- 19 Kasım 2020
- 22.156
- 48.327
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.841
He ya 3 ay diyorlar bakalım inşallah çabucak geçsin. O ıkındıkça ben üzülüyorum ana yüreği ne demekmiş anlıyor insanAma uyumamı istemiyorgaz kötü ya yediklerine dikkat et ayağını sıcak tut canım illaki gazları oluyor bana diyorlar 3 aydan sonra biter inşallah öyle olur
Bende hiç belirti yok napcaz bakalımValla hazırlamıştım kendimi bu haftahatta bebeim yeri kalmadı ben çok agirlastim bakalım belki gidince der gidioz doğuma belli olmaz
AA canım 18 inde doğum vardı senin değil mi?Iyi aksamlar kizlar yazamadim bayadir ben hala dogurmadim 35+2
E normali mi bekliosun kuzum sen kaçıncı haftadasin şuanda sağlıkla gelsin minnaklarBende hiç belirti yok napcaz bakalım
Canım ben sormustum benım kızlardan biri cok pişişk oldu 1 aydır gecmedı dun 2 ay kontrolumuz vardı doktora sordum mantar olmus dedı krem yazdı 10 gun ıcınde gecesi lazım gecmezse bı daha gıdıcez idrar testi yaparım dedı bende bu ara aktif olamadım buralarda kaşca ultrosonu cektırdık ıyı cıktı sımdılık bı pişik derdimiz var kızlar ıkızlerle hayat zor senin paşa da çiş banyosu yapıyomusbizim kızlarda altını acar acmaz direk koyverıyorlar
Evet evet aynı durumdayım. Araştırıyorum. Fisher price in bir modeli var ben onu beğendim. Titreşimli imiş. Çok memnun herkes ama daha bende almadım. Ama çok acil banada lazım.Acilen sallanan ana kucağı almam lazım ne alsam bilmiyorum alan varmı aranızda çok pahalı bisey istemiyorum sevmezse para boşa gider ama sevmesi lazım bazı günler kucaktan indiremiyorumbabası bile durduramiyor beni istiyor
E yikicaz bide utulucez hemen batcakAynen canım çok şükür hızlı büyüyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Günde iki kez şarja taktığım telimin şarjı 3 gün gidiyornereye koyduğumu unutuyorum telefonu
Nefesin dediği gibi iki üç güne bir çamaşır yıkamak gerekiyorbol bol ağız mendili stoklayın en az 30§, tane olmalı bence
Yani normali bekliyoruz ama sezeryana dönecek gibi 39+2 yim. Aynen amin canımmmmE normali mi bekliosun kuzum sen kaçıncı haftadasin şuanda sağlıkla gelsin minnaklar
O sen bizden ondemisin kuzum şimdi farkettimYani normali bekliyoruz ama sezeryana dönecek gibi 39+2 yim. Aynen amin canımmmm
Bende sanki bugün gitcem doguma kadar kendimi ağır hissediorum
Evet çok ağır olduk artık. Nefes alıp vermek yürümek zorlaştı. Bı iş yapavagim 10 kere otueuyrumBende sanki bugün gitcem doguma kadar kendimi ağır hissediorum
Amin canım, yarın dualarımız sizinleMerhaba kızlar bende yarın sezeryana alınıyorum bişey çıkmazsa Allah hepimizin sağlıkla kucağına evlatlarını almalarını nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım, inşallahCanlar dualarım hepinizle kolay dogumlariniz olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tansiyon çok önemli ya riske atmaya hiç gerek yok bizde bebeklerimizde iyi olalımdaO sen bizden ondemisin kuzum şimdi farkettimsağlıkla gelsin lerde gelme şekli ni onlar belirlio canım bizim srzeryanda bile heycan yaratıo sipam tansiyona bağlı olduk
Aynen tansiyondan erken doğum yapmış biri olarak söylüyorum ihmale gelmezTansiyon çok önemli ya riske atmaya hiç gerek yok bizde bebeklerimizde iyi olalımda
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba kızlar bende yarın sezeryana alınıyorum bişey çıkmazsa Allah hepimizin sağlıkla kucağına evlatlarını almalarını nasip etsin inşallah
Bebisler dogduu. Evdeyiz cok şükür hersey yolunda ama cok yorucu gidiyor. Kızımın sarilik degeri sınırda surekli beslemeye çalışıyorum ama yutmuyor bi türlüAA canım 18 inde doğum vardı senin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?