- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.441
Yok kuzu, bir şey demedi.Aynen canım gelmiyorsun hiç
Demek ki oluyor öyle ya sizlerde yazınca içim rahatladı. Maşallah son günlere gelmişsiniz kuzum seninki daha da ağırlaşmıştır. Doğum için bir şey diyor mu Dr ne zaman olacağı falan
Tüp bebek ve yaşım da 40’a yakın olunca risk almıyo canım, direkt sezaryen dedi.Evet kuzum büyüdükçe onlarda sıkışıo sen neler yaptın merak ettik siz baya buyudunuz canım herşey hazır mı bakalım yarın ne dicek doktor normal mi bekliosun sağlıkla gelsin oglus ihmal etme bizede yaz yarın canım benim
Maşallah canım sağlıkla gelsinYok kuzu, bir şey demedi.
Sezaryen olucak da tarih yok henüz.
Normal gelme riski NST’de görmediği için gidebildiği kadar gitsin istiyo.
3030gr 50cm ölçtü.
Haftaya Cumartesi tekrar kontrole çağırdı.
Öncesinde yine NST çekilicem.
Hala doğum için günüm yok.Maşallah canım senin sayılı günler kaldı artık bakalım doktorun ne diyecek sana hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Canım kurabiyem, bir solukta geldim buraya kadar.Allah razı olsun canım benimaynen öyle canım süt geç gelecek belki ama gelecek inanıyorum.
Şuan çok farkında değilim hiç bir şeyinarada gaz sancıları girip çıkıyor oğluş hala içeride zannediyorum
İnşallah sağ salim atlatıp gelecek. Biz güçlü anneleriz onlar da güçlü minnoşlarımız inşallah
Yaaa ben şu an şok noldu nasıl oldu ne zaman geldiCanım kurabiyem, bir solukta geldim buraya kadar.
Oğluş dünyaya gelmiş.
Ay çok şaşırdım, sırasını beklemedi aceleci kuzu.
Sağlıklı olsun yeter ki, kilosu küvezi önemli değil bunlar canım.
Şükürler olsun bi sıkıntı olmamış doğumda falan.
Geçmeyen ağrın mı oldu da gittin doktora?
Nasıl oldu?
Canım kurabiyem, bir solukta geldim buraya kadar.
Oğluş dünyaya gelmiş.
Ay çok şaşırdım, sırasını beklemedi aceleci kuzu.
Sağlıklı olsun yeter ki, kilosu küvezi önemli değil bunlar canım.
Şükürler olsun bi sıkıntı olmamış doğumda falan.
Geçmeyen ağrın mı oldu da gittin doktora?
Nasıl oldu?
Yaaa ben şu an şok noldu nasıl oldu ne zaman geldidaha erken degil miydi ya ayyy sağlıkla büyüsün paşa ❤❤❤
Canım benim inşallah yavruların biraz daha dayansın sağlıkla gelişimi tamamlasınlaeGünAydın kizlar herkes nasil kac gündür esim gelmiş hic girip okuyamoyorim yeni doğumlar olmuş hayirli uğurlu olsun güle gule buyutun inşallah hepsinibugun 29+1 olduk 3 gündür kasilmadsn hastanede yatıyorum ilaclarls durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski yine tetikledi umarımen azından bi 2 3 hafta daha kalırlar az daha buyurler iki gün önce 1250 ve 1300 gram çıktı minikler inşallah rabbkm biraz daha dayanma gücü verir bütün bu sıkıntının üstüne bi de annemlerin sorumsuzluğuna üzülüyorum kv tarafına cok mahçup ediyorlar beni her ay hastanede yatıyorum hemdn hemen farklırisklerden bi kere geçmiş olsun a gelmiş degiller hastaneden çıktıktan 3 5 gun sonra gelirler cumartesi yatisim yapıldı annemin haberiolmasına rağmen dün gece 9 a kadar anca aradi lafolsu diyenasılsın dedi kapattı yani dun öğlen digum yapsam yanımda ailemden kimse olmayacak hatta hanerleri bile olmayacsk insan evladını niye bu kadar düşürür ki kv tarafınin diline kendi derdim yetmiyor bide buna üzülüyorum annenin yanımda olması gereken zaman görümce yada kaynana yatıyor insanın kenfi ailesi tarafından bu kadar değersiz olması cok zor kusurabakmayın paylaşacak kimse olmayınca icimi dökmek istedim tek üzülmem odaklanmm gereken evlatlarimken bide bunu yaşıyorum kusura bakmayın cok doluyum kimle paylassam bilemedim dua edin kızlar biraz daha dayansinlar allahım şu süreci sag salim atlatmayı kucagımiza sag salim almayı nasip etsin inşallah hepimize siz de var mi yeni gelişmeler geçmişi okuyanadim
Kaçıncı haftayfi sanırım35 anca dimi neyse gelmiş geçmiş olsun cok şükür sag salim kuvezden de alırsınız ınsllah rabbim anali babalı büyütsün inşallahAmin kızlar Allah razı olsuninşallah sağ salim kavuşuruz
Bir kaç gündür bebişin hareketi azalmıştı. Kasılmalar oluyordu vajinada batma falan oldu akıntı arttı bi gidelim dedik. Açılma varmış öyle işte. Bebek de ters dönmüş mecbur sezaryen oldu
Allah razı olsun taziş annebizimkiler de böyle annebabayı korkutmayi seviyorlarCanım benim inşallah yavruların biraz daha dayansın sağlıkla gelişimi tamamlasınlae
İçinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum ama stresten uzak kalmaya çalış. Çünkü rahim kasılmalarını direkt tetikliyor. Evlatların için sabret
Ben de hastanedeyim canım. Sanırım bir süre daha kalacağım. Benim de tam tersi. Annem 1,5 aydır yanımda ama kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen gelmeyi bırak aramıyor bile. Önce çok taktım, eşim adına üzüldüm ama şimdi inan umursamiyorum. Eşimle de konuştum bundan sonra mecburi durumlar harici gorusmeyecegim. Sen de canını sıkma kim yanındaysa onlarla iyi ol. Kendini de mahcup hissetme. Maalesef herkes aynı hassasiyete sahip olamıyor. İnşallah ikimizde hastane süreçlerini atlatıp sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.GünAydın kizlar herkes nasil kac gündür esim gelmiş hic girip okuyamoyorim yeni doğumlar olmuş hayirli uğurlu olsun güle gule buyutun inşallah hepsinibugun 29+1 olduk 3 gündür kasilmadsn hastanede yatıyorum ilaclarls durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski yine tetikledi umarımen azından bi 2 3 hafta daha kalırlar az daha buyurler iki gün önce 1250 ve 1300 gram çıktı minikler inşallah rabbkm biraz daha dayanma gücü verir bütün bu sıkıntının üstüne bi de annemlerin sorumsuzluğuna üzülüyorum kv tarafına cok mahçup ediyorlar beni her ay hastanede yatıyorum hemdn hemen farklırisklerden bi kere geçmiş olsun a gelmiş degiller hastaneden çıktıktan 3 5 gun sonra gelirler cumartesi yatisim yapıldı annemin haberiolmasına rağmen dün gece 9 a kadar anca aradi lafolsu diyenasılsın dedi kapattı yani dun öğlen digum yapsam yanımda ailemden kimse olmayacak hatta hanerleri bile olmayacsk insan evladını niye bu kadar düşürür ki kv tarafınin diline kendi derdim yetmiyor bide buna üzülüyorum annenin yanımda olması gereken zaman görümce yada kaynana yatıyor insanın kenfi ailesi tarafından bu kadar değersiz olması cok zor kusurabakmayın paylaşacak kimse olmayınca icimi dökmek istedim tek üzülmem odaklanmm gereken evlatlarimken bide bunu yaşıyorum kusura bakmayın cok doluyum kimle paylassam bilemedim dua edin kızlar biraz daha dayansinlar allahım şu süreci sag salim atlatmayı kucagımiza sag salim almayı nasip etsin inşallah hepimize siz de var mi yeni gelişmeler geçmişi okuyanadim
Kavuscaksiniz kuzum sen kendini toplucan sen kendi gücünü topla bebiş daha iyi olcak bı kaç güne kavuscaksiniz annesiAmin kızlar Allah razı olsuninşallah sağ salim kavuşuruz
Bir kaç gündür bebişin hareketi azalmıştı. Kasılmalar oluyordu vajinada batma falan oldu akıntı arttı bi gidelim dedik. Açılma varmış öyle işte. Bebek de ters dönmüş mecbur sezaryen oldu
GünAydın kizlar herkes nasil kac gündür esim gelmiş hic girip okuyamoyorim yeni doğumlar olmuş hayirli uğurlu olsun güle gule buyutun inşallah hepsinibugun 29+1 olduk 3 gündür kasilmadsn hastanede yatıyorum ilaclarls durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski yine tetikledi umarımen azından bi 2 3 hafta daha kalırlar az daha buyurler iki gün önce 1250 ve 1300 gram çıktı minikler inşallah rabbkm biraz daha dayanma gücü verir bütün bu sıkıntının üstüne bi de annemlerin sorumsuzluğuna üzülüyorum kv tarafına cok mahçup ediyorlar beni her ay hastanede yatıyorum hemdn hemen farklırisklerden bi kere geçmiş olsun a gelmiş degiller hastaneden çıktıktan 3 5 gun sonra gelirler cumartesi yatisim yapıldı annemin haberiolmasına rağmen dün gece 9 a kadar anca aradi lafolsu diyenasılsın dedi kapattı yani dun öğlen digum yapsam yanımda ailemden kimse olmayacak hatta hanerleri bile olmayacsk insan evladını niye bu kadar düşürür ki kv tarafınin diline kendi derdim yetmiyor bide buna üzülüyorum annenin yanımda olması gereken zaman görümce yada kaynana yatıyor insanın kenfi ailesi tarafından bu kadar değersiz olması cok zor kusurabakmayın paylaşacak kimse olmayınca icimi dökmek istedim tek üzülmem odaklanmm gereken evlatlarimken bide bunu yaşıyorum kusura bakmayın cok doluyum kimle paylassam bilemedim dua edin kızlar biraz daha dayansinlar allahım şu süreci sag salim atlatmayı kucagımiza sag salim almayı nasip etsin inşallah hepimize siz de var mi yeni gelişmeler geçmişi okuyanadim
Bende bugün gideceğim bakalım ne diyecek senin bu hafta gittiğinde gün verir canım sana inşallahHala doğum için günüm yok.
Canım stres yapma lütfen bebeklerin etkilenir. Takma kimseyi şuan senin için önemli olan bebeklerin bu kadar zaman sıkıntı çektin çektik hepimiz kimse için evlatlrını riske atma düşünme tesbih çek kuran oku dua et sürekli hamilelerin duası kabul olur Rabbim yardımcın olsun 2-3 daha kalsınlar en azından stres yaparsan bişey olurGünAydın kizlar herkes nasil kac gündür esim gelmiş hic girip okuyamoyorim yeni doğumlar olmuş hayirli uğurlu olsun güle gule buyutun inşallah hepsinibugun 29+1 olduk 3 gündür kasilmadsn hastanede yatıyorum ilaclarls durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski yine tetikledi umarımen azından bi 2 3 hafta daha kalırlar az daha buyurler iki gün önce 1250 ve 1300 gram çıktı minikler inşallah rabbkm biraz daha dayanma gücü verir bütün bu sıkıntının üstüne bi de annemlerin sorumsuzluğuna üzülüyorum kv tarafına cok mahçup ediyorlar beni her ay hastanede yatıyorum hemdn hemen farklırisklerden bi kere geçmiş olsun a gelmiş degiller hastaneden çıktıktan 3 5 gun sonra gelirler cumartesi yatisim yapıldı annemin haberiolmasına rağmen dün gece 9 a kadar anca aradi lafolsu diyenasılsın dedi kapattı yani dun öğlen digum yapsam yanımda ailemden kimse olmayacak hatta hanerleri bile olmayacsk insan evladını niye bu kadar düşürür ki kv tarafınin diline kendi derdim yetmiyor bide buna üzülüyorum annenin yanımda olması gereken zaman görümce yada kaynana yatıyor insanın kenfi ailesi tarafından bu kadar değersiz olması cok zor kusurabakmayın paylaşacak kimse olmayınca icimi dökmek istedim tek üzülmem odaklanmm gereken evlatlarimken bide bunu yaşıyorum kusura bakmayın cok doluyum kimle paylassam bilemedim dua edin kızlar biraz daha dayansinlar allahım şu süreci sag salim atlatmayı kucagımiza sag salim almayı nasip etsin inşallah hepimize siz de var mi yeni gelişmeler geçmişi okuyanadim
Canım mama 1 numara ne isterseniz alın dediler. Hastane de kullanılan sma imiş. Bizde o dan aldık. Ama ben çok mama vermiyorum. Çok şükür ilk günden sütüm geldi ve güzelde emiyorlar. Bir emzirme arkasından mama dediler ama ben valla uzun emziriyorum her emzirme den sonra da mama vermiyorum. Çişleri kakaları yeterli yapıyorlar doyuyorlardır diye düşünüyorum.Ahh ahh sorma tatlım daha sebepsiz aglamaları baskıyacakanne olmak zor ıkız annesi olmak hem zor hemde cok yorucu bısey ama suratlarına bakıncada unutuluyor hersey 5 dk otursam yerimden kalkacak halim kalmıyor zaman yine cabucak akıp gidiyor diyorum hıc bıseyler olmuyordu sımdı olmuyor esseklere o bile insanı duygulandırıyor bu arada mama ne kullanıyorsun canım sana da premature mı baslattılar
O serum kacagı bende de olmustu canım koca pamuga alkol diktir hemsıre ye onu direk o sısen yere koy canım bana oyle yaptılar ertesı gune indi hemde insanın agrısını acısını alıyor. Sutunu de hıc kafana takma tatlım gelir sezeryansın normal gec gelmesı benim 5. Gun 1 damla geldı hıc gelmez artık dedikleri anda yapmadıkları kalmamıstı elleriyle sıktılar ettiler makineyi falandı goguslerım mosmor olmustu damlalar mı dersin en son artık beni bıraktılar oyle 1 damla geldı gelecekse gelıyor gelmeyen sut ne yapsanda gelmıyor canım. Solunum sıkıntısınıda hemen atlatır ınsallah kuzucuk erken hafta oldugu ıcın oyle olmustur onu da toparlar canım bu bebisler hep aceleci cıktı bızımkılerhepsi de kuvezi yattılar. Kuvezde ıyı bakıyorlar bu sefer evde sureklı insan bu sefer kafasına takıyor sende toparlanırsın canım
Canımmm kendi derdine seni atlamışım ben. Ne durumdasın sen şimdi açılma mı vardı.Ben de hastanedeyim canım. Sanırım bir süre daha kalacağım. Benim de tam tersi. Annem 1,5 aydır yanımda ama kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen gelmeyi bırak aramıyor bile. Önce çok taktım, eşim adına üzüldüm ama şimdi inan umursamiyorum. Eşimle de konuştum bundan sonra mecburi durumlar harici gorusmeyecegim. Sen de canını sıkma kim yanındaysa onlarla iyi ol. Kendini de mahcup hissetme. Maalesef herkes aynı hassasiyete sahip olamıyor. İnşallah ikimizde hastane süreçlerini atlatıp sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?