• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar son zamanlarda bebişlerinizin hareketleri nasıl
Yani artık yerlerine sığamadıkları için çok fazla hareket edemiyor gibiler
Bugün sakin biraz bebiş. Korkutuyor beni 🤦‍♀️
Evet cnm öyle oluyor biraz azalıyor hareketleri o sert tekmeler olmuyor artık ama sen yine kendini takip et

Ahh canım benimkide bugün öyle hanımefendi keyfini bozmuyor bende sırt üstü yatıp seslenip dürtüyorum bi iki hareket ediyor rahatlıyorum. Normalde sabahalrı çok hareketli olur bu iki gündür sakin takılıyor

Ahh canım benimkide bugün öyle hanımefendi keyfini bozmuyor bende sırt üstü yatıp seslenip dürtüyorum bi iki hareket ediyor rahatlıyorum. Normalde sabahalrı çok hareketli olur bu iki gündür sakin takılıyor
Ay demek ki bu haftalar öyle oluyor canım ya. Bebişlere de zor valla iyice sıkıştılar orada eskisi gibi dönmeleri falan olamıyor kesin. Ama insan korkuyor ister istemez. Senin kontrolün ne zamandı canım

Kızlar hiç buraya bakmaya fırsatım olmuyo.
O dediğiniz bende de var.
Hareketleri eskisi gibi değil.
Hele tekme hiç olmuyo gibi.
Dönmesini hissediyorum ve artık dönerken ağrı da oluyo.
Çok büyüdü ondan heralde.
Yarın kontrolüm, çok heyecanlıyım.

Yok kuzum bende dünden beri hareket i azdı korktum bide bu tansiyonda az da olsa hareket hıçkırık olunca rahatladım ama yeri çok dar herhalde o bi kaç gün önce ki tekmeler benimde yok canim
Benimde düşmüş bugün tansiyonum başım çatlıyordu acaba dedim çocuk ondan mı etkilendi. Hamileliğin en zor zamanları son günlermiş sanki ya. Bizim hareketler kısıtlı bebişin hareketi kısıtlı. Hele bugün bildiğin kaplumbağa yürüyüşü yapıyorm korkudan

Aynen canım gelmiyorsun hiç 😥
Demek ki oluyor öyle ya sizlerde yazınca içim rahatladı. Maşallah son günlere gelmişsiniz kuzum seninki daha da ağırlaşmıştır. Doğum için bir şey diyor mu Dr ne zaman olacağı falan

Evet kuzum büyüdükçe onlarda sıkışıo sen neler yaptın merak ettik siz baya buyudunuz canım herşey hazır mı bakalım yarın ne dicek doktor normal mi bekliosun sağlıkla gelsin oglus ihmal etme bizede yaz yarın canım benim 🥰

Benimde düşmüş bugün tansiyonum başım çatlıyordu acaba dedim çocuk ondan mı etkilendi. Hamileliğin en zor zamanları son günlermiş sanki ya. Bizim hareketler kısıtlı bebişin hareketi kısıtlı. Hele bugün bildiğin kaplumbağa yürüyüşü yapıyorm korkudan
Ala ala bende baş ağrısıyla anladım tansiyonum çıktığını ama burası nasi sıcak oda kötü yaptı beni yada bu haftalar olan seler mi bugün dün kıpırdamadı çok eşimde dio artık sen ne zaman moralin bozuk olsa kipirdamio diosun bide şimdi bende dönmesini anliom yada hickirigini ama öyle tekme yemedim bugün.artik çok agirlastim bu arada bende catlasmisim bu hafta 😌😌oğlum dan hatıra olsun

Ala ala bende baş ağrısıyla anladım tansiyonum çıktığını ama burası nasi sıcak oda kötü yaptı beni yada bu haftalar olan seler mi bugün dün kıpırdamadı çok eşimde dio artık sen ne zaman moralin bozuk olsa kipirdamio diosun bide şimdi bende dönmesini anliom yada hickirigini ama öyle tekme yemedim bugün.artik çok agirlastim bu arada bende catlasmisim bu hafta 😌😌oğlum dan hatıra olsun
Evet bizim moralimiz de önemli galiba ya geçen gün yine başım ağrıyordu enerjim yoktu o günde hareketleri azdı.
Çatladjn mı çok mu peki sen yağ sürmeye devam et. İlerlemesin ucu kaçınca tutulmuyor 😅

Benimde 2 gün sakın sonra canlaniyo.
Doktor yer dar artık boy da uzun ondan dedi.
Akşam şekerli süt ile peynirli ekmek yiyorum tepiniyor 😍 arada denemek lazım sanırım. Sabahları zaten dik duruyor galiba. Ayakları göğüs arasından gibi 😂

Evet bizim moralimiz de önemli galiba ya geçen gün yine başım ağrıyordu enerjim yoktu o günde hareketleri azdı.
Çatladjn mı çok mu peki sen yağ sürmeye devam et. İlerlemesin ucu kaçınca tutulmuyor 😅
Sol tarafım çok deil hiç yoktu ilk catlagim bu hafta oldu🤭🤭 ya bende düzenli bişe surmuodum aslında hindistan cevizi yağı ama ne zamandır onuda surmuodum işte olcaksa oluo kuzum

Benimde 2 gün sakın sonra canlaniyo.
Doktor yer dar artık boy da uzun ondan dedi.
Akşam şekerli süt ile peynirli ekmek yiyorum tepiniyor 😍 arada denemek lazım sanırım. Sabahları zaten dik duruyor galiba. Ayakları göğüs arasından gibi 😂
Bende randevumı erkene mi alsam diyordum ama normalmiş demek ki 😍 Oo süt en sevdiği sanırım bi yerde de okumuştum 🤭 benimkinin ayakları da kaburgalarımda arada bi geriniyor o kemiklerim içimi delecek gibi 😅 konuşuyorum bazen ne yapalım yavrum ikimiz bir bedene ancak bu kadar sığabiliyoruz diye 😅

Sol tarafım çok deil hiç yoktu ilk catlagim bu hafta oldu🤭🤭 ya bende düzenli bişe surmuodum aslında hindistan cevizi yağı ama ne zamandır onuda surmuodum işte olcaksa oluo kuzum
Aynen canım olacaksa oluyor aman hatıra kalsın bakalım sonra bi çaresini buluruz belki 😅

Ay demek ki bu haftalar öyle oluyor canım ya. Bebişlere de zor valla iyice sıkıştılar orada eskisi gibi dönmeleri falan olamıyor kesin. Ama insan korkuyor ister istemez. Senin kontrolün ne zamandı canım
Kontrolüm pazartesi canım artık sık çağrıyor kontrole benim doktor bakalım bu sefer gitiğimde doğum için ne diyecek

Maşallah canım senin sayılı günler kaldı artık bakalım doktorun ne diyecek sana hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler olsun. Sen nasıl düşünüyorsun doğumu
Ben başından beri normal doğum istiyprdum ama tüp bebek doktorum sezeryan olsun dedi bu kadar yıl beklemişsin nırmal olmasın ded doğum doktorumda normal yapabilrsin herşey iyi gidiyor diyor ama bilmiyorum ki canım nasıl olacak bi yandanda sezeryan günü bi an önce almak istiyorum aetık nefes alamıyorum senin nasıl olacak

Ben başından beri normal doğum istiyprdum ama tüp bebek doktorum sezeryan olsun dedi bu kadar yıl beklemişsin nırmal olmasın ded doğum doktorumda normal yapabilrsin herşey iyi gidiyor diyor ama bilmiyorum ki canım nasıl olacak bi yandanda sezeryan günü bi an önce almak istiyorum aetık nefes alamıyorum senin nasıl olacak
Benimde aklımda.
Aslında spinal sezeryan düşünüyorum.
Ama normal olsa daha mı sağlıklı diyorum.
Doktorum boyu uzun dedi.
Arkadaşlarım spinal yapabilir misin ki dediler 🙈
Benden o cesareti beklemiyorlardı.
İnşallah Allah'ım izin verirse o anı yaşamak istiyorum.
O kadar bekledik çabaladık...
Allah'ım bize bu güzelliği nasip etti...
Neler yaşadık... Kanamalar... Tehlikeler...
30lu haftalara geldik nerdeyse doğum yapacağız kucağımıza alacağız...
Bizimkilerin hikayesi özel... Kavuşması özel...
Allah'ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... O miss koku hep bizimle olsun 🧿

Off karar vermesi çok zor bende başından beri normal düşünüyordum ama şimdi eşimle diyoruz olur da doğum zamanı 3 buçuk kilodan fazla olursa riske atmayalım diyoruz. Doktor şuan normal görünüyor her şey diyor bakalım diğer kontrolde nasıl olacak. İnşallah bizler için ve bebeklerimiz için en sağlıklı kolay olanı hangisiyse o olsun.
Dediğin gibi yıllarca bekledik bu anı Rabbim inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuştursun 🤲🤲

Back
X