Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah kuzum sağlıkla büyüsün inşallah annesi bak ayva çekirdeğini iyi hatırlattın benim de göğüs uçları yanıyor onu süreyim
Benim de aklıma yeni geldi.
Bayağı yanmaya başladı daha 2. Günden.
İnsan diyor emsin de ne olursa olsun.
Pompa ve işine hiç girmedim.
Allah izin verirse lazım da olmasın kimseye
Maşallah canım gözün aydın kavusmussun kuzuya bol bol sütün gelsin şifa olsun inşallah
Sağol canım. Hepinizin yavrusuna inşallah

Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüt prensesini

Hadi sağlıkla al kuzum kucağına dualarımız seninle bende herkesi yolcu ediorum sona kaldım tembel oglusmla o tatlılar yesin bolesi daha kolay dio
Amin canım teşekkür ederim, senin oğlan bence tembel değil akıllı. Diğer anneler tecrubelensin en son benim anneciğim onlardan yararlanıp rahat etsin diyor.

Amin canım teşekkür ederim, senin oğlan bence tembel değil akıllı. Diğer anneler tecrubelensin en son benim anneciğim onlardan yararlanıp rahat etsin diyor.
Ama korkum katlanıo geçen haftalarda tam hazırlamıştım kendimi şimdi nasi olcak die dusunmeye başladım evet hepiniz deneyimli anne oldunuz valla ben doğurana kadar gitmeyin sakin biyerlere sende çok rahat bı doğum yasa inşallah sonra bize anlat güzelim

Güya beraber doğuracak tık

Off o pompayı hiç deme ağlaya ağlaya sağıyordum ben ilk zamanlar
Kızlar yarın sıra bende. Dualarınızi bekliyorum
Oo süper hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah

Simplexe geçmedik daha twippy günlük 7 damla kullanıyorum faydası var mı yok mu bilmiyorum günü gününe tutmuyor ki hergun değişiyor huyları

Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah ❤

Simplexe geçmedik daha twippy günlük 7 damla kullanıyorum faydası var mı yok mu bilmiyorum günü gününe tutmuyor ki hergun değişiyor huyları
Off sorma ya bide gazın acısını memeden çıkarıyor. Sürekli emmek istiyor emzik oldum hayır sütüm de artmadı tam olarak. Olanı da sıpa emzik niyetine emiyor

Valla şimdi benim oğlan biraz 3 ün üzerine çıktı. Bugün dedim ki karnım da olsan nasıl taşırdım acaba. O yüzden tahmin edebiliyorum ne kadar zorlandığınj. Sağlıcakla gelsin inşallah. Bak hepimiz tecrübelendik sana aktarırız bilgileri

Evet kuzum sağlıkla gelsin Ler de tecrübelerinizi baya ihtiyacım var göğüs kalkanini kullandın mi onu merak ediyorum gerek siz yeremi aldım göğüs pedi o ne bulduysam almıştım bide bez de 1 numara kullanılıo demi gerçi stok yapmadım ama bundan sonra bakiorum indirimlere alırım

Göğüs kalkanı güzel oluyordu ama 40 dk dan fazla takmayın yazıyor süt kanallarını tıkayabiliyormjş. Malum benim de süt sıkıntı o yüzden korkuyorum takmaya. Göğüs pedi çok iyi oluyor çünkü sürekli zeytin yağı ya da krem sürmekten atletin leke oluyor. Ama brn şu sıralar bişey takmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra
Bezde ilk başta 1 numara verdik küvozde iken eve gelince 2 den başladık. Sleepy extra almıştım o diğerlerine göre daha küçük. Yani 1 gibiydi. Şimdi normal sleepy 2 ye geçtik

Sleppy iyi çıktı desene keşke alsamisiz stok ozaman kuzum zeytinyagi sürdükten sonra silmen gerekiyormu ben krem almadım ama şimdiden ucu felan çok acio artık duruma göre alırım dedim kremi

Sleppy iyi çıktı desene keşke alsamisiz stok ozaman kuzum zeytinyagi sürdükten sonra silmen gerekiyormu ben krem almadım ama şimdiden ucu felan çok acio artık duruma göre alırım dedim kremi
Canım merhaba nasılsın? Senin Doğum 1 temmuzdu dimi, benim de o tarihe gün verdi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…