Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Masallah canim saglikla gelsin doktorun dediği gibi sen hazırla herseyini cantanida kapının yanına koy karninda aşağıya inmiş 1 temmuza kadar beklemez bence

Masallah canim saglikla gelsin doktorun dediği gibi sen hazırla herseyini cantanida kapının yanına koy karninda aşağıya inmiş 1 temmuza kadar beklemez bence
Amin kuzum inşallah sağlıkla kucagima alırım evet hiç 1 temmuzu beklemicek gibi üstüne basarak çantayı koy hazır ol dedi son işlerim i yapaim bari iyice heycan sardi

Maşallah pasama hayırlısı olsun canım zaman daralıyor

Gözün aydın canım benim şükür darısı bizim başımıza gelir daha zaman la annesi kavuştunuz sağlıkla
Sağol canım kavuştum çok şükür ama enfeksiyon çıktı yoğun bakımda kalacak
Gözün aydın canım ilk zamanlar az az geliyor emdikçe düzene girecek inşallah
inşalah canım bu arada sütü dondurmak için hangi poşeti kullandın canım
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah ❤
O ilk süt çok önemli 1 yada 2 damla bile alsa yeter şifa olsun
sağol canım inşallah

sağol canım inşallah
Hiç üzülme tedavisini yaparlar yenidoğan bebekde genelde çıkıyor enfeksiyon iyi olsun sağlıklı olsun biraz kalsın stres yapma canım sende toparlamış olursun daha iyi bakarsın kuzuya

Ben ilk lansinoh marka poşet almıştım indirimden onunla götürdüm yoğun bakıma sonra baktım çok gidecek pahalıda mochi kullandım canım Sun Raha

sağol canım inşallah
Mycey aldım canım fiyatı diğerlerine göre uygun galiba çok sevdim ben. Sonraki gidişte mycey bitmiş e bebeğin kendi markasını aldık ama hiç sevmedim.

Kızlar bağırsak gazları için herhangi bir şey yapıyor musunuz masaj falan yapıyorsanız neler yapıyorsunuz paylaşır mısınız

Kızlar bağırsak gazları için herhangi bir şey yapıyor musunuz masaj falan yapıyorsanız neler yapıyorsunuz paylaşır mısınız
Ben arada minik minik göbüşünü ovuyorum ayaklarını karnına çekiyorum canım dün doktorumuza damla dedim hiç bir damla tam geçirmez dedi prebiyotikli bir damla verdi biraz rahatlatır dedi ben çok dikkat ediyorum yediklerime ayaklarım dan çorapta çıkmıyor ama yine oluyor biraz sabredicez buna inşallah çok sürmeden geçer gider

Aynen canım ne yaparsak yapalım illa ki oluyor gazları. İlk 3 ay dünyaya adapte olma süreci var işte bakalım nasıl geçecek. Ben aldım damladan kuzum ilk içtiğinde etkisi oluyor ama bir kaç saat sonra yine başlıyor mızırdanmalar. Bakalım bu damla fayda etmezse başka bir damla dedi olmadı onu alcam

Ah kuzum ah bizdede gaz sorunu var damla ne kullanıyorsun

Bende cok dikkat ediyorum bu sıcakta çorapsız terliksiz gezmiyorum
Kimyonlu rezeneli çay aldım kullanıyorum o kadar dikkat ediyorum yine oluyor
Masaj yapıyorum sürekli bende bizimde damlamiz probiyotikli iyi geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum

Ah kuzum ah bizdede gaz sorunu var damla ne kullanıyorsun
Maflor kullanıyorum şuan canım ama dediğim gibi içtikten bir kaç saat sonra yine aynı oluyor. Bu geçirmezse simplex miydi neydi öyle bir damla söyledi doktor. Sen hangisini kullanıyorsjn

Maflor kullanıyorum şuan canım ama dediğim gibi içtikten bir kaç saat sonra yine aynı oluyor. Bu geçirmezse simplex miydi neydi öyle bir damla söyledi doktor. Sen hangisini kullanıyorsjn
Twippy kullanıyoruz aynen bizede dedi simdilik bununla başlayalım olmadı simplex geçeriz dedi

Bende bi damla kullandım pek işe yaramadı bugün başka damlaya başladık sanki daha rahat

Doktorda dedi ne kullanırsan kullan olur yine biraz daha dayanacak kuzular
Bende maflor kullanıyordum canım symbiosys bifidrop diye bir damla verdi ona başladık

Hiç üzülme tedavisini yaparlar yenidoğan bebekde genelde çıkıyor enfeksiyon iyi olsun sağlıklı olsun biraz kalsın stres yapma canım sende toparlamış olursun daha iyi bakarsın kuzuya
Ah canım hepimiz farklı süreçlerden geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun sancılarımda bi yandan var. Biz ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun
Ben ilk lansinoh marka poşet almıştım indirimden onunla götürdüm yoğun bakıma sonra baktım çok gidecek pahalıda mochi kullandım canım Sun Raha
Eşim şuanlık bi marka aldı eczaneden duruma göre bende önerdiğin markdan alırım canım benim şuanlık bişey çıkmazsa 10 gün yatış görünüyor inşallah alırım sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…