- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.381
Maşallah size ve güzelliklereKızlar dün hastaneden çıktık. Çok şükür hepimiz iyiyiz. Ama lohusalık diye birşey bende yok.Yatamıyorum yatmaya çok ihtiyacım var. Annem var eşim var ama koşturuyoruz resmen. Evde iş yemek bebekler herşey karışık.
Dikişlerime falan birşey olacak diye korkuyorum. Ayaklarım felaket derecede şişti. Ne yapacağım bilmiyorum.
Salı bebeklerimin kontrolü olacak.
Çok çok güzeller ama kızlar ya maşallah.
Ama inanın ikiz çok çok zor. Çok güzel ama çok zor. Daha dün 1 bugün 2 ama. Allahım yardımcımız olsun hepimizin
Evet kuzum benide ağla ma krizi tuttu aynı gidio herseyimiz die hayırlısı herşeyin bizi beklio sağlıkla kavuscaz inşallah vakitleri güzel artık kurabiyem hep aklım onda şuanda bizim hersryimiz beş gün arayla gitti ondan bana şuanda dank etti ciğer geliştirici oldgumda bile dank etmemişti hakkımızda hayırlısı olsun kuzum sende yorma artık kendini tek başına da çıkmamaya çalış dışarı bide hava da sicakTureed sana sakin ol diyen bendim dimi
Kurabiye den sonra hele ki aynı zamandayken şimdi paniğimi sormaKorkmuyorum da böyle garip birşey oldu. Pazara gittim geldim elimdekiler biraz ağırdı bı kasığıma ağrı girdi acaba dedim Herşeyin hayırlısı. İnşallah Catlak-kurabiye kurabiyemizden de güzel haberler alacağız
Güzel haberini de alırız inşallahEvet kuzum benide ağla ma krizi tuttu aynı gidio herseyimiz die hayırlısı herşeyin bizi beklio sağlıkla kavuscaz inşallah vakitleri güzel artık kurabiyem hep aklım onda şuanda bizim hersryimiz beş gün arayla gitti ondan bana şuanda dank etti ciğer geliştirici oldgumda bile dank etmemişti hakkımızda hayırlısı olsun kuzum sende yorma artık kendini tek başına da çıkmamaya çalış dışarı bide hava da sicak
Amin canım sağlıkla alalım hepimiz inşallahGüzel haberini de alırız inşallah
Bizimde kavuşmamız yakındır.
Sağlıkla kucağımıza alalim.baska birşey istemem.
Sende dikkat et kuzum
Maşallah prenseslereKızlar dün hastaneden çıktık. Çok şükür hepimiz iyiyiz. Ama lohusalık diye birşey bende yok.Yatamıyorum yatmaya çok ihtiyacım var. Annem var eşim var ama koşturuyoruz resmen. Evde iş yemek bebekler herşey karışık.
Dikişlerime falan birşey olacak diye korkuyorum. Ayaklarım felaket derecede şişti. Ne yapacağım bilmiyorum.
Ama inanın ikiz çok çok zor. Çok güzel ama çok zor. Daha dün 1 bugün 2 ama. Allahım yardımcımız olsun hepimizin
Ah canım yaa Rabbim yardımcısı olsun inşallah herşey iyi olur dualrımdalarGüzel annelerim merhabaCatlak-kurabiye hastaneye yatışı yapıldı.Muhtemelen sezaryene alınacak. Diğer arkadaşımızda @coconatt oda yatışı olmuş
Ya şafi başlattık eğer destek veririseniz mutlu oluruz
Maşallah canım güzel dıygular Rabbim yardım eder inşallahKızlar dün hastaneden çıktık. Çok şükür hepimiz iyiyiz. Ama lohusalık diye birşey bende yok.Yatamıyorum yatmaya çok ihtiyacım var. Annem var eşim var ama koşturuyoruz resmen. Evde iş yemek bebekler herşey karışık.
Her daim duamdalar canimmm kurabiyem sen ve mucizem çok güçlüsünüzCatlak-kurabiye arkadaşımızın bebeği doğmuş. Küvözde su an. Dua edin lütfen
Haber aldıkça bizide bilgilendirirmisiniz dualarımız kurabiyem ve pasamizla
Bende 7den beri zor uyuttum inşallah uyurlar birazKızlar hepinize çok teşekkür ederim oglus bugün huzursuz beni istiyor hep benden ayrılınca ağlıyor yapışık geziyoruz daha yeni uyuttum besigine koymaya korkuyorum 5 den sonra doğru düzgün uyumadi çok sıcak bugün
Yaaa cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yatamadımKızlar dün hastaneden çıktık. Çok şükür hepimiz iyiyiz. Ama lohusalık diye birşey bende yok.Yatamıyorum yatmaya çok ihtiyacım var. Annem var eşim var ama koşturuyoruz resmen. Evde iş yemek bebekler herşey karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?