• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım mama 1 numara ne isterseniz alın dediler. Hastane de kullanılan sma imiş. Bizde o dan aldık. Ama ben çok mama vermiyorum. Çok şükür ilk günden sütüm geldi ve güzelde emiyorlar. Bir emzirme arkasından mama dediler ama ben valla uzun emziriyorum her emzirme den sonra da mama vermiyorum. Çişleri kakaları yeterli yapıyorlar doyuyorlardır diye düşünüyorum. 😌
Senin ameliyat ağrın ne zaman geçti canım. Bir an önce geçsinde bebeklerime rahat bakayım istiyorum da 😞
Arkadaşa sormuşsun ama bende cevaplamak istedim canım.ilk 5 gün biraz zor ve ağır geçiyor.ama 10 günden sonra daha da rahatlıyorsun canım.sen doğum yapalı kaç gün oldu

Canımmm kendi derdine seni atlamışım ben. Ne durumdasın sen şimdi açılma mı vardı.
Olur mu canım senin günler yoğun🥰 Evet hastaneye geldim bir anda 2cm açılma oldu. Şu an açılma sabit, ilerlemiyor. NST'de sancı da çıkmıyor ama enfeksiyon değerim yüksek. Onun için antibiyotik tedavisi görüyorum. Doktor biz elimizden geldiğince biraz daha içeride tutalım tutamazsak yapacak bir şey yok diyor. Ben de artık çok endişelenmiyorum, her şeyin hayırlısı🌸🌸

GünAydın kizlar herkes nasil kac gündür esim gelmiş hic girip okuyamoyorim yeni doğumlar olmuş hayirli uğurlu olsun güle gule buyutun inşallah hepsini 🙏🙏🙏🤗🤗bugun 29+1 olduk 3 gündür kasilmadsn hastanede yatıyorum ilaclarls durdurmaya çalışıyorlar erken doğum riski yine tetikledi umarımen azından bi 2 3 hafta daha kalırlar az daha buyurler iki gün önce 1250 ve 1300 gram çıktı minikler inşallah rabbkm biraz daha dayanma gücü verir 🙏🙏🙏bütün bu sıkıntının üstüne bi de annemlerin sorumsuzluğuna üzülüyorum kv tarafına cok mahçup ediyorlar beni her ay hastanede yatıyorum hemdn hemen farklırisklerden bi kere geçmiş olsun a gelmiş degiller hastaneden çıktıktan 3 5 gun sonra gelirler cumartesi yatisim yapıldı annemin haberiolmasına rağmen dün gece 9 a kadar anca aradi lafolsu diyenasılsın dedi kapattı yani dun öğlen digum yapsam yanımda ailemden kimse olmayacak hatta hanerleri bile olmayacsk insan evladını niye bu kadar düşürür ki kv tarafınin diline kendi derdim yetmiyor bide buna üzülüyorum annenin yanımda olması gereken zaman görümce yada kaynana yatıyor insanın kenfi ailesi tarafından bu kadar değersiz olması cok zor kusurabakmayın paylaşacak kimse olmayınca icimi dökmek istedim tek üzülmem odaklanmm gereken evlatlarimken bide bunu yaşıyorum 😢kusura bakmayın cok doluyum kimle paylassam bilemedim dua edin kızlar biraz daha dayansinlar allahım şu süreci sag salim atlatmayı kucagımiza sag salim almayı nasip etsin inşallah hepimize 🙏🙏siz de var mi yeni gelişmeler geçmişi okuyanadim
Canım hıc bsıeyı kafana takma bende seninle aynı durumdaydım bende annem var ama babamla arıldugından beri gorusmuyoruz insan bu zamanlarda ailesinden birini cok arıyor yanında bende doğum zamanı gorumcem ve kaynanam kaldı insan tuhaf oluyor ama gecıyor insanın en buyuk destekcısı eşi oluyor sende hıc kafana takma bebisler gelsın en ıyı arkadas onlar olucak sana🥰
Canım mama 1 numara ne isterseniz alın dediler. Hastane de kullanılan sma imiş. Bizde o dan aldık. Ama ben çok mama vermiyorum. Çok şükür ilk günden sütüm geldi ve güzelde emiyorlar. Bir emzirme arkasından mama dediler ama ben valla uzun emziriyorum her emzirme den sonra da mama vermiyorum. Çişleri kakaları yeterli yapıyorlar doyuyorlardır diye düşünüyorum. 😌
Senin ameliyat ağrın ne zaman geçti canım. Bir an önce geçsinde bebeklerime rahat bakayım istiyorum da 😞
Canım benim dıkıs agrılarım hemen gectı ilk 3 4 gun zorlandım ama 1 hafta sonra hastaneden cıkarken hıc bıseyım yoktu seninde gecer canım ben biraz toparlanmak zorundaydım Allaha sukur de cabuk gectı canım

Amin kızlar Allah razı olsun 🥰 inşallah sağ salim kavuşuruz
Bir kaç gündür bebişin hareketi azalmıştı. Kasılmalar oluyordu vajinada batma falan oldu akıntı arttı bi gidelim dedik. Açılma varmış öyle işte. Bebek de ters dönmüş mecbur sezaryen oldu
Bu söylediğin belirtiler bende de var. 🙈

Ben de hastanedeyim canım. Sanırım bir süre daha kalacağım. Benim de tam tersi. Annem 1,5 aydır yanımda ama kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen gelmeyi bırak aramıyor bile. Önce çok taktım, eşim adına üzüldüm ama şimdi inan umursamiyorum. Eşimle de konuştum bundan sonra mecburi durumlar harici gorusmeyecegim. Sen de canını sıkma kim yanındaysa onlarla iyi ol. Kendini de mahcup hissetme. Maalesef herkes aynı hassasiyete sahip olamıyor. İnşallah ikimizde hastane süreçlerini atlatıp sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.
Kuzumgeçmiş olsun gecenki yatışımızda dayine aynıdönemde yattık benim 23 senin 27.haftaydi sanırım insan haftası ilerleyince biraz rahatliyo ama yine de az daha dayanirlar inşallah diyorum senin tm olarak kaçıncı haftan benim29+3 1400 gram çıkıyor bebekler seninkiler ne alemde dr elimizden geldiğince durdurmakta çalışırız durduramayınca da alırız şükür yaşam sınırını geçtik zatenkorkacak bisey yok diyo sadece kuvezde misafirimiz olurlar bi süre diyo şükür nst de sancı falan çıkmıyor asagdan muayene etti şükür rahim ağzı cok rahat baskı yok bu iyi bisey dedi 5 gun dahs buradasın sonra iyi olursan taburcu ederiz yine gelmeye çalışırlarsa alırız dedidr galiba tm 30u atlatip öyle tAburcu etmek istiyor senin tam olarak kaçıncı haftan bebekler kac kilo inşallah az daha dayanirlar inşallah sag salim kucagımiza alırız canım benim🙏🙏🙏🙏
Canım benim şimdilerde böyle oluyor. İnsan yanında kimsesi yok gibi hissediyor. Ben diyorum kızım bı gelsin. Kimseye ihtiyacım olmayacak. Hele ki büyüyünce olacakları hayal ediyorum. Senin iki tane bi de ne güzel 😍 En büyük destekçilerimiz onlar olacak. Kimseye ihtiyacımız olmayacak inşallah 🥰

Canım stres yapma lütfen bebeklerin etkilenir. Takma kimseyi şuan senin için önemli olan bebeklerin bu kadar zaman sıkıntı çektin çektik hepimiz kimse için evlatlrını riske atma düşünme tesbih çek kuran oku dua et sürekli hamilelerin duası kabul olur Rabbim yardımcın olsun 2-3 daha kalsınlar en azından stres yaparsan bişey olur
Kızlar cok sag olun moral verici mesajlarınız için allah razı olsun 🙏eşim zaten burda olsa kimseyr minnetetmezdim ama kalamadı patron izin vermedi saglik olsun dun kaynana laf soktu niye sadece benim kızım kalıyor gibisinden anneni ara gelsin dedi mecbur aradım mecburi olmasa asla aramam istemeye istemeye geldi bu hayatta en zor şey birine minnet etmek annenbile olsa çokzor ama yapacak bisey yok keşke bıraksalar kimse gelmezse valla kafam daha olurdu allah eslerimizden razi olsun onlar yanımızda olunca bi allahin kuluna minnet etmek zorunda kalmıyoruz neyse gececej inşallah bu günler bu zorlukları atlatacaz inşallah hepimiz kolay gelmedik bugünler e stres yapmamays çalışıyorum çünkü insanın bu hayatta evladindab daha önemli kimse yokmuş neyse uzun yazdım kusura bakmayın iyiji varsınız hepiniz iyiki burası var ve içimizde ki herseyi paylaşabiliyiruz🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤💙💙💙😍

Kuzumgeçmiş olsun gecenki yatışımızda dayine aynıdönemde yattık benim 23 senin 27.haftaydi sanırım insan haftası ilerleyince biraz rahatliyo ama yine de az daha dayanirlar inşallah diyorum senin tm olarak kaçıncı haftan benim29+3 1400 gram çıkıyor bebekler seninkiler ne alemde dr elimizden geldiğince durdurmakta çalışırız durduramayınca da alırız şükür yaşam sınırını geçtik zatenkorkacak bisey yok diyo sadece kuvezde misafirimiz olurlar bi süre diyo şükür nst de sancı falan çıkmıyor asagdan muayene etti şükür rahim ağzı cok rahat baskı yok bu iyi bisey dedi 5 gun dahs buradasın sonra iyi olursan taburcu ederiz yine gelmeye çalışırlarsa alırız dedidr galiba tm 30u atlatip öyle tAburcu etmek istiyor senin tam olarak kaçıncı haftan bebekler kac kilo inşallah az daha dayanirlar inşallah sag salim kucagımiza alırız canım benim🙏🙏🙏🙏
Teşekkür ederim canım evet o zaman da aynı dönem hastaneye yatmistik. Evet artık daha rahatım. Bugün 33+4 olduk. Kiloları da 2000 civarı. Bana da aynısını söylediler. Duramazlarsa alırız, yapacak bir şey yok diyor. Benim geldiğimde 2cm acikligim da vardı ama sanırım haftamdan dolayı onu da artık önemsemiyor. NST'de sancı çıkmıyor. Bugün ilacı kesip deneyecekler bakalım sancı durumu nasıl olacak. Artık her şeyin hayırlısı. İkimiz de kritik sınırı aştık. Bu bile çok büyük bir rahatlık💞💞

Teşekkür ederim canım evet o zaman da aynı dönem hastaneye yatmistik. Evet artık daha rahatım. Bugün 33+4 olduk. Kiloları da 2000 civarı. Bana da aynısını söylediler. Duramazlarsa alırız, yapacak bir şey yok diyor. Benim geldiğimde 2cm acikligim da vardı ama sanırım haftamdan dolayı onu da artık önemsemiyor. NST'de sancı çıkmıyor. Bugün ilacı kesip deneyecekler bakalım sancı durumu nasıl olacak. Artık her şeyin hayırlısı. İkimiz de kritik sınırı aştık. Bu bile çok büyük bir rahatlık💞💞
Çok şükür canım nst de sancı çıkmıyorsa açılman geri kapanır inşallah. Rabbim vakti gelince sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲

Kaçıncı haftayfi sanırım35 anca dimi neyse gelmiş geçmiş olsun cok şükür sag salim kuvezden de alırsınız ınsllah rabbim anali babalı büyütsün inşallah 🙏🙏🙏haftası iyi şükürstres yapma ne zaman taburcu bellimi 😍😍bizde 2 3 hafta daha dayansinlsr 31 32 yi görelimdoye dua ediyoruz sanırım gruptakilerin çoğu erkenci kuş 😃😘😘😘❤❤boşuna güçlü bebekler güçlü anneler yazmadin grubun ismine 😃🙏🙏🙏😍😍😘😘cok sevindim adına darısı vaktizamanında hepimizin başına 🤗
Aynen canım 35 hafta
Kesinlikle onlar bizim güçlü yaramaz miniklerimiz. Bunca sene hasretliklerini çektik biraz daha sabredin diyorlar. Olsun yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Kavuscaksiniz kuzum sen kendini toplucan sen kendi gücünü topla bebiş daha iyi olcak bı kaç güne kavuscaksiniz annesi 🤗 bu kasılması ben hala anlamiorum sert olması karnın bu kasilmami benimde iki gündür vajinada batma hissediorum hareketler ise kafasına göre bazen hareketli bazen evde yok sağ salim kavusalim hepimiz kuzum eve geldinmi sütu stres yapma geçte olsa gelcek psikolojik kafan rahat olsun kuzum gelir
İnşallah canım benim 🥰
Batmayı şöyle tarif edeyim ben eğildiğim zaman afedersin sanki altım çıkacak gibi olmuştu
Gözün Aydın canım Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye en yakın zamanda kavuşursunuz oğluşunla inşallah.ilk doğumda bende süt gelmiyor diye stres yapmıştım 3.gün gelmişti az az.sen 3 saatte bir sağmayı ihmal etme.sağınca az geliyor diye de endişe etme.bebişin emdikçe daha çok gelecek.bu arada damla kullan,hümana iç,incir,tahin helvası yemeye çalış.allah izin verirse oğluşun emmeye başlayınca çoğalacak sütün.
İnşallah canım aynen bugün daha düzenli deniyorum. Bol su içiyorum biraz tepki verdi devamı gelecek inanıyorum 🥰
Bu söylediğin belirtiler bende de var. 🙈
Aman dikkat et balım kontrolde sancı çıkıyor mu

Kızlar cok sag olun moral verici mesajlarınız için allah razı olsun 🙏eşim zaten burda olsa kimseyr minnetetmezdim ama kalamadı patron izin vermedi saglik olsun dun kaynana laf soktu niye sadece benim kızım kalıyor gibisinden anneni ara gelsin dedi mecbur aradım mecburi olmasa asla aramam istemeye istemeye geldi bu hayatta en zor şey birine minnet etmek annenbile olsa çokzor ama yapacak bisey yok keşke bıraksalar kimse gelmezse valla kafam daha olurdu allah eslerimizden razi olsun onlar yanımızda olunca bi allahin kuluna minnet etmek zorunda kalmıyoruz neyse gececej inşallah bu günler bu zorlukları atlatacaz inşallah hepimiz kolay gelmedik bugünler e stres yapmamays çalışıyorum çünkü insanın bu hayatta evladindab daha önemli kimse yokmuş neyse uzun yazdım kusura bakmayın iyiji varsınız hepiniz iyiki burası var ve içimizde ki herseyi paylaşabiliyiruz🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤💙💙💙😍
Bende ayni durumdayim. Gurbetteyim esimle. Esimin tarafından gelebilecek kimse yok benimde annem gelmedi. Halbuki 34. Haftadayim artik kendi kahvaltimi bile hazırlayamiyorum. Esim ögle arasi gelip kahvalti hazırlıyor o gelene kadar bekliyorum.
Annem doguma gelirim diyor. Allah yardimcimiz olsun. Gebeliğin ilerledikçe yaninda biri olsun canim. Inan daha da zorlaşıyor hersey.

Selam kızlar nasılsınız bakamıyorum kaç gündür hastanede yatan canlar korkmayın haftalarınız çok iyi artık.
Bebisli anneler nasil gidiyor alıştınız mı 😊
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Kuzum sen nasılsın paşa nasıl bellimi ne zaman taburcu olacağı
Bizde iyiyiz çok şükür bugün kardiyoloji kontrolümüz vardı EKG eko iyi çok şükür tekrar holter takıldı yarına kadar kalacak takipler devam inşallah yarın holterde iyi çıkar 🤲🤲

Selam kızlar nasılsınız bakamıyorum kaç gündür hastanede yatan canlar korkmayın haftalarınız çok iyi artık.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Kuzum sen nasılsın paşa nasıl bellimi ne zaman taburcu olacağı
Bizde iyiyiz çok şükür bugün kardiyoloji kontrolümüz vardı EKG eko iyi çok şükür tekrar holter takıldı yarına kadar kalacak takipler devam inşallah yarın holterde iyi çıkar 🤲🤲
oh çok şükür ekg eko iyi çıkmış holterde temiz çıkıcak allahin izniyle 🤲

Çok şükür canım inşallah yarın ki sonuçlarda temiz çıkar ☺️

Hadi inşallah yarınki sonucu da güzel çıkar kuzum Rabbim esirgesin miniklerimizi 🤲
Bizim oğlanın tarih tam belli değil canım çok şükür durumu iyi. İnşallah en kısa zamanda gelir 🤲

Olur mu canım senin günler yoğun🥰 Evet hastaneye geldim bir anda 2cm açılma oldu. Şu an açılma sabit, ilerlemiyor. NST'de sancı da çıkmıyor ama enfeksiyon değerim yüksek. Onun için antibiyotik tedavisi görüyorum. Doktor biz elimizden geldiğince biraz daha içeride tutalım tutamazsak yapacak bir şey yok diyor. Ben de artık çok endişelenmiyorum, her şeyin hayırlısı🌸🌸
Yok yok hiç endişe etme. Herşey yolunda gidiyor. Benim nst de hiç sancı çıkmamıştı. Açılmada senin gibi durmuştu. Birşeycik olmaz Allahın izniyle..
Hadi ikiz annesi sende yakında yanımızdasın inşallah 🙏🥰

Arkadaşa sormuşsun ama bende cevaplamak istedim canım.ilk 5 gün biraz zor ve ağır geçiyor.ama 10 günden sonra daha da rahatlıyorsun canım.sen doğum yapalı kaç gün oldu
Çok teşekkürler canım cevabın için.
Benim bugün 6. Günüm.
Aslında dün bugün biraz daha rahattım.
10 güne az kaldı iyi bakalım o zaman 😌

Back
X