği gibi damladan damlaya değişiyor canım bizim kullandığımız günde 1 kere 5 damla şeklinde benimkide kendi çıkarıyor ama bu damladan sonra daha rahat oğluşum çok şükür.
Aslında senin sütün yetiyor o tekrar mama istediği için sen veriyorsun ve onun fazlasını kusuyor bence canım doktor kontrolünüz ne zaman sorarsın orda da
Sağlık ocağı evet monovit veriyor ama içeriği temiz değil diye ben kullanmıyorum oğluma.Muhendisinoglu sayfasından incelenmiş temiz içerikli olanlardan araştırdım yorunlara göre kendim aldım onu kullanıyorum arada unutuyorum tabi yazarken farkettim ki dünde bugün de vermedimSağlık ocağı bize monovit veriyordu doktor devit3 verdi onu kullanıyoruz
Kızlar sizin damlalar ne
Başla başla 3. Gün baslaniliyor normaldeBaslayim kuzum bide sağlık ocağı ocean D3 yazdı ama 1000 lik yazmış eczane vermedi bebeklere 400 luk veriyoruz dedi .biri ne derse dieri tamamen farklı bişe soluo emzirmede de öyleydi kafası insanın karisio ondan en iyisi sizlere sormak
Başla başla 3. Gün başlaniliyor normaldeBaslayim kuzum bide sağlık ocağı ocean D3 yazdı ama 1000 lik yazmış eczane vermedi bebeklere 400 luk veriyoruz dedi .biri ne derse dieri tamamen farklı bişe soluo emzirmede de öyleydi kafası insanın karisio ondan en iyisi sizlere sormak
Tamam canım başladım bugünBaşla başla 3. Gün başlaniliyor normalde
Anladım canım bidaha sorayım sağlık ocağınaSağlık ocağı bize monovit veriyordu doktor devit3 verdi onu kullanıyoruz
Kızlar sizin damlalar ne
Dur bakim canım benimkinin adı neymişBaslayim kuzum bide sağlık ocağı ocean D3 yazdı ama 1000 lik yazmış eczane vermedi bebeklere 400 luk veriyoruz dedi .biri ne derse dieri tamamen farklı bişe soluo emzirmede de öyleydi kafası insanın karisio ondan en iyisi sizlere sormak
Stres yapmamaya çalış diyeceğim ama elde değil.Aynilarini inan biz de yaşadık bir saat boyunca uyandiramayip pes ettiğimi bari aç kalmasın diye mamayi zorla verdiğini bilirim.Uyaninca da bir iki emer geri uyurdu bir daha uyandır derken çok stresli geçerdi.Baktin çok zorluyor biberon çekmiyorsa şırınga veya kaşık ile ağzına dok mecburi yutacak en azından sarılık olmaz.20 günlük falan olunca duzeliyorAnladım canım bidaha sorayım sağlık ocağına
Ya aglicam uyanmio zar zor uyandirdik tek meme emdi uyudu çok derin uyuyone yaptıysak uyanmadı ne zaman aliscak dunyaya ben mi yanlış bişe yapiorum
Açken bebeler bebe değilHep aynı bunlar vallabizimkide açken kıyamet kopuyor bisey yapamıyorsun altını zorla alıyorum
Reflü yatağı iyi canım tamam onda da yatarken kusuyor ama şu var benim ki bir kere bir kusmuştu fışkırarak o yatak olmasa belki geri gidecekti Allah korusun
Biz yoğun bakımdan çıktıktan sonra başladık orda da veriyorlardı günde 1 kere 3 damla
Yok canım sütüm yetmiyor çünkü gelmiyor sağdım pompayla kızım eve geldikten sonra çok azaldı doktor kontrolüne gittik o iyi dedi ama benim kızım küvezden çıktıktan sonra buzlukta sütlerim vardı ben onları veriyordum göğüsümü ilk çekemiyor diye 5-6 gün onlar idare etti beni doktorada bunu söylemeyi unuttum. Sonradan sütüm olmadığı zaman doymamaya başladı mamada doyduğu zaman kalanını bırakıyor. Damlada ben günde dört defa 4 damla veriyorum. Zorlandığı zaman karnına zeytinyağla masaj yapıyorum bacak masajıyla yapıyor. Üstten rahat gaz çıkarıyor amaIklimenin dediği gibi damladan damlaya değişiyor canım bizim kullandığımız günde 1 kere 5 damla şeklinde benimkide kendi çıkarıyor ama bu damladan sonra daha rahat oğluşum çok şükür.
Aslında senin sütün yetiyor o tekrar mama istediği için sen veriyorsun ve onun fazlasını kusuyor bence canım doktor kontrolünüz ne zaman sorarsın orda da
Sakin ol canım bizde yaşadık sen yanlış yapmıyorsun bak ilkime nin dediği gibi yap sen.Anladım canım bidaha sorayım sağlık ocağına
Ya aglicam uyanmio zar zor uyandirdik tek meme emdi uyudu çok derin uyuyone yaptıysak uyanmadı ne zaman aliscak dunyaya ben mi yanlış bişe yapiorum
Ah canım neler denedim çaylar komposto hurma su bol bol içiyorum süt var ama azAynen canım o yönden iyi oluyor sütüm azaldı demiştin ya ona yazmayı unuttum bak dut acayip iyi bu konuda. Normal meyvesini bulabilirsen al yoksa kurusubu al komposto yap. Bide bisküvi de çok iyi geliyor ve yine kimyon çayı dicem benincir ve hurma da olur
Bizim uzun bir kafa oldu gidiyor.Sacini da kestik tamamen ortaya çıktıAçken bebeler bebe değil
Ayy evet ya Allah korusun ben çok korkuyorum öyle şeylerden. Bende yatağı eğimli yaptım yastık falan kullanmıyorum. Kafamız şekillenmedi ya sizde durumlar nedir
Canım pompa ile sağdığında gelmediğine hiç bakma bak bende küvozde iken hep pompa ile sağdom ama bebek geldikten sonra dedim sağıp dolaba atayım. Ama hiç gelmedi ve anında uçlarını yata yaptı. Yani bebek aldıktan sonra makineye karşı hassaslaşabiliyor. Çünkü makine gerçekten berbat bir şeyYok canım sütüm yetmiyor çünkü gelmiyor sağdım pompayla kızım eve geldikten sonra çok azaldı doktor kontrolüne gittik o iyi dedi ama benim kızım küvezden çıktıktan sonra buzlukta sütlerim vardı ben onları veriyordum göğüsümü ilk çekemiyor diye 5-6 gün onlar idare etti beni doktorada bunu söylemeyi unuttum. Sonradan sütüm olmadığı zaman doymamaya başladı mamada doyduğu zaman kalanını bırakıyor. Damlada ben günde dört defa 4 damla veriyorum. Zorlandığı zaman karnına zeytinyağla masaj yapıyorum bacak masajıyla yapıyor. Üstten rahat gaz çıkarıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?