- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.901
Gözün aydın kavusmussun maşallah sarılık için bol bol emzir şifa olsun inşallah ışıkta yatırmaya çalış geçer Allahın izniyle canımKizlar slm yazamadim size. S7rec biraz zorlu gecti. Gecen hafta sali gunu dogum yaptim ben. Pazartesi aksamindan gece gittik hastaneye. Oglusum sarilik oldu dun gecede hastanede kaldik malesef. Saglik sorunu yasadim biraz. Su an daha iyiyim. Umarim herkes iyidir.
İndirim bulursan bizede seslen canımPamuk aldım ama yeterli deil şimdi onun indirimi ni kovalayim stok yapayım kuzumilk günler için bilmem gereken bişe varmı ne yapmalıyım ben napicam die korkuorum yanımda biri olsada ona iyi bakabilirim inşallah
Çok şükür teyzesi bugünkü kontrollerimizin hepsi iyi geçti maşallah kalça ultrasonu da yapıldı 54cm olmuş boyuCanım benim oglusla güzel haberler verin inşallah sizde bugün annesibüyümüştür paşa oğlan annesi
Canım bence söylerler ne zaman kontrole getireceğini sağlık ocağı da genelde arıyor aramazsa sen ararsın canım bizim erken doğum olduğu için herşeyi doktoru ayarlıyor ona göre yaptırıyoruz sağlık ocağı da aşılar için önceden arayıp söylüyorBizde bol bol kullanırız kuzum .ya bişe dicem şimdi biz hastaneye felan ne zaman gitmemiz gerek cek bebisle kim solicek sağlık ocağı doğduk tan 72 saat içinde gel dedi aynı zmaan da bide hastaneye felan ne zaman gitcem bunu biri solicek mi bana canım
Anladım canım akışına birakcaz bakalım böle zaman azaldıkça herşeyi stres yapiorum çevremde taze anne de yok etrafımda ki Ler hep eskiler de kalmışBizim biraz karışık oldu canım o yüzden doğumdan sonra bebişini kucağına alanlar yazsın nasıl işliyor süreç. Ama şunu söyleyim doğumdan sonra sağlık ocağını arayıp haber verdim ben onlar söyler zaten çağırır seni sonra sana aşı takvimi verir. Normal çocuk doktoruna başta nasıl gidiliyor onu bilmiyorum kuzum bizim küvozden çıktıktan sonra başladı kontroller sonra doktora sorduk bi daha ne zaman geleceğiz diye
Saolun kuzum sizler olmasanız zaten iyiki varsınızİndirim bulursan bizede seslen canımhiç korkma emin ol üstesinden geleceksin canım kendine güven bebişin sağlıklı kilosu iyi maşallah benim gibi prematüre bir bebeğin olsa napardin yine çok şükür haftasında doğacak sen başarırsın zorlandığın yerlerde yaz biz yardımcı oluruz kuzum
Kuzum benim ya bak benim oglusumaÇok şükür teyzesi bugünkü kontrollerimizin hepsi iyi geçti maşallah kalça ultrasonu da yapıldı 54cm olmuş boyu
Canım bence söylerler ne zaman kontrole getireceğini sağlık ocağı da genelde arıyor aramazsa sen ararsın canım bizim erken doğum olduğu için herşeyi doktoru ayarlıyor ona göre yaptırıyoruz sağlık ocağı da aşılar için önceden arayıp söylüyor
Sende iyiki varsın canımSaolun kuzum sizler olmasanız zaten iyiki varsınızondan gitmeyin biyere sakin daha ben sizi sorularım la bunaltcam
Aynen büyüdü minik kahramanım çok şükür elhamdülillah bugünümüze kontrollerde sıkıntısız gecti çok rahatladımKuzum benim ya bak benim oglusumabüyüdü annesi zaman ne hızlı geçti bakalım bizim ki de böle hızlı mi akcak sarılık felan olursa anlarmiyim bı bilseniz aklımda ne sorular sanırım doğuma yakın herkeste bu stres oluo inşallah başarırım
Birbirimize buradan destek oluruz canım bizimkiler de çok eskide kaldı Google amcaya soruyorumAnladım canım akışına birakcaz bakalım böle zaman azaldıkça herşeyi stres yapiorum çevremde taze anne de yok etrafımda ki Ler hep eskiler de kalmışondan bende yanlış bişe yapmayiyim diorum kuzum
Merhaba canım gözün aydın çok şükür saglıklı prensesimizMerhabalar kızlar çok şükür kızımla ben iyiyim elhamdülillah herşeyi sağlıklı ama sütüm yok gibi bişey getirtmek için uğraşıyoruz bakalım
Geliyorda sadece o sıvı geliyor az bişey çok şükürMerhaba canım gözün aydın çok şükür saglıklı prensesimizsen emzirdikce gelecek sütün canım daha çok yeni
Gözün aydın canım benimMerhabalar kızlar çok şükür kızımla ben iyiyim elhamdülillah herşeyi sağlıklı ama sütüm yok gibi bişey getirtmek için uğraşıyoruz bakalım
Çok şükür o ilk sıvı da geliyormuş en kıymetli olan gelmiş şifa olsun kuzuya devamı da emdikce gelir zatenGeliyorda sadece o sıvı geliyor az bişey çok şükür
Gözün aydın canımMerhabalar kızlar çok şükür kızımla ben iyiyim elhamdülillah herşeyi sağlıklı ama sütüm yok gibi bişey getirtmek için uğraşıyoruz bakalım
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah ❤Merhabalar kızlar çok şükür kızımla ben iyiyim elhamdülillah herşeyi sağlıklı ama sütüm yok gibi bişey getirtmek için uğraşıyoruz bakalım
Sağlıkla gelsin canım benim dualrimiz seninle kavuscan az kaldı bebegineKizlar beklemedeyim
Acil doğumlar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?