- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.361
Çok geçmiş olsun canım inşallah açılma artmaz sağlıkla büyüsünler içeride biraz daha. Ben nstde iken biri vardı yanımda oda sancı ile gelmiş açıklığı varmış iki gün yatmış hastanede sonra taburcu olmuş inşallah seninki de öyle olur canım. Toparlanırsın orada. Çok şükür iğneyi de yaptı doktorlar sakin olmaya çalış Rabbim yardımcınız olsunKızlar ben hastanedeydim. Dün gün boyu midem sanki yediklerimi hazmedemiyor gibi bir şişkinlik, bel ağrısı, adet sancısı gibi şeyler hissettim. Hastaneye geldik NST'de sancım çıktı üstüne üstlük 2 cm acikligim var. Ciğer geliştirici yaptılar, ilaç başlattılar. Eğer açıklık artarsa doğuma alacaklar. Her şeyin hayırlısı. Yavrularıma can veren onların yolunu da çizmiştir.
Tabi ki kuzumm çok güçlüyüz biz neleri yendik sen ne olur üzülme bebiş hissetmesinAllah razı olsun kızlar Aminn inşallah bunuda atlaticaz
Ahh canimm ne olur dikkat et kendine yorma son haftalardasınEvet canim hep stres herşeye sebep o gün eğer stresliysrm yada mutsuzssam bebem bile daha az tekmelio hemen hissedio cocum ondan sakin kalmaya caliscaz mecbur saol canım
Vaktinde gelsin inşallah canimm benimm
Hemdee nasılCanım bendede oluyor ama inanki doğum sancısı geldiğinde duramıyormuşsun çok şiddetli vuruyormuş
Evet kuzum az kaldı doğum nasi olcak bı taraftan benim işler oglusumu düşüncem çok hissediolar bizi aynı şekilde emzirirken de hissediolarmis bizim stresimizi ondan bundan sonra hep iyi seler dusuncez bebelerimiz içinTabi ki kuzumm çok güçlüyüz biz neleri yendik sen ne olur üzülme bebiş hissetmesin
Ahh canimm ne olur dikkat et kendine yorma son haftalardasın
Vaktinde gelsin inşallah canimm benimm
Hemdee nasıl
Kuzum geçmiş olsun önlemi almışlar şükür bişe olmaz Allah'ın izniyle açıklıkta artmaz inşallah stres yapma sen en önemlisi o canım benimKızlar ben hastanedeydim. Dün gün boyu midem sanki yediklerimi hazmedemiyor gibi bir şişkinlik, bel ağrısı, adet sancısı gibi şeyler hissettim. Hastaneye geldik NST'de sancım çıktı üstüne üstlük 2 cm acikligim var. Ciğer geliştirici yaptılar, ilaç başlattılar. Eğer açıklık artarsa doğuma alacaklar. Her şeyin hayırlısı. Yavrularıma can veren onların yolunu da çizmiştir.
Canım korkma sıkıntılı dönemler geçti çok şükür Rabbime emanetsiniz Allah büyükür kendine bırakma içinden sürekli dua et inşallah sağlıklı ilerler herşeyKızlar ben hastanedeydim. Dün gün boyu midem sanki yediklerimi hazmedemiyor gibi bir şişkinlik, bel ağrısı, adet sancısı gibi şeyler hissettim. Hastaneye geldik NST'de sancım çıktı üstüne üstlük 2 cm acikligim var. Ciğer geliştirici yaptılar, ilaç başlattılar. Eğer açıklık artarsa doğuma alacaklar. Her şeyin hayırlısı. Yavrularıma can veren onların yolunu da çizmiştir.
Gecmıs olsun canım. hayırlısı neyse o olsun haftan guzel hıc kafana bısey takma bebıslerın saglıkla hayırlı zamanda kucagına alırsın ınsallahKızlar ben hastanedeydim. Dün gün boyu midem sanki yediklerimi hazmedemiyor gibi bir şişkinlik, bel ağrısı, adet sancısı gibi şeyler hissettim. Hastaneye geldik NST'de sancım çıktı üstüne üstlük 2 cm acikligim var. Ciğer geliştirici yaptılar, ilaç başlattılar. Eğer açıklık artarsa doğuma alacaklar. Her şeyin hayırlısı. Yavrularıma can veren onların yolunu da çizmiştir.
Kızlar ben hastanedeydim. Dün gün boyu midem sanki yediklerimi hazmedemiyor gibi bir şişkinlik, bel ağrısı, adet sancısı gibi şeyler hissettim. Hastaneye geldik NST'de sancım çıktı üstüne üstlük 2 cm acikligim var. Ciğer geliştirici yaptılar, ilaç başlattılar. Eğer açıklık artarsa doğuma alacaklar. Her şeyin hayırlısı. Yavrularıma can veren onların yolunu da çizmiştir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah açılma artmaz sağlıkla büyüsünler içeride biraz daha. Ben nstde iken biri vardı yanımda oda sancı ile gelmiş açıklığı varmış iki gün yatmış hastanede sonra taburcu olmuş inşallah seninki de öyle olur canım. Toparlanırsın orada. Çok şükür iğneyi de yaptı doktorlar sakin olmaya çalış Rabbim yardımcınız olsun
Kuzum geçmiş olsun önlemi almışlar şükür bişe olmaz Allah'ın izniyle açıklıkta artmaz inşallah stres yapma sen en önemlisi o canım benim
Canım korkma sıkıntılı dönemler geçti çok şükür Rabbime emanetsiniz Allah büyükür kendine bırakma içinden sürekli dua et inşallah sağlıklı ilerler herşey
Gecmıs olsun canım. hayırlısı neyse o olsun haftan guzel hıc kafana bısey takma bebıslerın saglıkla hayırlı zamanda kucagına alırsın ınsallah
Hepinize teşekkürler kızlar. Ben onlemimi aldım artık gerisinde Allah yolumuzu cizmistir. Tabii gönül ister 1-2 hafta daha ilerlemeyi ama olmazsa da rabbim en iyisini bilir.Hayırlısı olsun canımSağlıcakla kucağına al inşallah Dualarımız seninle .
Herseyin hayırlısı kuzum önlemler alınmış 34 hafta ikizler için kötü değil endişe etme Rabbim vaktini biliyor belkide biraz daha dururlar sağlıkla kavuş miniklerine canım dualarım sizinleHepinize teşekkürler kızlar. Ben onlemimi aldım artık gerisinde Allah yolumuzu cizmistir. Tabii gönül ister 1-2 hafta daha ilerlemeyi ama olmazsa da rabbim en iyisini bilir.
Bu zamanlarda gececek canım uykusuzluk önemli değil bebekeler iyi olsunda beslenmesine dikkat edecen daha ilk zaman 1.5 2 saatte bir emziriliyor ona göre saatli emzirirsinBizde sabah 5e kadar acildeydik kızlar oglus beni akşam korkuttu çok fazla kustu gerekli tetkikler yapıldı çok şükür temiz çıktı kalpten korktum ben büyük ihtimal fazla beslenmeden oldu dün çok emmek istedi huzursuzlandi bende durmadan meme verdim bugün akıllandım saatle veriyorumbi yönden gitmemiz iyi oldu kardiyoloji doktoru tekrar inceledi bir sıkıntı görmedi inşallah salı günü kontrolde de iyi çıkar ah bu analık duygusallıkmış 2 gündür uykusuzum ama oğlum iyi olsunda ben uyumayayım
Canım kurabiyem disardayim kalbim duam seninle oglusunla dün hissetmjsin sen inşallah herşey güzel olcak kuzum benim sakin ol guvendesin Allah'ım yardımcıniz olsunGüzel annelerim merhabaCatlak-kurabiye hastaneye yatışı yapıldı.Muhtemelen sezaryene alınacak. Diğer arkadaşımızda coconatt oda yatışı olmuş
Ya şafi başlattık eğer destek veririseniz mutlu oluruz
Allah yardımcınız olsun canim benimKızlar ben hastanedeydim. Dün gün boyu midem sanki yediklerimi hazmedemiyor gibi bir şişkinlik, bel ağrısı, adet sancısı gibi şeyler hissettim. Hastaneye geldik NST'de sancım çıktı üstüne üstlük 2 cm acikligim var. Ciğer geliştirici yaptılar, ilaç başlattılar. Eğer açıklık artarsa doğuma alacaklar. Her şeyin hayırlısı. Yavrularıma can veren onların yolunu da çizmiştir.
Herşey onlar için canimmEvet kuzum az kaldı doğum nasi olcak bı taraftan benim işler oglusumu düşüncem çok hissediolar bizi aynı şekilde emzirirken de hissediolarmis bizim stresimizi ondan bundan sonra hep iyi seler dusuncez bebelerimiz için
Yaa akuzumm kıyamamBizde sabah 5e kadar acildeydik kızlar oglus beni akşam korkuttu çok fazla kustu gerekli tetkikler yapıldı çok şükür temiz çıktı kalpten korktum ben büyük ihtimal fazla beslenmeden oldu dün çok emmek istedi huzursuzlandi bende durmadan meme verdim bugün akıllandım saatle veriyorumbi yönden gitmemiz iyi oldu kardiyoloji doktoru tekrar inceledi bir sıkıntı görmedi inşallah salı günü kontrolde de iyi çıkar ah bu analık duygusallıkmış 2 gündür uykusuzum ama oğlum iyi olsunda ben uyumayayım
Yaa Allahimm kurabiyemm sağlıkla evladınla kurtul.insallahh duamdasinGüzel annelerim merhabaCatlak-kurabiye hastaneye yatışı yapıldı.Muhtemelen sezaryene alınacak. Diğer arkadaşımızda coconatt oda yatışı olmuş
Ya şafi başlattık eğer destek veririseniz mutlu oluruz
Şükür kuzum gözün aydın kavustun bebislerinle sağlıkla büyüt annesi zor ama iki güzel bebe birden büyücekKızlar dün hastaneden çıktık. Çok şükür hepimiz iyiyiz. Ama lohusalık diye birşey bende yok.Yatamıyorum yatmaya çok ihtiyacım var. Annem var eşim var ama koşturuyoruz resmen. Evde iş yemek bebekler herşey karışık.
Dikişlerime falan birşey olacak diye korkuyorum. Ayaklarım felaket derecede şişti. Ne yapacağım bilmiyorum.
Salı bebeklerimin kontrolü olacak.
Çok çok güzeller ama kızlar ya maşallah.
Ama inanın ikiz çok çok zor. Çok güzel ama çok zor. Daha dün 1 bugün 2 ama. Allahım yardımcımız olsun hepimizin
Evet kuzum az kaldı doğum nasi olcak bı taraftan benim işler oglusumu düşüncem çok hissediolar bizi aynı şekilde emzirirken de hissediolarmis bizim stresimizi ondan bundan sonra hep iyi seler dusuncez bebelerimiz için
Çok teşekkür ederim canım. Esirgeyen bağışlayan rabbim en iyisini bilirHerseyin hayırlısı kuzum önlemler alınmış 34 hafta ikizler için kötü değil endişe etme Rabbim vaktini biliyor belkide biraz daha dururlar sağlıkla kavuş miniklerine canım dualarım sizinle
Oglus emmeyi abarttı yaniBizde sabah 5e kadar acildeydik kızlar oglus beni akşam korkuttu çok fazla kustu gerekli tetkikler yapıldı çok şükür temiz çıktı kalpten korktum ben büyük ihtimal fazla beslenmeden oldu dün çok emmek istedi huzursuzlandi bende durmadan meme verdim bugün akıllandım saatle veriyorumbi yönden gitmemiz iyi oldu kardiyoloji doktoru tekrar inceledi bir sıkıntı görmedi inşallah salı günü kontrolde de iyi çıkar ah bu analık duygusallıkmış 2 gündür uykusuzum ama oğlum iyi olsunda ben uyumayayım
Maşallah canım. Kendine, özellikle dikislerine dikkat et. İlk günler iyileşme açısından önemli. Bazılarının sezaryen sonrası ödemi oluyormuş ama 1 hafta 10 gün içinde geçiyormuş. Sen bol su iç. Kızlarının güzelliğinden hiç şüphem yok.Kızlar dün hastaneden çıktık. Çok şükür hepimiz iyiyiz. Ama lohusalık diye birşey bende yok.Yatamıyorum yatmaya çok ihtiyacım var. Annem var eşim var ama koşturuyoruz resmen. Evde iş yemek bebekler herşey karışık.
Dikişlerime falan birşey olacak diye korkuyorum. Ayaklarım felaket derecede şişti. Ne yapacağım bilmiyorum.
Salı bebeklerimin kontrolü olacak.
Çok çok güzeller ama kızlar ya maşallah.
Ama inanın ikiz çok çok zor. Çok güzel ama çok zor. Daha dün 1 bugün 2 ama. Allahım yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?