Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah canım.. Bende durumlar zor valla. Bugün ilk doktor kontrolümüz oldu. Çok şükür iyiler. Biraz kilo kaybı var sadece. 3 gün sonra tekrar kontrolümüz var.
Doktor bir sürü şey anlattı. Rop kontrolü eko çekimi nöroloji bir dünya şey söyledi. Yorgunluktan ölüyorum.

Gözünüz aydı canımmmm sağlıkla büyüsün inşallah

Çok şükür canım inşallah yarın ki sonuçlarda temiz çıkar
İnşallah teyzesi teşekkür ederiz canım
Hadi inşallah yarınki sonucu da güzel çıkar kuzum Rabbim esirgesin miniklerimizi
Bizim oğlanın tarih tam belli değil canım çok şükür durumu iyi. İnşallah en kısa zamanda gelir
Amin canım inşallah sağlığı yerinde olsunda kalsın annesi yakındır kavusmaniz bal paşa ile
Allah kolaylık versin canım anne sütümü veriyorsun sadece. Kaç kilo prensesler
O kontroller bitmiyor saglıkları yerinde olsunda biz roptan geçtik çok şükür darısı size canım nöroloji kaldı bizim.
Yorgunluk uykusuzluk zor evet senin daha zor çok iyi anlıyorum hayırlısı ile bugünlerde geçecek unutucaz

Yok kuzum ben hiç göremedim bizim de mi olacak o kontroller acaba. İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar
Doğumda gördün mü. Günlük bilgimi veriyorlar. Resim cekebilirlerse cektir canım ben hep resimle avuttum kendimi. Olsun canım sağlığı yerinde olsunda kavuşunca hiç ayrılmayacaksın sen stres yapma sütün gitmesin kuzum
Büyük ihtimal olur canım tedbir amaçlı yapmaları iyi oluyor Amin inşallah hepimizin kuzuları iyi olsun

Kuzum bu haftalarda beslenmelerine dikkat et

10 gün bende yaşadım o duyguyu hala kipirdiyorlar gibiydi
Ohh çok şükür tüm kontrolleri iyi geçsin kuzumunn canim bizimde bugün son rop kontrolümüz var
Hadi inşallah yarınki sonucu da güzel çıkar kuzum Rabbim esirgesin miniklerimizi
Bizim oğlanın tarih tam belli değil canım çok şükür durumu iyi. İnşallah en kısa zamanda gelir
Sağlıklı olsun eninde sonunda yanımızdalar kurbisim
Allah kolaylık versin canım kilo kaybı olabiliyor sağlıklı olsunlar inşallah bizimde bir çok kontrolümüz var bakalım sağlıkla kavusalim
Yok kuzum ben hiç göremedim bizim de mi olacak o kontroller acaba. İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar
Yaa canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki çok farklı bir duygu ben şimdi emziriyorum geri vermek kuveze koymak i kadar zor geliyor ki

İyiyiz çok şükür canım. Artık ben de çok endişelenmiyorum. Kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim. İnşallah holter'den de güzel sonuçlar alacaksanız.
İnşallah canım ben de artık zamanin yaklaştığını hissediyorum. Vücudum gerçekten sinyal vermeye başladı. Ayyy bakalım bebekler doğunca ben neler yapacağım. Hem onları hem de.sureci çok merak ediyorum

Yok kuzum benim genel anestezi oldu apar topar olduğu için sancılarım da vardı. Aynen fotolarla idare ediyoruz çok bakamıyorum bakınca...
Aynen canım sağ salim gelsin inşallah bu süreçleri sağ salim atlatalım yeter ki Rabbim beterinden korusun hepimizi

Yaa canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki çok farklı bir duygu ben şimdi emziriyorum geri vermek kuveze koymak i kadar zor geliyor ki
Canım benim Rabbim senin bu sabrının mükafatını en güzel şekilde versin oğluşunla ailenle bir daha hiç bir sıkıntı yaşatmasın balım. Sizin çıkış tarihi belli oldu mu

Canım benim Rabbim senin bu sabrının mükafatını en güzel şekilde versin oğluşunla ailenle bir daha hiç bir sıkıntı yaşatmasın balım. Sizin çıkış tarihi belli oldu mu
Aminnn canım benimm 37 haftaliga giriyoruz çok şükür nazaldan da ayrıldı az kaldı inşallah henüz tarih belli değil

Sağol canım pasamizin rop muayenesi de iyi geçmiştir inşallah
Amin inşallah canım doktordan haber bekliyorum güzel haberler verir inşallah
Amin kuzum tez vakitte kavuşun oğluşunla resimler iyi oluyor mis kokusunuda yakında çekersin içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…