Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tureed canım sende yoruldun cok aktif olup takip edemiyorum ama sizi okuduğum kadarıyla ev islerin vardı heralde yoruldun ettin ya canım tansiyonun bas seyı strest hıc kafana bısey takma duser canım
Evet canim hep stres herşeye sebep o gün eğer stresliysrm yada mutsuzssam bebem bile daha az tekmelio hemen hissedio cocum ondan sakin kalmaya caliscaz mecbur saol canım

S Simayy67 canım senin sancıların nasıldı ya
Bugün sancım var sanki kısa sürüyor ama düzenli olarak devam ediyor namazdan sonra uyuyamadım hayır gelmesin daha çok erken
Sancı deildir ya ben hala anlayamiorum bebek hareket i mi sancimi kasılması anlayamadim senin kide öyledir korkma kuzum dinlen bugün biraz bebiş belki yoruldu su ic bide Allah'a emanet Ler canım benim

Sancı deildir ya ben hala anlayamiorum bebek hareket i mi sancimi kasılması anlayamadim senin kide öyledir korkma kuzum dinlen bugün biraz bebiş belki yoruldu su ic bide Allah'a emanet Ler canım benim
Sancı kuzum yani bebiş toplanıp kasılınca bu yalancı sancılar oluyor. Beline de ağrı giriyor ve düzenli oluyorsa asıl sancılar başlamış oluyor bildiğim kadarıyla biraz yürüyorm bakalım inşallah yalancı sancıdır. Düzenli olması beni endişelendirdi

Sancı deildir kuzum stres yapma bu haftalar dediğin gibi yalancı sancı da oluo ne sıklıkla oluo canım sakin kalmaya çalış artık bebislerimiz büyüdü korkma Allah'a emanetler sakin kalmaya çalış canım

10 dk bir oluyordu canım yürüyünce hafifledi sanki belim fena ağrıyor şimdi uzandım bakalım tekrarlamaz inşallah

10 dk bir oluyordu canım yürüyünce hafifledi sanki belim fena ağrıyor şimdi uzandım bakalım tekrarlamaz inşallah
Ozaman yalancı sancidir bence kuzum yine takip et ama vücut hazırlık yapiodur uzan kuzum dinlen annesini dinlen sin istio belki sende evde iş lerle yorulmusundur bı prensess olamadık son günler

Ozaman yalancı sancidir bence kuzum yine takip et ama vücut hazırlık yapiodur uzan kuzum dinlen annesini dinlen sin istio belki sende evde iş lerle yorulmusundur bı prensess olamadık son günler
Aynen öyle her gün bir şeyler ile uğraşıyorum ama bugün çok korkuttu beni bundan sonra daha çok dinlenecegim. Yalancı sancılara alışmıştım da bu çok farklı geldi bir tık üstüydü galiba. Vücut kendini normal sancıya mı hazırlıyor ne yapıyor

Evet kuzum yorma artık yapmissindir herşeyi zaten bundan sonra daha az yorcaz bebekleri büyüdüler çünkü eşim dio duscem nerdeyse yatağa bile sigmioruz artık dönerken kaç saatte donuorum doğum hazırlığı yapiodur bebeler korkma dinlen kuzum

Daha iyiyim canım çok şükür
Aynen eşimde diyor en son terk etcem artık gidip salonda yatıcam diye

Bugün sancım var sanki kısa sürüyor ama düzenli olarak devam ediyor namazdan sonra uyuyamadım hayır gelmesin daha çok erken
Canım bendede oluyor ama inanki doğum sancısı geldiğinde duramıyormuşsun çok şiddetli vuruyormuş

Daha iyiyim canım çok şükür
Aynen eşimde diyor en son terk etcem artık gidip salonda yatıcam diye
Şükür kuzum iyi olun dinlen bugün sürekli.valla eşler katlancak artık biz neler yasioz onlarda yatağın köşesinde yativersinler bizi bu ay sonra uykusuz geceler bekliotüm yatak onların

Canım sımdı girdim gordum mesajını ıyımısın suan? Benim daha Oncesınde hıc yalancı sancı yasamadım ben o gece uykumdan uyandım ılk basta bebek hareket ediyor kasılıyor sandım toplanıyorlardı daha sonrasında belden gelen bı agrı oldu Baska hıc bı yerde bısey olmuyor canım ben sanıyordum ki hani karnımdan doğru agrı olucak oyle olmuyor belden asagıya doğru vuruyor ilk basta onu bebek hareketi kasılması sanıyorsun benım hemen sıddetlendı 2 dk da bir bu sefer gormeye basladı dedikleri gibi o sancı bir sure sonra dayanılmıcak hale geliyor benim basladı ve hemrn arttı mesela bı arkadasım 1 gece cektı o hafıf hafıf bel agrısını herkezın hemen hızlanmıyor sen devam ederse doktoruna yaz canım bıde sıklıgına dikkat et benim hemen hızlandı hastaneye giderken suyumda gelmeye baslamıstı acıklıgımda olusmustu

Anladım canım belimdeki ağrı çok şiddetliydi kasılmada 10 dk bir oluyordu ama şuan geçti çok şükür. Yatmak iyi gelmedi ya yatınca daha çok oluyordu kalkıp ayaklarımı uzattım belimi destekleyip oturdum o iyi geldi. Şiddetlenirse korkmam gerekiyor demek ki

Canım bendede oluyor ama inanki doğum sancısı geldiğinde duramıyormuşsun çok şiddetli vuruyormuş
Aynen canım İnternette öyle diyordu artacak diye korktum ama kalkıp oturunca hafifledi. Büyük ihtimalle üşüttüm ben ya burada evler hala soğuk. Panduf giyindim bugün

Aynen canım dikkat et kendini dinle zaten sancı olup olmadığını ılk basta anlamasanda sonradan anlıyorsun o acı cok farklı

Kızlar son zamanlarda bebişlerinizin hareketleri nasıl
Yani artık yerlerine sığamadıkları için çok fazla hareket edemiyor gibiler
Bugün sakin biraz bebiş. Korkutuyor beni
Yok kuzum bende dünden beri hareket i azdı korktum bide bu tansiyonda az da olsa hareket hıçkırık olunca rahatladım ama yeri çok dar herhalde o bi kaç gün önce ki tekmeler benimde yok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…