Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım benim çok gecmis olsun tedbir amaçlı sıkı takip edilecektir çok şükür tehlikeli durum yok iyi olacak allahin izniyle dualarımız sizinle inşallah

Geçmiş olsun canım. Olumlu düşün olumlu seyler gerçekleşsin. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Sen gönlünü ferah tut.

Tureed Canım sen de bu taşınma işlerini falan stres yaptın. Kesin o yüzden çıkmıştır. Ev de temizlenir, eşyalar da taşınır. Varsın eksik olsun. Unutma iş olacağına varır. Her şey olup biter. Önemli olan sen ve bebeğinsin. Kendini olumlu telkin et, doktorunun dediklerini yap, düzene girecektir.

Canım benim ya evet birden oldu kiracı cikcak o olcak bu olcak derken yedim bitirdim kendimi bugün kendime geldim korktum umursamicam artık inşallah önemli olan bebeim Allah herşeyi kararlamistir çok saolun canım iyiki varsınız biz neleri atlattık önemli olan evlat larimiz

İyi olacak inşallah

Canım benim çok gecmis olsun tedbir amaçlı sıkı takip edilecektir çok şükür tehlikeli durum yok iyi olacak allahin izniyle dualarımız sizinle inşallah

Geçmiş olsun canım. Olumlu düşün olumlu seyler gerçekleşsin. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Sen gönlünü ferah tut.
Amin inşallah teyzeleri teşekkür ederiz

Nefes0858 kuzum senin 3 tane ilaç verdiklerinde tansiyonunun kaç cikiodu
Canım büyüklerim 14 15 ilacı içtikten sonra normale dönüyordu ama 5 gün normalde olsa bana ilacı içirdiler hep yükselmesin diye en ufak bir stresten hemen yükseliyordu çünkü

Canım büyüklerim 14 15 ilacı içtikten sonra normale dönüyordu ama 5 gün normalde olsa bana ilacı içirdiler hep yükselmesin diye en ufak bir stresten hemen yükseliyordu çünkü
Yine karşımıza çıktı stres bizim yine en büyük düşmanımız bende bugün biraz skildim inmedi bakiorum sakin kalmaliyiz işte ah bı engel olabilsem

Evet kuzum şimdi ilaca başlattı tuzu tatlıyı kesti ilaç anca etkisini gösterir dedi artık bakalım daha sakin kalmaya caliscam
Bak ne güzel ilaca da başlamış sen sakin kalmaya çalış canım başka şeyler düşün. Aslında taşınma işi bitse senin stresin çoğu gidecek

Çok geçmiş olsun canım benim ya. Çok şükür ilaçlık bir durum yokmış inşallah geçicidir. Güzel haberler alın salı günü de

Bak ne güzel ilaca da başlamış sen sakin kalmaya çalış canım başka şeyler düşün. Aslında taşınma işi bitse senin stresin çoğu gidecek
Evet kuzum zaten az kaldıkça doğum dusunuoz nasi olcak diye bide benim böle telasim var bı geçse ama bugün akillandim daha sakin kalmaya caliscam canim

Evet canım 35+5
Sağlıkla her daim yanında olsun kuzum

Stres yapma canım üzülme neler atlatıldı bu zamana kadar Allahın izniyle bişey olmaz inşallah haftaya temiz çıkar sonuçlar

Canım ınsallah bizim paşamız bunu da atlatır sen hıc uzulme gecıcıdır umarım sende strest yapıpta sutunu hıc etkileme pasaya da gecer bu strest dualarımız onunla

Evet canım 35+5

Sağlıkla her daim yanında olsun kuzum

Stres yapma canım üzülme neler atlatıldı bu zamana kadar Allahın izniyle bişey olmaz inşallah haftaya temiz çıkar sonuçlar

Canım ınsallah bizim paşamız bunu da atlatır sen hıc uzulme gecıcıdır umarım sende strest yapıpta sutunu hıc etkileme pasaya da gecer bu strest dualarımız onunla
Allah razı olsun kızlar Aminn inşallah bunuda atlaticaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…