- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 53
- 38
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.481
İnşallah canım.. Bende durumlar zor valla. Bugün ilk doktor kontrolümüz oldu. Çok şükür iyiler. Biraz kilo kaybı var sadece. 3 gün sonra tekrar kontrolümüz var.Selam kızlar nasılsınız bakamıyorum kaç gündür hastanede yatan canlar korkmayın haftalarınız çok iyi artık.
Bebisli anneler nasil gidiyor alıştınız mı
Catlak-kurabiye Kuzum sen nasılsın paşa nasıl bellimi ne zaman taburcu olacağı
Bizde iyiyiz çok şükür bugün kardiyoloji kontrolümüz vardı EKG eko iyi çok şükür tekrar holter takıldı yarına kadar kalacak takipler devam inşallah yarın holterde iyi çıkar
Gözünüz aydı canımmmm sağlıkla büyüsün inşallahAmin kızlar Allah razı olsuninşallah sağ salim kavuşuruz
Bir kaç gündür bebişin hareketi azalmıştı. Kasılmalar oluyordu vajinada batma falan oldu akıntı arttı bi gidelim dedik. Açılma varmış öyle işte. Bebek de ters dönmüş mecbur sezaryen oldu
İnşallah teyzesi teşekkür ederiz canımÇok şükür canım inşallah yarın ki sonuçlarda temiz çıkar
Amin canım inşallahHadi inşallah yarınki sonucu da güzel çıkar kuzum Rabbim esirgesin miniklerimizi
Bizim oğlanın tarih tam belli değil canım çok şükür durumu iyi. İnşallah en kısa zamanda gelir
Allah kolaylık versin canım anne sütümü veriyorsun sadece. Kaç kilo prenseslerİnşallah canım.. Bende durumlar zor valla. Bugün ilk doktor kontrolümüz oldu. Çok şükür iyiler. Biraz kilo kaybı var sadece. 3 gün sonra tekrar kontrolümüz var.
Doktor bir sürü şey anlattı. Rop kontrolü eko çekimi nöroloji bir dünya şey söyledi. Yorgunluktan ölüyorum.
Sağol kuzum Allah razı olsunGözünüz aydı canımmmm sağlıkla büyüsün inşallah
Yok kuzum ben hiç göremedimCatlak-kurabiye kuzum sen paşayı görebiliyormusun
Doğumda gördün mü. Günlük bilgimi veriyorlar. Resim cekebilirlerse cektir canım ben hep resimle avuttum kendimi. Olsun canım sağlığı yerinde olsunda kavuşunca hiç ayrılmayacaksınYok kuzum ben hiç göremedimbizim de mi olacak o kontroller acaba. İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar
Çok şükür teyzesi iyiyiz aynı rutin döngü devam emzir altını temizle uyut uyurken o arada 1 saat iş yap sonra bidaha başa dönüyoruzİnşallah canım benimsen nasılsın paşam nasıl
Kuzum bu haftalarda beslenmelerine dikkat etİnşallah canım.. Bende durumlar zor valla. Bugün ilk doktor kontrolümüz oldu. Çok şükür iyiler. Biraz kilo kaybı var sadece. 3 gün sonra tekrar kontrolümüz var.
Doktor bir sürü şey anlattı. Rop kontrolü eko çekimi nöroloji bir dünya şey söyledi. Yorgunluktan ölüyorum.
Kokla yerime cennet kokulumuÇok şükür teyzesi iyiyiz aynı rutin döngü devam emzir altını temizle uyut uyurken o arada 1 saat iş yap sonra bidaha başa dönüyoruz
10 gün bende yaşadım o duyguyu hala kipirdiyorlar gibiydiAllah razı olsun canım benimaynen öyle canım süt geç gelecek belki ama gelecek inanıyorum.
Şuan çok farkında değilim hiç bir şeyinarada gaz sancıları girip çıkıyor oğluş hala içeride zannediyorum
İnşallah sağ salim atlatıp gelecek. Biz güçlü anneleriz onlar da güçlü minnoşlarımız inşallah
Ohh çok şükür tüm kontrolleri iyi geçsin kuzumunn canim bizimde bugün son rop kontrolümüz varSelam kızlar nasılsınız bakamıyorum kaç gündür hastanede yatan canlar korkmayın haftalarınız çok iyi artık.
Bizde iyiyiz çok şükür bugün kardiyoloji kontrolümüz vardı EKG eko iyi çok şükür tekrar holter takıldı yarına kadar kalacak takipler devam inşallah yarın holterde iyi çıkar
Sağlıklı olsun eninde sonunda yanımızdalar kurbisimHadi inşallah yarınki sonucu da güzel çıkar kuzum Rabbim esirgesin miniklerimizi
Bizim oğlanın tarih tam belli değil canım çok şükür durumu iyi. İnşallah en kısa zamanda gelir
Allah kolaylık versin canım kilo kaybı olabiliyor sağlıklı olsunlar inşallah bizimde bir çok kontrolümüz var bakalım sağlıkla kavusalimİnşallah canım.. Bende durumlar zor valla. Bugün ilk doktor kontrolümüz oldu. Çok şükür iyiler. Biraz kilo kaybı var sadece. 3 gün sonra tekrar kontrolümüz var.
YaaYok kuzum ben hiç göremedimbizim de mi olacak o kontroller acaba. İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar
İyiyiz çok şükür canım. Artık ben de çok endişelenmiyorum. Kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim. İnşallah holter'den de güzel sonuçlar alacaksanız.Selam kızlar nasılsınız bakamıyorum kaç gündür hastanede yatan canlar korkmayın haftalarınız çok iyi artık.
İnşallah canım ben de artık zamanin yaklaştığını hissediyorum. Vücudum gerçekten sinyal vermeye başladı. Ayyy bakalım bebekler doğunca ben neler yapacağım. Hem onları hem de.sureci çok merak ediyorumYok yok hiç endişe etme. Herşey yolunda gidiyor. Benim nst de hiç sancı çıkmamıştı. Açılmada senin gibi durmuştu. Birşeycik olmaz Allahın izniyle..
Hadi ikiz annesi sende yakında yanımızdasın inşallah
Yok kuzum benim genel anestezi oldu apar topar olduğu için sancılarım da vardı. Aynen fotolarla idare ediyoruz çok bakamıyorum bakınca...Doğumda gördün mü. Günlük bilgimi veriyorlar. Resim cekebilirlerse cektir canım ben hep resimle avuttum kendimi. Olsun canım sağlığı yerinde olsunda kavuşunca hiç ayrılmayacaksınsen stres yapma sütün gitmesin kuzum
Büyük ihtimal olur canım tedbir amaçlı yapmaları iyi oluyor Amin inşallah hepimizin kuzuları iyi olsun
Canım benim Rabbim senin bu sabrının mükafatını en güzel şekilde versin oğluşunla ailenle bir daha hiç bir sıkıntı yaşatmasın balım. Sizin çıkış tarihi belli oldu muYaacanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki çok farklı bir duygu ben şimdi emziriyorum geri vermek kuveze koymak i kadar zor geliyor ki
Aminnn canım benimm 37 haftaliga giriyoruz çok şükür nazaldan da ayrıldı az kaldı inşallah henüz tarih belli değilCanım benim Rabbim senin bu sabrının mükafatını en güzel şekilde versin oğluşunla ailenle bir daha hiç bir sıkıntı yaşatmasın balım. Sizin çıkış tarihi belli oldu mu
Sağol canım pasamizin rop muayenesi de iyi geçmiştir inşallah10 gün bende yaşadım o duyguyu hala kipirdiyorlar gibiydi
Ohh çok şükür tüm kontrolleri iyi geçsin kuzumunn canim bizimde bugün son rop kontrolümüz var
Sağlıklı olsun eninde sonunda yanımızdalar kurbisim
Allah kolaylık versin canım kilo kaybı olabiliyor sağlıklı olsunlar inşallah bizimde bir çok kontrolümüz var bakalım sağlıkla kavusalim
Yaacanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki çok farklı bir duygu ben şimdi emziriyorum geri vermek kuveze koymak i kadar zor geliyor ki
Amin inşallah canım doktordan haber bekliyorum güzel haberler verir inşallahİyiyiz çok şükür canım. Artık ben de çok endişelenmiyorum. Kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim. İnşallah holter'den de güzel sonuçlar alacaksanız.
İnşallah canım ben de artık zamanin yaklaştığını hissediyorum. Vücudum gerçekten sinyal vermeye başladı. Ayyy bakalım bebekler doğunca ben neler yapacağım. Hem onları hem de.sureci çok merak ediyorum
Amin kuzum tez vakitte kavuşun oğluşunla resimler iyi oluyor mis kokusunuda yakında çekersin içineYok kuzum benim genel anestezi oldu apar topar olduğu için sancılarım da vardı. Aynen fotolarla idare ediyoruz çok bakamıyorum bakınca...
Aynen canım sağ salim gelsin inşallah bu süreçleri sağ salim atlatalım yeter kiRabbim beterinden korusun hepimizi
Tarih çok yakınAminnn canım benimm 37 haftaliga giriyoruz çok şükür nazaldan da ayrıldı az kaldı inşallah henüz tarih belli değil
Çok şükür canım benim az kaldı inşallahAminnn canım benimm 37 haftaliga giriyoruz çok şükür nazaldan da ayrıldı az kaldı inşallah henüz tarih belli değil
Canım ben maltana içecegi içiyorum hem soğuk ıyı oluyor havalar sıcakken ılk baslarda humana ıcıyordum ama sıcakta da ıcılmıyor maltana sut arttırıyor bence ben faydasını gordum canımSüt artırmak için neler deniyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?