• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Mycey aldım canım fiyatı diğerlerine göre uygun galiba çok sevdim ben. Sonraki gidişte mycey bitmiş e bebeğin kendi markasını aldık ama hiç sevmedim.
Bende şuanlık eczaneden bi marla aldım canım eğer memun kalırsam devam ederim 20 tanesi 45 tlye almış eşim iyi mi fiyatı bilmiyorum ☺🌸

Bebisler dogduu. Evdeyiz cok şükür hersey yolunda ama cok yorucu gidiyor. Kızımın sarilik degeri sınırda surekli beslemeye çalışıyorum ama yutmuyor bi türlü 🤦🏻‍♀️
Oo süper maşallah canım hayırlı olsun.. 🙏
Yaa sende artık ikiz annesi oldun. ☺️ Yaa nasılmış ama muhteşem birşey değil mi?
Mama da veriyorsun değil mi?

Merhabalar kızlar çok şükür kızımla ben iyiyim elhamdülillah herşeyi sağlıklı ama sütüm yok gibi bişey getirtmek için uğraşıyoruz bakalım ☺️🥰
Canımm aynı gün rahmimize Bebişlerimiz konulmuştu. Şimdi evlatlarımız kucağımızda çok şükür. Hayırlı olsun geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıkla kalın. 🙏🧿

Canımm aynı gün rahmimize Bebişlerimiz konulmuştu. Şimdi evlatlarımız kucağımızda çok şükür. Hayırlı olsun geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıkla kalın. 🙏🧿
Çok sağol canım bebeği dün küveze yatırdılar enfeksiyon kapmış 10 gün yatış kızımla az kaldı kavuşmamıza 🥰

Twippy kullanıyoruz aynen bizede dedi simdilik bununla başlayalım olmadı simplex geçeriz dedi
Aynen duruma bakarız eğer geçmezse onu alırız. 15 damla dedi simplexe size kaç dedi canım
Doktorda dedi ne kullanırsan kullan olur yine biraz daha dayanacak kuzular

Bende maflor kullanıyordum canım symbiosys bifidrop diye bir damla verdi ona başladık
Size fayda etti mi Maflor kuzum
Bende şuanlık eczaneden bi marla aldım canım eğer memun kalırsam devam ederim 20 tanesi 45 tlye almış eşim iyi mi fiyatı bilmiyorum ☺🌸
Gayet iyi canım hepsi aynı işi görüyor ya. Sen sağdığını direkt mi götüreceksin. Dolaba mı atacaksın. Şimdiden bol bol at fazlası kalsın sorun değil gelince doymadığı zaman onu verirsin. Benim kalmıştı bi kaç paket işime yaradı mama yerine onu verdim 😁

EzgininAnnesi EzgininAnnesi canım ne yaptın nasılsın

Geldi miss kokulum 🥰
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Sadece dün gece 2 saat dikiş başı ve sonu çok yandı. Sanki içimde ateş var.
Bebek iyi ama Allah'a şükür.
Emmesi vs maşallah.
Sadece göğüs uçlarım bugün acımaya başladı.
Onun için de ayva çekirdeği yapmıştım onu ve krem kullanırım.

Geldi miss kokulum 🥰
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Emmesi vs maşallah.
Şükür kuzum gözün aydın darısı başıma🥰 sona kaldım daha da panik oldum 😆 deneyimlerini sende anlat artık taze anne 🤭 biz hiç konuşmadık nasi olcam doktora bıraktım sanırım 😊ağrı hala mi devam edio kuzum bebiş iyi ya geccek seninde gözün aydın tekrar canım benim 🥰

Şükür kuzum gözün aydın darısı başıma🥰 sona kaldım daha da panik oldum 😆 deneyimlerini sende anlat artık taze anne 🤭 biz hiç konuşmadık nasi olcam doktora bıraktım sanırım 😊ağrı hala mi devam edio kuzum bebiş iyi ya geccek seninde gözün aydın tekrar canım benim 🥰
Tek diyeceğim herşeye değiyor 🥰
Ağrım var biraz yazacağım en yakın zamanda.

Aynen duruma bakarız eğer geçmezse onu alırız. 15 damla dedi simplexe size kaç dedi canım

Size fayda etti mi Maflor kuzum

Gayet iyi canım hepsi aynı işi görüyor ya. Sen sağdığını direkt mi götüreceksin. Dolaba mı atacaksın. Şimdiden bol bol at fazlası kalsın sorun değil gelince doymadığı zaman onu verirsin. Benim kalmıştı bi kaç paket işime yaradı mama yerine onu verdim 😁
Yok canım maflor cok ise yaramadı bizde ama bu yeni Damla sanki daha iyi geldi

Geldi miss kokulum 🥰
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Emmesi vs maşallah.
Maşallah kuzum 😍 sağlıkla büyüsün inşallah annesi 🥰 bak ayva çekirdeğini iyi hatırlattın benim de göğüs uçları yanıyor onu süreyim

Geldi miss kokulum 🥰
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Emmesi vs maşallah.
Maşallah canım gözün aydın kavusmussun kuzuya bol bol sütün gelsin şifa olsun inşallah ❤️

Kapanışı senmi yapacaksın yoksa 🤭🤭 2 3 kişi falan kaldınız galiba doğum yapacak 😊

Kapanışı senmi yapacaksın yoksa 🤭🤭 2 3 kişi falan kaldınız galiba doğum yapacak 😊
Kapanış benden gelebilir baksa na tembel cikti bizimki gelen tatlılar çıkınca gelemicek diye cikmio bence sırf😆😆 ama gelmek içinde çok sinyaller verdi son aylar sağlıkla gelsin korkular başladı kaldı 8 gün ama bence daha yakın😌🤭🤭

Kapanış benden gelebilir baksa na tembel cikti bizimki gelen tatlılar çıkınca gelemicek diye cikmio bence sırf😆😆 ama gelmek içinde çok sinyaller verdi son aylar sağlıkla gelsin korkular başladı kaldı 8 gün ama bence daha yakın😌🤭🤭
😂😂😂 olabilir😂😂 bencede senin çok yakın kuzum
Bende o anı bekliorum sabırsızlıkla nasi özledim bakımları yenilenmeye ihtiyacım var benimde🤭🤭
Çocuğumun anneannesi gibi oldum tedavi öncesi ombre yaptırmıştım yarıya indi üstler beyazladı saçım uzadı 5 renk var kafamda 😆😆🤣🤣

😂😂😂 olabilir😂😂 bencede senin çok yakın kuzum

Çocuğumun anneannesi gibi oldum tedavi öncesi ombre yaptırmıştım yarıya indi üstler beyazladı saçım uzadı 5 renk var kafamda 😆😆🤣🤣
Sorma kuzum benimde platin saçlar düşün sağ taraf beyazlamış baya😂🙈 bende doğumda fotolarda nasi kapatcam bakalım diolerim açık kumral ama ah beyazlıklar olmayaydi 😆😆 neyse artık bende senin zamanlarda bı rofle yle kendime gelirim inşallah

Back
X