Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sende pıtırcıklarını öp canım benim.

Muhteşem özel bir duygu canım benim.
Valla çok da dikkat edemiyorum.
Miğde bulanmıyor bu çok güzel birşey
İkiz anası olmak inanılmaz muhteşem bir duygu imiş.
Evet evet tecrübelerimizi paylaşalım.
Sende spinal mi olacaksın.?

Canım benim Allah analı babalı büyütsün. Çok duygulandım bende seni duyunca.
Ama hiç hiç korkma küvezde çok çok güzel bakılıyor lar. Olsun varsın erken gelsin.

Aynen oyle canım bende artık tekim bazen zorluyor ama alısmak zorundayız ne zamana kadar birileri olucak yanımızda artık bis ekılde bakıp buyuyecekler bızım 40mız cıktı yumurtalarimizi bile topladık teyzesıdıkıslerım zamanla ıyılesır canım ıkız anası olunca lohusa lık neymıs ben hıc bısey anlamadım lohusa lık yasayamadık bı an once toparlanmak zorundaydık bence bızben mama kullanıyorum canım benım kızlar biraz biberona alıstılar memeyi kuvvetli cekmıyor lar bende sagıyorum ılk emzirmeye calısıyorum sonra da biberonla besliyorum anne sutum ıkısıne yetmiyor mama ve anne sutu olarak besleniyorlar. Bana hastanede doktor 3 saatte 1 olarak mama ve sut ıstemıstı bende evde de aynı duzenle ilerliyorum ılk basta birini alıyorum bezini degıstırıp besleyip gazını cıkarır yatırıyorum daha sonra dıgerıne aynı seyı yapıyorum suan hala da o duzunle ilerlemeye calısıyorum onlarda 3 saat gecınce zaten acıkıp uyanmalara basladılar ben gobek falan sarmadı canım dedıler ama inan benim hıc vaktim olmadı bazen saatlerce tuvalete bile giremiyorum hani sutun gelsın iyi dinlen falan yemegın dikkat et diyorlar ya o olmuyor kesinlikle buyudukce bebeklerde uyanık kalmak istiyorlar ilgi istiyorlar o yuzden kendime o konuda vakit ayıramıyorum. Benim hastanede ayaklarım cok fenaydı bıldıgım balon gıbı sısıyorfu sıserken bile hissediyordum doktor askıda bırakma dedi tabi o da mumkun olmuyordu sonra eve geldikten sonra gectı kendiliğinden seninde gecer canim. Ben bazen cok canım yanardı sısınce zonklardı bıldıgın o zamanlar esıme masaj yaptırırdım oyle gectı gectıgını bile farketmedım kızlara kıyafetleri oluyor mu annesi benımkılere olmuyordu simdi de buyuduler kuculmeye basladı

Valla sen deneyimle bakalım tek bakmayı banada anlat
Banada aynen 3 saatte bir besle emzir so ra mama dediler. Biberon ile mama yapmakta zaman alıyor. Eşim kalkıp yapıyor. Su kaynat ılıt manayı yap. Ona bir düzen oluşturma lazım.
Aynen valla lohusalık da neymiş
Emzirme tamam ama gaz çıkarmaya korkuyorum. Böyle kafası gidiyor gibi arkaya tırsıyorum. Birde göbek bağı kopmadıpi için alt değiştirme beni biraz korkutuyor.
Yenidoğan kıyafetler tabi büyük geliyor. Vayy demek 40 ı çıkınca benim de küçük gelecek ler inşallah.
İşte banyo yaptırıp rahatlamalrını çok istiyorum. Ama göbek bağını bekliyoruz işte.
Valla durunlar aynı işte benim de sendeki gibi.

Bende bekledim canım gobek bagının kopmasını bırı 8.gun falan sonra dıgerıde hemen hemen 13 gun sonra falan dusurdu. İnsan korkuyor beslerken dokununca falan dıye ama insan alısıyor annesi bıde sen onlara ıgne yaptırırken gir saglık ocagında mama olarak ne kullanıyorsun canım sana ne onerdi doktorun. Tek kalmak bazen daha ıyı oluyor suan sıkıntısız gıdıyor bazen ikisi birden aglıyor ben emzıge alıstırdı bırtanesı emiyor ama dıgerı emmıyor en azından o kurtarıcı oluyor. Ben suyu onceden kaynatıyorum canım mama ıcın kucuk ucuz yollu su turk kahve makineleri var gormussundur illaki ondan aldım suyu hemen kaynatıyor saniyede onda hemen yapıyorum sonrada musluktan soğuk suyun altına tutuyorum. Bazen geceleri ugrasma ak ıcın de sey yapıyorum termosa suyu kaynatıp koyuyorum yatmadan mama sıcaklığına gore gece hemen ondan koyup calkalıyorum canım artık yavastan pratik yollar bulmaya calısıyorum

Canimm sana da geçmiş olsun hala hastanede misin? Nasılsın insallah hersey yolundadir ilac dogumu engeller hic merak etme . Haftamizda güzel dogsalarda kavuşmak için sabırsız kuzu bunlar. Bu senenin bebeleri hep böyle
Teşekkür ederim evet hâlâ hastanedeydim. İlaçlar yine sancımi geçirdi ama bugünku ultrasonda sularının azaldığını söylediler. Eğer yarın falan da aynı şekilde olursa doğuma alacaklarmis. Sorma bizim bebeler aceleci çıktı. Sağlıklı olsunlar da biraz kuvoz yolu bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
Ayyy ne güzel aldın kızları eve geldin. Bir süre zorlanacagiz ama yapacak bir şey yok. O kadar yollarını bekledik Evet spinal olur büyük ihtimalle

Gözünaydin canimmm. 2-3 gün giremedim foruma bir sürü kisi bebisine kavuşmuş Allah anali babali büyütsün. Bebisin nasil? Sen nasilsin
Sağolasın canım iyiyiz çok şükür biraz emzirme sorunu var ama oda nazar boncuğu teyzesi bende iyiyim çok şükür toparladım bayaDarısı sana hayırlısıyla canım

Gözünüz aydın canım sağ sağlim doğumun olmuş.Merak etme kısa süre de kavuşur evinize gidersiniz.Cogumuzun bebeği girdi kuveze.Sonunda aldık kucağımıza o zamana kadar sen de toparlanmış olursun hem.

Oo bayağı erken düşünmüş göbek bağı inşallah benimkilerde erken düşer.
Doğru diyorsun tek kalmak da iyi olacaktır.
İş başa düşünce mecbur bir düzene sokacağız tabikii de..
Evet bende evdeki kahve makinasını su ısıtmak için kullanıyorum. İşte soğutmak içinde soğuk bir suya koyuyorum. Süreç uzuyor. Termos denedim o da çok soğudu. Aman ne bileyim buluvaz birşeyler işte. Böyle böyle yapıcaz birşeyler işte.
Valla annelik zormuş ya. Doydular mı aç kalmasınlar gazı çıksın.

Gözün Aydın canım sağlıkla büyüsünler inşallah..ben de ilk bebeğimde mama kullandım.kaynamış soğutulmuş suyun her zaman kenarda dursun.onu sıcak suyla karıştırıp ılık bir su elde edebilirsin soğutmak için uğraşmana gerek kalmaz.ben öyle yapıyordum pratik oluyordu

Sağol un canlar tek tek dönemedim. Serum kaçağı oldu şişti elim. Süt yok makine ile uyarmaya devam ediyoruz. Sağ tarafta gelecek gibi sanki. Bir yudum bile çıkmasını çok istiyorum.
Bebek kilo yönünden kurtarıyor ama solunum da sıkıntı vardı. Atlatacak inşallah
Ağrınız sancınız geçmezse vajinada batma çıkacak gibi olma durumu olursa ihmal etmeyin. Bizim açıklık vardı apar topar ameliyata girdik

Maşallah canım kilosu gayet iyi inşallah sağlıkla eve gelirseniz elin niye şiş

Canım benim Allah analı babalı büyütsün. Çok duygulandım bende seni duyunca.
Ama hiç hiç korkma küvezde çok çok güzel bakılıyor lar. Olsun varsın erken gelsin.

Ahh ahh sorma tatlım daha sebepsiz aglamaları baskıyacak anne olmak zor ıkız annesi olmak hem zor hemde cok yorucu bısey ama suratlarına bakıncada unutuluyor hersey 5 dk otursam yerimden kalkacak halim kalmıyor zaman yine cabucak akıp gidiyor diyorum hıc bıseyler olmuyordu sımdı olmuyor esseklere o bile insanı duygulandırıyor bu arada mama ne kullanıyorsun canım sana da premature mı baslattılar
O serum kacagı bende de olmustu canım koca pamuga alkol diktir hemsıre ye onu direk o sısen yere koy canım bana oyle yaptılar ertesı gune indi hemde insanın agrısını acısını alıyor. Sutunu de hıc kafana takma tatlım gelir sezeryansın normal gec gelmesı benim 5. Gun 1 damla geldı hıc gelmez artık dedikleri anda yapmadıkları kalmamıstı elleriyle sıktılar ettiler makineyi falandı goguslerım mosmor olmustu damlalar mı dersin en son artık beni bıraktılar oyle 1 damla geldı gelecekse gelıyor gelmeyen sut ne yapsanda gelmıyor canım. Solunum sıkıntısınıda hemen atlatır ınsallah kuzucuk erken hafta oldugu ıcın oyle olmustur onu da toparlar canım bu bebisler hep aceleci cıktı bızımkıler hepsi de kuvezi yattılar. Kuvezde ıyı bakıyorlar bu sefer evde sureklı insan bu sefer kafasına takıyor sende toparlanırsın canım

Allah razı olsun canım benim aynen öyle canım süt geç gelecek belki ama gelecek inanıyorum.
Şuan çok farkında değilim hiç bir şeyin arada gaz sancıları girip çıkıyor oğluş hala içeride zannediyorum
İnşallah sağ salim atlatıp gelecek. Biz güçlü anneleriz onlar da güçlü minnoşlarımız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…