- 2 Şubat 2018
- 1.407
- 2.316
- 133
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.861
Allah razı olsun inşllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımDualarımız seninle
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun inşllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımDualarımız seninle
![]()
Maşallah canım hiç yazmadın da doğum yaptığını Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sarılığı atlatırsın. Rabbim analı babalı büyütsünBebisler dogduu. Evdeyiz cok şükür hersey yolunda ama cok yorucu gidiyor. Kızımın sarilik degeri sınırda surekli beslemeye çalışıyorum ama yutmuyor bi türlü![]()
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzular ne zaman doğum yaptınBebisler dogduu. Evdeyiz cok şükür hersey yolunda ama cok yorucu gidiyor. Kızımın sarilik degeri sınırda surekli beslemeye çalışıyorum ama yutmuyor bi türlü![]()
Eve geleli 2 gün oldu canim benim biraz zorgeçti. Allah razi olsun. Insallah hemen geçer sariliklariMaşallah canım hiç yazmadın da doğum yaptığını Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sarılığı atlatırsın. Rabbim analı babalı büyütsün![]()
16 sinda dogum oldu kuzular biraz kontrol altında kaldilar. Simdi de sariliklari yüksek uğraşıyoruz gece gündüz inşallah hemen geçerCanım gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzular ne zaman doğum yaptın
İnşallah canım sen bol bol besle ışığın altında yatırmaya çalış16 sinda dogum oldu kuzular biraz kontrol altında kaldilar. Simdi de sariliklari yüksek uğraşıyoruz gece gündüz inşallah hemen geçer
Canım gözün aydın gelmiş bebişler16 sinda dogum oldu kuzular biraz kontrol altında kaldilar. Simdi de sariliklari yüksek uğraşıyoruz gece gündüz inşallah hemen geçer
Kesinlikle iyi yapmışsın canımE yikicaz bide utulucez hemen batcakaliscaz artık bu tempo ya bende ağız mendili çok mu aldım diodum iyi bari kuzum başka neleri kullandın en çok
Amin canım inşallah
Ben tahmin ettim çok kuru geldi bı tane açmıştım ya pamuk olayını inşallah yaparım sen hazırda mi bekletiosun nasi neyde islatiosusn kuzumKesinlikle iyi yapmışsın canımbir de bol bol ıslak mendil ya da pamuk stokla
![]()
Bu arada baby turco ıslak mendil tecrübemi yazayım. Genel olarak güzel kullanışlı ama kaka yaptığı zaman onunla temizlemeyi sevmiyorum. Çünkü içinde kuru olanlar çıkıyor ve kakayı temizlemesi uğraştırıyo. Onun yerine pamukla temizlemeyi tercih ediyorum sulu bırakıyorum kolay oluyor
Pamuk rahatlık canım bende pamuk kullanıyorum arada bazen ıslak mendil benimki uni babynin memnunum pamuğu da o anlık islatiyorum ben kaynamıs soğumuş suyla bazende hazırda kaynamıs su olmayınca içtiğimiz suyla ıslatıyorum pamuk daha güzel temizliyorBen tahmin ettim çok kuru geldi bı tane açmıştım ya pamuk olayını inşallah yaparım sen hazırda mi bekletiosun nasi neyde islatiosusn kuzum
Canm inşallah
Sağol canım şuan yatışım yapılacak sıra bekliyorum korku stres heyecan hepsi mevcut Allah yardımcımız olsunSun Raha canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissettiğin zaman mutlaka yaz bize Rabbim kolaylık versin
![]()
Canım maşallah sende doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün inşallah bende birazdan alınacağım inşallahKizlar slm yazamadim size. S7rec biraz zorlu gecti. Gecen hafta sali gunu dogum yaptim ben. Pazartesi aksamindan gece gittik hastaneye. Oglusum sarilik oldu dun gecede hastanede kaldik malesef. Saglik sorunu yasadim biraz. Su an daha iyiyim. Umarim herkes iyidir.
Pamuk aldım ama yeterli deil şimdi onun indirimi ni kovalayim stok yapayım kuzumPamuk rahatlık canım bende pamuk kullanıyorum arada bazen ıslak mendil benimki uni babynin memnunum pamuğu da o anlık islatiyorum ben kaynamıs soğumuş suyla bazende hazırda kaynamıs su olmayınca içtiğimiz suyla ıslatıyorum pamuk daha güzel temizliyor
Hadi güzel haberler ver bize canım sağlıkla kavuşun evladinla kuzum benimCanım maşallah sende doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün inşallah bende birazdan alınacağım inşallah![]()