- 19 Kasım 2020
- 22.149
- 48.312
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.261
Aynen canım sen benBu zamansan sonra her hafta verecekmisim kan tahlili bakalım. Aylık verdiysen 35ten sonra haftalikmış. Biz seninle aynı gidiyoruz dimi? Ben 2 hafta level atladim
Evet kuzum koldan olcuorum ama bu aralar sürekli yüksek cikio yazdım doktora stresten sanırımBenim normal canım da bazen düşüyor. Tansiyon için mutlaka bilgilendir düzenli takip et. Şu sıralar çok stres yaptın bide koşturmaca ya ondan çıkıyor olabilir ama düzenli bak sen kuzum. Bide koldan ölçüm yapıyorsun dimi
Aynen canım stres etkiliyor benimki hemen düşüyor sende de tam tersi oluyor demek ki. O yüzden stresten uzak kalmaya çalışıyoruzEvet kuzum koldan olcuorum ama bu aralar sürekli yüksek cikio yazdım doktora stresten sanırım
Evet cnm 1 hafta öndeyiz.Aynen canım sen benSun Raha aynı haftayız galiba bende 34teyim.
Ultrasona göre bir hafta önden gidiyor da nasıl gelecek bakalım sana da erken gelebilir demişti dimi
Biraz uzanıp muzik dinler misin sakin sakın..Evet kuzum koldan olcuorum ama bu aralar sürekli yüksek cikio yazdım doktora stresten sanırım
Evet kuzum şimdi ilaca başlattı tuzu tatlıyı kesti ilaç anca etkisini gösterir dedi artık bakalım daha sakin kalmaya caliscamAynen canım stres etkiliyor benimki hemen düşüyor sende de tam tersi oluyor demek ki. O yüzden stresten uzak kalmaya çalışıyoruzzaten riskli haftaları atlattık çok şükür
Bir de ne kadar çabalarsak çabalayalım kaderimizi yaşıyoruz. Ha elbette önlemimizi alacağız elimizden geleni yapacağız ama gerisi kader. Bebişlerimizib bizim sakin olmamıza ihtiyacı var ki onlar da kendini güvende hissetsin
Canım dinlen sakin bi şekilde stressiz tekrar ölçKızlar tansiyonum 14.9 çıkıp duruo doktor yükselince haberim olsun demişti inmio bu hafta tansiyonum sizlerin nasi
Evet canım bende bugün 35e girdim senle benim aramda bi kaç gün var inşallah hepimiz aynı zamnalarda kucağımıza sağlıkla alırızAynen canım sen benSun Raha aynı haftayız galiba bende 34teyim.
Ultrasona göre bir hafta önden gidiyor da nasıl gelecek bakalım sana da erken gelebilir demişti dimi
Canım bı kaç gündür sürekli böyle bide baş ağrısı eklenince doktora yazdım oda ilaca başlattı şimdi bide yediklerime tuzu tatlıyı kes ilaç anca etkisini gösterir dediCanım dinlen sakin bi şekilde stressiz tekrar ölç
Son haftalara girdik artık bi çok şey olacak dikkat edelim stres etmeyelim ani doğum başlamasın canımCanım bı kaç gündür sürekli böyle bide baş ağrısı eklenince doktora yazdım oda ilaca başlattı şimdi bide yediklerime tuzu tatlıyı kes ilaç anca etkisini gösterir dedi
Evet canim benim ki stresten işte engel olabilsem kendime az kaldı daha sakin kalmaliyiz kuzumSon haftalara girdik artık bi çok şey olacak dikkat edelim stres etmeyelim ani doğum başlamasın canım
Stres tansiyonun baş düşmanı canımKızlar tansiyonum 14.9 çıkıp duruo doktor yükselince haberim olsun demişti inmio bu hafta tansiyonum sizlerin nasi
Güzel haberler Alcan kuzum skma canini güçlü bizim bebelerimiz dualarımız oglusumuzla geçici biseydir içini ferah tut kuzummBende dünden beri çok stresli bir gün yaşadım kontrol vardı paşamın doktorumuz kalbini dinlerken bir sıkıntı gördü hemen cocuk kardiyolojiye yönlendirdi ultrason EKG çekildi kalpte ritim bozukluğu gördü doktorumuz holter taktılar 24 saat takip edildi bır sıkıntı olsaydı yatis yapılacaktı çok şükür ilaçlık bir durumda yok şimdilik sıkı takip edilecek ritim bozukluğu var ama çok yoğun değil inşallah geçicidir salı günü tekrar kardiyolojiyi doktorumuz görecek dün çok ağladım oğluşumu tekrar yatış yapacaklar diye dua edin teyzeleri bunuda atlatalım
Aynen canım tuzu tatlıyı kes dikkat et Allahın izniyle düzene girer ilaçla streste yapmaCanım bı kaç gündür sürekli böyle bide baş ağrısı eklenince doktora yazdım oda ilaca başlattı şimdi bide yediklerime tuzu tatlıyı kes ilaç anca etkisini gösterir dedi
Evet kuzum engel olamıyorum doktor şimdi ilaca başlattı günde üç tane ama hemen düşmez tatlıyı tuzluyu ekmeği kes dedi ah şu taşınma işleri kiracı çıkmasını bekliyorum ondan stres yaptım engel olamadım kendimeStres tansiyonun baş düşmanı canım
Takip et doktorunu bilgilendir düşmüyorsa acile git bence kuzum
İnşallah öyledir canım dün çok kötüydümGüzel haberler Alcan kuzum skma canini güçlü bizim bebelerimiz dualarımız oglusumuzla geçici biseydir içini ferah tut kuzumm
Bende hastanede yatarken günde 3 tane içiyordum zaten yemekler de bana göre geliyordu çok şükür düzene girmişti ama birseyi kafaya takım anında yükseliyordu o yüzden lütfen şu son haftalarini stresten uzak geçirEvet kuzum engel olamıyorum doktor şimdi ilaca başlattı günde üç tane ama hemen düşmez tatlıyı tuzluyu ekmeği kes dedi ah şu taşınma işleri kiracı çıkmasını bekliyorum ondan stres yaptım engel olamadım kendime
Kötüyü getirme kuzum aklına hep güzel seler düşün oğluşum la güzel haberler vercen annesiİnşallah öyledir canım dün çok kötüydüm
Evet okadar haklısın ki biliorum engel olamıyorum işte az kaldı diorum oglumdan hicbise önemli deil diorum işte dikkat etcem bende ilaç ilk defa icicem direk üç tane verdiBende hastanede yatarken günde 3 tane içiyordum zaten yemekler de bana göre geliyordu çok şükür düzene girmişti ama birseyi kafaya takım anında yükseliyordu o yüzden lütfen şu son haftalarini stresten uzak geçir
İyi olacak inşallahBende dünden beri çok stresli bir gün yaşadım kontrol vardı paşamın doktorumuz kalbini dinlerken bir sıkıntı gördü hemen cocuk kardiyolojiye yönlendirdi ultrason EKG çekildi kalpte ritim bozukluğu gördü doktorumuz holter taktılar 24 saat takip edildi bır sıkıntı olsaydı yatis yapılacaktı çok şükür ilaçlık bir durumda yok şimdilik sıkı takip edilecek ritim bozukluğu var ama çok yoğun değil inşallah geçicidir salı günü tekrar kardiyolojiyi doktorumuz görecek dün çok ağladım oğluşumu tekrar yatış yapacaklar diye dua edin teyzeleri bunuda atlatalım
Gözünüz aydın cnm çok şükür herşey yolunda sağlıkla büyüsün prenseslerKızlar yazamadım size kusura bakmayın. Ama herşey çok yolunda çok şükür. Kolay bir doğum sonrası Doğa bebeğimi hemen yanıma verdiler. Sütüm de hemen geldi emzirdim. Güneş bebeği de emme reflexi oluşması için gözlem altında tutuyorlar. Ama bugun onu da emzirdim. Hemen oluşmuş. Sağlıklarımız çok iyi çok şükür. Muhteşem duygular yaşıyorum. Şaşkınlık içerisinde yim.
Yine yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?