Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Haftaya pazartesi benim randevu var.
Sanırım artık doğum tarihi ve nasıl olacağı belli olur. 47 cm 2500gr olmuş 35. Haftada. 2 3 hafta daha kalsa 3000 Gr olur sanırım.

Haftaya pazartesi benim randevu var.
Sanırım artık doğum tarihi ve nasıl olacağı belli olur. 47 cm 2500gr olmuş 35. Haftada. 2 3 hafta daha kalsa 3000 Gr olur sanırım.
Sana iğne falan yaptı mı peki canım şu ciğer geliştirici iğneyi
Son zamanlarda daha çok kilo alıyor demişlerdi 2-3 hafta kalırsa 3 buçuk falan olabilir seninki
Boyda en fazla kaç cm oluyor ki ya çocuklar içeri zor sığıyor kalanı gelince uzatsınlar

Aynen canım benim kzımda 10 gün önden gidiyor boyuda baya uzun ama doktorum yaparsın diyor normal doğum ama bu kadar zaman bekledim bişey olursa diye korkuyırum normal doğum yapmaktan korkmuyorum Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah

Amin canım hepimizde bu korku var bu kadar hasret içindeyiz riske atmak isteöiypr insan bakalım hayırlısı olur inşallah

Yok canım yapılmadı hicbirsey.
Dün gittim devlet hastanesine işte.
Kan tahlilleri vs yapıldı pazartesi de onları özele gösteririm bakalım ne diyecek.

Ben kıyafetleri ayırıyorum cm e göre
Neye göre ayiracağımı şaşırdım.
Kiminin kalıbı dar 6 ay diyor 3 ay giyer anca bunu diyorum Kafayı yedim valla.
Bizim kız şanslı arkadaş akraba benden 6 ay önce kız doğurdu Marka kıyafetler süslü elbiseler geldi. Allah'a şükür kıyafet maliyetinden 1 2 sene kurtulduk

Ben korkuyorum yalan yok. Epidural den de korkuyorum. Sonrasında bacaklarda hissizlik verdiğini duydum tırstım. Güzel resimler cekilelim diye spinal istiyor olabilirim Eşimi de alırsa Dr çok sevineceğim.

35. Haftada canım.
Dün gittim Dr a devlet hastanesine.
Pazartesi özele gideceğim doğum olacak hastaneye.
Bakalım orda değerler nasıl çıkacak.
Biz senle aynı derten muzdaribiz galiba bende kıyafet alırken 2 kere düşünüyorum benim kızım 33+1 de 2500 kilo 49 cm boyu dedi şuan 35+2 deyim Allah nasip ederse pazartesi gideceğim bakalım o zaman ne diyecek senin doğum için ne diyorlar

Amin canım hepimizde bu korku var bu kadar hasret içindeyiz riske atmak isteöiypr insan bakalım hayırlısı olur inşallah
Amin amin canım. Bide şu haftalar geçseydi bugün hiç iyi değilim ya hareket edemiyorum resmen ödüm kopuyor

Oo baya şanslı senin kız güle güle giyinsin cicilerini
Ya o kıyafet ayırma işini bende nasıl yaparım bilmiyorum şifonyeri varsa üst çekmeceye küçük kıyafetleri koyalım diyorum. Ama etiketleri de yırttık göz kararı bakcaz gari
Ya epidural ile spinal arasındaki farkı araştıracaktım bende ne oluyor ki fark

Oo maşallah senin kız boylu olacak o zaman

Pazartesi belli olacak benimde
Aynı zamanda haber alacağız sanırım

Ben dizdim dolabı. O iş bitti Allah'a şükür.
Epidural normal doğumda uyuşturma işlemi.
Spinal de bildiğin anestezinin belden uyuşturma

Amin amin canım. Bide şu haftalar geçseydi bugün hiç iyi değilim ya hareket edemiyorum resmen ödüm kopuyor
Ah canım bende aynı şekilde bi an çnce geçseydi sıkıntı basıyor astımım var nefes alamıyorum Rabbim hepimize hayırlı bi
şekilde kucağımıza almayı nasp etsin inşallah

Ah canım bende aynı şekilde bi an çnce geçseydi sıkıntı basıyor astımım var nefes alamıyorum Rabbim hepimize hayırlı bi
şekilde kucağımıza almayı nasp etsin inşallah
Amin aminn canım. Astım varsa daha zor oluyordur ya Rabbim inşallah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin şu günleri. Hadi bakalım pazartesi sizi takipteyim benim daha diğer hafta olacak kontrolüm

Hadi inşallah pazartesi güzel haberlerle gelin üçümüzde aynı gün doğururmuşuz

@Simayy67 canım senin sancıların nasıldı ya
Bugün sancım var sanki kısa sürüyor ama düzenli olarak devam ediyor namazdan sonra uyuyamadım hayır gelmesin daha çok erken
Bende de oldu geçen hafta doktora yazdım. Düzenli olursa hastaneye gelirsin dedi ama düzenli değildi sonra da geçti. Sakinliğini hep koru canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…