- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.881
Canım benim oglusla güzel haberler verin inşallah sizde bugün annesiBizimde bugün hem çocuk doktorumuzda hemde nöroloji de randevumuz var bakalım oğluş uzamış mı kilo alımı nasılinşallah nörolojiden de bir sıkıntı çıkmaz belki bugün böbrek ve kalça ultrasonu da yapılacak
Güzel haberlerle geleceksin canımBizimde bugün hem çocuk doktorumuzda hemde nöroloji de randevumuz var bakalım oğluş uzamış mı kilo alımı nasılinşallah nörolojiden de bir sıkıntı çıkmaz belki bugün böbrek ve kalça ultrasonu da yapılacak
Allah analı babalı büyütsün canım, sarilik da gelmiş geçmiş olsunKizlar slm yazamadim size. S7rec biraz zorlu gecti. Gecen hafta sali gunu dogum yaptim ben. Pazartesi aksamindan gece gittik hastaneye. Oglusum sarilik oldu dun gecede hastanede kaldik malesef. Saglik sorunu yasadim biraz. Su an daha iyiyim. Umarim herkes iyidir.
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzSağol canım şuan yatışım yapılacak sıra bekliyorum korku stres heyecan hepsi mevcut Allah yardımcımız olsun
Canım gözün aydın gelmiş bebişlersarılık olayı sıkıntı ya bizim de var gibiydi. Psikolojik olarak mıydı neydi çocuğu hep sarı görmeye başladım kafayı yiyecektim stresten. En son beslenmesini 2 saatte değilde 1 buçuk saatte bir yaptım. Çok faydası oldu toparlandı. Bol bol mıçması lazımmış sarılığı atması için
Sağlıkla gelsin inşallahSağol canım şuan yatışım yapılacak sıra bekliyorum korku stres heyecan hepsi mevcut Allah yardımcımız olsun
Hahah kız nasıl bişeuse bi çekiyorum ıslak bi çekiyorum kuru geliyorBasalım mi içine suyu
Ben 12 paket almıştım sadece. Hiç bakmadım.
Sleepler güzeldi de.
Kuzum ben çeşme suyunu kaynatıyorum termos var ona dolduruyorum o şekilde kullanıyorum. Vakit yoksa ıslak mendile geçiyorm ama dediğim gibi pamuğu çok sevdim daha güzel temizliyor. İndirimde görürsen bizede haber ver alalım stok yapalımBen tahmin ettim çok kuru geldi bı tane açmıştım ya pamuk olayını inşallah yaparım sen hazırda mi bekletiosun nasi neyde islatiosusn kuzum
Hem geçmiş olsun hem de gözün aydın canımKizlar slm yazamadim size. S7rec biraz zorlu gecti. Gecen hafta sali gunu dogum yaptim ben. Pazartesi aksamindan gece gittik hastaneye. Oglusum sarilik oldu dun gecede hastanede kaldik malesef. Saglik sorunu yasadim biraz. Su an daha iyiyim. Umarim herkes iyidir.
Tamam canım bende öyle yaparım bakaim indirim görünce haber veririm kuzumKuzum ben çeşme suyunu kaynatıyorum termos var ona dolduruyorum o şekilde kullanıyorum. Vakit yoksa ıslak mendile geçiyorm ama dediğim gibi pamuğu çok sevdim daha güzel temizliyor. İndirimde görürsen bizede haber ver alalım stok yapalım
Bide bolca müslin bezin olsunTamam canım bende öyle yaparım bakaim indirim görünce haber veririm kuzum
Biz İyiyz kuzum senin nasıl gidiyor bebişleKizlar fırsat bulup yazamadım kaç gündür nasılsınız doğumu yaklaşanlar hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah ❤
Almışım heryerde var şuanda bana annemler soruo napcan bu kadar şeyi bende lazım oluomus diorumBide bolca müslin bezin olsunhep diyorlardı yaşayınca hak veriyor insan
Evet geçen gün bende etiketledim merak ettim sesi cikmio
Bende çok almışım derken keşke bir kaç tane daha alsaydım dedimAlmışım heryerde var şuanda bana annemler soruo napcan bu kadar şeyi bende lazım oluomus diorumcidden neyde lazım oluomus tecrübeli anne
Doğurmuştur bence ya ondan yazamıyordır. Çünkü o son günlerdeydiEvet geçen gün bende etiketledim merak ettim sesi cikmio
Bizde bol bol kullanırız kuzum .ya bişe dicem şimdi biz hastaneye felan ne zaman gitmemiz gerek cek bebisle kim solicek sağlık ocağı doğduk tan 72 saat içinde gel dedi aynı zmaan da bide hastaneye felan ne zaman gitcem bunu biri solicek mi bana canımBende çok almışım derken keşke bir kaç tane daha alsaydım dedimkuzum hava çok sıcak olduğu için onunla kundaklıyorum. Bazen kusuyor bazen çiş kaçıyor malum pipi o yüzden sık sık değiştiriyoruz. Pusetin üzerine örtüyorum hastaneye gidince doktorun masasına seriyorum üzerine bebişi koyuyorum. Dönünce hopp oda yıkamaya öyle işte
Hepimizin haliYorgun uykusuz
Bizim biraz karışık oldu canım o yüzden doğumdan sonra bebişini kucağına alanlar yazsın nasıl işliyor süreç. Ama şunu söyleyim doğumdan sonra sağlık ocağını arayıp haber verdim ben onlar söyler zaten çağırır seni sonra sana aşı takvimi verir. Normal çocuk doktoruna başta nasıl gidiliyor onu bilmiyorum kuzum bizim küvozden çıktıktan sonra başladı kontroller sonra doktora sorduk bi daha ne zaman geleceğiz diyeBizde bol bol kullanırız kuzum .ya bişe dicem şimdi biz hastaneye felan ne zaman gitmemiz gerek cek bebisle kim solicek sağlık ocağı doğduk tan 72 saat içinde gel dedi aynı zmaan da bide hastaneye felan ne zaman gitcem bunu biri solicek mi bana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?