Aynen oyle canım bende artık tekim

bazen zorluyor ama alısmak zorundayız ne zamana kadar birileri olucak yanımızda artık bis ekılde bakıp buyuyecekler

bızım 40mız cıktı yumurtalarimizi bile topladık teyzesı

dıkıslerım zamanla ıyılesır canım ıkız anası olunca lohusa lık neymıs ben hıc bısey anlamadım

lohusa lık yasayamadık bı an once toparlanmak zorundaydık bence bız

ben mama kullanıyorum canım benım kızlar biraz biberona alıstılar memeyi kuvvetli cekmıyor lar bende sagıyorum ılk emzirmeye calısıyorum sonra da biberonla besliyorum anne sutum ıkısıne yetmiyor mama ve anne sutu olarak besleniyorlar. Bana hastanede doktor 3 saatte 1 olarak mama ve sut ıstemıstı bende evde de aynı duzenle ilerliyorum ılk basta birini alıyorum bezini degıstırıp besleyip gazını cıkarır yatırıyorum daha sonra dıgerıne aynı seyı yapıyorum suan hala da o duzunle ilerlemeye calısıyorum onlarda 3 saat gecınce zaten acıkıp uyanmalara basladılar ben gobek falan sarmadı canım dedıler ama inan benim hıc vaktim olmadı bazen saatlerce tuvalete bile giremiyorum hani sutun gelsın iyi dinlen falan yemegın dikkat et diyorlar ya o olmuyor kesinlikle buyudukce bebeklerde uyanık kalmak istiyorlar ilgi istiyorlar o yuzden kendime o konuda vakit ayıramıyorum. Benim hastanede ayaklarım cok fenaydı bıldıgım balon gıbı sısıyorfu sıserken bile hissediyordum doktor askıda bırakma dedi tabi o da mumkun olmuyordu sonra eve geldikten sonra gectı kendiliğinden seninde gecer canim. Ben bazen cok canım yanardı sısınce zonklardı bıldıgın o zamanlar esıme masaj yaptırırdım oyle gectı gectıgını bile farketmedım

kızlara kıyafetleri oluyor mu annesi benımkılere olmuyordu simdi de buyuduler kuculmeye basladı