• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kizlar slm yazamadim size. S7rec biraz zorlu gecti. Gecen hafta sali gunu dogum yaptim ben. Pazartesi aksamindan gece gittik hastaneye. Oglusum sarilik oldu dun gecede hastanede kaldik malesef. Saglik sorunu yasadim biraz. Su an daha iyiyim. Umarim herkes iyidir.
Gözün aydın kavusmussun maşallah sarılık için bol bol emzir şifa olsun inşallah ışıkta yatırmaya çalış geçer Allahın izniyle canım

Pamuk aldım ama yeterli deil şimdi onun indirimi ni kovalayim stok yapayım kuzum🥰 ilk günler için bilmem gereken bişe varmı ne yapmalıyım ben napicam die korkuorum yanımda biri olsada ona iyi bakabilirim inşallah 😌
İndirim bulursan bizede seslen canım 😊 hiç korkma emin ol üstesinden geleceksin canım kendine güven bebişin sağlıklı kilosu iyi maşallah benim gibi prematüre bir bebeğin olsa napardin yine çok şükür haftasında doğacak sen başarırsın zorlandığın yerlerde yaz biz yardımcı oluruz kuzum🥰

Canım benim oglusla güzel haberler verin inşallah sizde bugün annesi 🥰🥰 büyümüştür paşa oğlan annesi 🤗
Çok şükür teyzesi bugünkü kontrollerimizin hepsi iyi geçti maşallah kalça ultrasonu da yapıldı 54cm olmuş boyu 🥰
Bizde bol bol kullanırız kuzum .ya bişe dicem şimdi biz hastaneye felan ne zaman gitmemiz gerek cek bebisle kim solicek sağlık ocağı doğduk tan 72 saat içinde gel dedi aynı zmaan da bide hastaneye felan ne zaman gitcem bunu biri solicek mi bana canım
Canım bence söylerler ne zaman kontrole getireceğini sağlık ocağı da genelde arıyor aramazsa sen ararsın canım bizim erken doğum olduğu için herşeyi doktoru ayarlıyor ona göre yaptırıyoruz sağlık ocağı da aşılar için önceden arayıp söylüyor

Bizim biraz karışık oldu canım o yüzden doğumdan sonra bebişini kucağına alanlar yazsın nasıl işliyor süreç. Ama şunu söyleyim doğumdan sonra sağlık ocağını arayıp haber verdim ben onlar söyler zaten çağırır seni sonra sana aşı takvimi verir. Normal çocuk doktoruna başta nasıl gidiliyor onu bilmiyorum kuzum bizim küvozden çıktıktan sonra başladı kontroller sonra doktora sorduk bi daha ne zaman geleceğiz diye
Anladım canım akışına birakcaz bakalım böle zaman azaldıkça herşeyi stres yapiorum çevremde taze anne de yok etrafımda ki Ler hep eskiler de kalmış☺️☺️ ondan bende yanlış bişe yapmayiyim diorum kuzum

İndirim bulursan bizede seslen canım 😊 hiç korkma emin ol üstesinden geleceksin canım kendine güven bebişin sağlıklı kilosu iyi maşallah benim gibi prematüre bir bebeğin olsa napardin yine çok şükür haftasında doğacak sen başarırsın zorlandığın yerlerde yaz biz yardımcı oluruz kuzum🥰
Saolun kuzum sizler olmasanız zaten iyiki varsınız 🤗 ondan gitmeyin biyere sakin daha ben sizi sorularım la bunaltcam 😆😆

Çok şükür teyzesi bugünkü kontrollerimizin hepsi iyi geçti maşallah kalça ultrasonu da yapıldı 54cm olmuş boyu 🥰

Canım bence söylerler ne zaman kontrole getireceğini sağlık ocağı da genelde arıyor aramazsa sen ararsın canım bizim erken doğum olduğu için herşeyi doktoru ayarlıyor ona göre yaptırıyoruz sağlık ocağı da aşılar için önceden arayıp söylüyor
Kuzum benim ya bak benim oglusuma 🥰🥰 büyüdü annesi zaman ne hızlı geçti bakalım bizim ki de böle hızlı mi akcak sarılık felan olursa anlarmiyim bı bilseniz aklımda ne sorular sanırım doğuma yakın herkeste bu stres oluo 🤭 inşallah başarırım

Saolun kuzum sizler olmasanız zaten iyiki varsınız 🤗 ondan gitmeyin biyere sakin daha ben sizi sorularım la bunaltcam 😆😆
Sende iyiki varsın canım ❤️ bunalt kuzum elimden geldiğince yardımcı olurum sana
Kuzum benim ya bak benim oglusuma 🥰🥰 büyüdü annesi zaman ne hızlı geçti bakalım bizim ki de böle hızlı mi akcak sarılık felan olursa anlarmiyim bı bilseniz aklımda ne sorular sanırım doğuma yakın herkeste bu stres oluo 🤭 inşallah başarırım
Aynen büyüdü minik kahramanım çok şükür elhamdülillah bugünümüze kontrollerde sıkıntısız gecti çok rahatladım 🥰 anlarsın gerçekten ne derdi var neden ağlıyor açmı uykusumu var altimi ıslak herseyini anlıyorsun canım
Sen bol bol uyandırıp emzirirsin Allahın izniyle bisey olmaz

Anladım canım akışına birakcaz bakalım böle zaman azaldıkça herşeyi stres yapiorum çevremde taze anne de yok etrafımda ki Ler hep eskiler de kalmış☺️☺️ ondan bende yanlış bişe yapmayiyim diorum kuzum
Birbirimize buradan destek oluruz canım bizimkiler de çok eskide kaldı Google amcaya soruyorum 😅

Merhabalar kızlar çok şükür kızımla ben iyiyim elhamdülillah herşeyi sağlıklı ama sütüm yok gibi bişey getirtmek için uğraşıyoruz bakalım ☺️🥰
Merhaba canım gözün aydın çok şükür saglıklı prensesimiz💕 sen emzirdikce gelecek sütün canım daha çok yeni

Merhabalar kızlar çok şükür kızımla ben iyiyim elhamdülillah herşeyi sağlıklı ama sütüm yok gibi bişey getirtmek için uğraşıyoruz bakalım ☺️🥰
Gözün aydın canım benim 🥰 şükür darısı bizim başımıza 🥰 gelir daha zaman la annesi kavuştunuz sağlıkla 🥰🥰🥰

Gözün aydın canım 🥰 🥰 ilk zamanlar az az geliyor emdikçe düzene girecek inşallah 🥰

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah ❤
O ilk süt çok önemli 1 yada 2 damla bile alsa yeter şifa olsun

Back
X