- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.401
Yaa canım cok sevındım eve gecmenıze suruklenmemıssınız hastanelerdeKızlar dün hastaneden çıktık. Çok şükür hepimiz iyiyiz. Ama lohusalık diye birşey bende yok.Yatamıyorum yatmaya çok ihtiyacım var. Annem var eşim var ama koşturuyoruz resmen. Evde iş yemek bebekler herşey karışık.
Dikişlerime falan birşey olacak diye korkuyorum. Ayaklarım felaket derecede şişti. Ne yapacağım bilmiyorum.
Salı bebeklerimin kontrolü olacak.
Çok çok güzeller ama kızlar ya maşallah.
Ama inanın ikiz çok çok zor. Çok güzel ama çok zor. Daha dün 1 bugün 2 ama. Allahım yardımcımız olsun hepimizin
Balllll maşallahAmin kızlar Allah razı olsun inşallah sağ salim kavuşuruz oğlumla. Ben onu Allah'a emanet ettim içim rahat. Yazamazsam merak etme yin.
Tured iğne olduğun için çok şanslı son. Sakın kötü düşünme. Biz yetişemedik. Oğlan durmadı.
Kızlar hangi süt torbası iyiydi
Henüz sütüm yok galiba ama sağım deneyeceğiz
İnşallah canım elim şiş o yüzden çok yazamıyorumBalllll maşallah
İnşallah iyisinizdir ikinizde.
Bı merakla girdim sayfaya.
Kavuşma da yakındır.
Kaç kilo geldi yakışıklı.
Sen nasılsın? Agrin var mı kuzum
Dualarımız sizinle
En yakın zamanda miss kokulun kucağında inşallah
Tamam canım dinlen güzelce süt de gelecek çoğalacak inşallahİnşallah canım elim şiş o yüzden çok yazamıyorum
2700 civarında canım
Ya maşallah teyzesi kurban olsun kilosu çok iyi endişe etme solunum la ilgi sıkıntı varsa oda düzelir Allahin izniyle kuzum.İnşallah canım elim şiş o yüzden çok yazamıyorum
2700 civarında canım
Kızlar bide sütü nasıl götürüyorumuz sağlar sağmaz mı. Yoksa dondurucuya koyup. Mu.
Ben im el sıkıntılı yazamıyorum çok. Bana yardımcı olursanız sevinirim
Gerçi henüz süt yok ama geli inşallah
Maşallah kuzumm bebiş gayet iyi kilosu çok yakın zamanda yanına gelecekAmin kızlar Allah razı olsun inşallah sağ salim kavuşuruz oğlumla. Ben onu Allah'a emanet ettim içim rahat. Yazamazsam merak etme yin.
Tured iğne olduğun için çok şanslı son. Sakın kötü düşünme. Biz yetişemedik. Oğlan durmadı.
Kuzum erkenci gelmek istedi ama kilosu iyi Paşa'nın bı kaç güne kavuscaksiniz oda işte sen toparlanmış olcak sin o arada sen hiç süt bı damla bile gelse bebeğe şifa dedikleri gibi zaten o küçük o minik damlalarla büyücek annesi sağ sağlim kurtuldunuz kuzum gerisi herşey hallocak senin karnındaki gibi sutunlede hissediomus güzel enerjiler yolla bebişe hamileyken nasi dioruz stres yapmamaliyim şimdide yapma kuzumAmin kızlar Allah razı olsun inşallah sağ salim kavuşuruz oğlumla. Ben onu Allah'a emanet ettim içim rahat. Yazamazsam merak etme yin.
Canım hastanede ben sagdıgımı hemen verıyordum zaten cok zor gelmıstı geldikten sonrada mama saatine yakın sagıp hemen verıyordum benim posete koyma ihtimalim cok olmadı hem sutum cok yok hemde ikizlere anca yetiyordu hıc sutum yok diye dusunme benim 4 gun damla gelmedi neler yedim ıctım hıc strest yapma paşanın kilosu da ıyı kuveze neden gırdı pekiKızlar bide sütü nasıl götürüyorumuz sağlar sağmaz mı. Yoksa dondurucuya koyup. Mu.
Maşallah canım kilosu gayet iyi inşallah sağlıkla eve gelirseniz elin niye şişİnşallah canım elim şiş o yüzden çok yazamıyorum
2700 civarında canım
Canım benim geçmiş olsun Rabbim sağlığını artırsın kuzumuzun merak etme annesi çok güçlü bebeklerimiz bizimAmin kızlar Allah razı olsun inşallah sağ salim kavuşuruz oğlumla. Ben onu Allah'a emanet ettim içim rahat. Yazamazsam merak etme yin.
Ben yokken neler olmuusw gözünaydin canimmm. Cok şükür ıkinizde sag salim kurtulmuşsunuzzKızlar bide sütü nasıl götürüyorumuz sağlar sağmaz mı. Yoksa dondurucuya koyup. Mu.
Gözünaydin canimmm. 2-3 gün giremedim foruma bir sürü kisi bebisine kavuşmuşCanım benim geçmiş olsun Rabbim sağlığını artırsın kuzumuzun merak etme annesi çok güçlü bebeklerimiz bizim
Bol bol sağ kendini ben emzirmeye çalıştım hiç süt gelmemişti sağma makinesiyle gelmeye başladı hem sana faydalı hem bebeğe inşaallah hemen verirler sütünden
Dualarımız seninle
Canimm sana da geçmiş olsun hala hastanede misin? Nasılsın insallah hersey yolundadir ilac dogumu engeller hic merak etme . Haftamizda güzel dogsalardaKızlar ben hastanedeydim. Dün gün boyu midem sanki yediklerimi hazmedemiyor gibi bir şişkinlik, bel ağrısı, adet sancısı gibi şeyler hissettim. Hastaneye geldik NST'de sancım çıktı üstüne üstlük 2 cm acikligim var. Ciğer geliştirici yaptılar, ilaç başlattılar. Eğer açıklık artarsa doğuma alacaklar. Her şeyin hayırlısı. Yavrularıma can veren onların yolunu da çizmiştir.
Benimde annem şuan yanımda. Tek nasıl kalırım diye düşünüyorum ama sonrada diyorum yapan nasıl yapıyor diye.Yaa canım cok sevındım eve gecmenıze suruklenmemıssınız hastanelerdeo kadar zor ki seni o kadar cok ıyı anlıyorum kı ben bıde ilk baslar uykusuzluga tahammulum cok vardı su aralar o bile yok gece kalkmak cok zorluyor yarından itibaren bende tek kalıcam bakalım nasıl olacak ama cok sevimli ıkı tanesini gorunce insan tum yorgunluğunu unutuyor zamanla duzen oturunca kolaylaşır ınsalllah bıde ayakta sısme bende doğumdan sonra cok oldu hamıleyken hıc sısmemıstı doğumdan sonra ayaklarım cok fenaydı 1 hafta hastanede ama eve gecınce duzeldı sende askıda bırakmamaya calıs kızlarında bızım yerimize koklayıp op
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?