• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende dünden beri çok stresli bir gün yaşadım kontrol vardı paşamın doktorumuz kalbini dinlerken bir sıkıntı gördü hemen cocuk kardiyolojiye yönlendirdi ultrason EKG çekildi kalpte ritim bozukluğu gördü doktorumuz holter taktılar 24 saat takip edildi bır sıkıntı olsaydı yatis yapılacaktı çok şükür ilaçlık bir durumda yok şimdilik sıkı takip edilecek ritim bozukluğu var ama çok yoğun değil inşallah geçicidir salı günü tekrar kardiyolojiyi doktorumuz görecek dün çok ağladım oğluşumu tekrar yatış yapacaklar diye dua edin teyzeleri bunuda atlatalım
Canım benim çok gecmis olsun tedbir amaçlı sıkı takip edilecektir çok şükür tehlikeli durum yok iyi olacak allahin izniyle dualarımız sizinle inşallah

Bende dünden beri çok stresli bir gün yaşadım kontrol vardı paşamın doktorumuz kalbini dinlerken bir sıkıntı gördü hemen cocuk kardiyolojiye yönlendirdi ultrason EKG çekildi kalpte ritim bozukluğu gördü doktorumuz holter taktılar 24 saat takip edildi bır sıkıntı olsaydı yatis yapılacaktı çok şükür ilaçlık bir durumda yok şimdilik sıkı takip edilecek ritim bozukluğu var ama çok yoğun değil inşallah geçicidir salı günü tekrar kardiyolojiyi doktorumuz görecek dün çok ağladım oğluşumu tekrar yatış yapacaklar diye dua edin teyzeleri bunuda atlatalım
Geçmiş olsun canım. Olumlu düşün olumlu seyler gerçekleşsin. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Sen gönlünü ferah tut.🧿💙

Tureed Tureed Canım sen de bu taşınma işlerini falan stres yaptın. Kesin o yüzden çıkmıştır. Ev de temizlenir, eşyalar da taşınır. Varsın eksik olsun. Unutma iş olacağına varır. Her şey olup biter. Önemli olan sen ve bebeğinsin. Kendini olumlu telkin et, doktorunun dediklerini yap, düzene girecektir.💞💞

Tureed Tureed Canım sen de bu taşınma işlerini falan stres yaptın. Kesin o yüzden çıkmıştır. Ev de temizlenir, eşyalar da taşınır. Varsın eksik olsun. Unutma iş olacağına varır. Her şey olup biter. Önemli olan sen ve bebeğinsin. Kendini olumlu telkin et, doktorunun dediklerini yap, düzene girecektir.💞💞
Canım benim ya evet birden oldu kiracı cikcak o olcak bu olcak derken yedim bitirdim kendimi bugün kendime geldim korktum umursamicam artık inşallah önemli olan bebeim Allah herşeyi kararlamistir çok saolun canım iyiki varsınız biz neleri atlattık önemli olan evlat larimiz🙏🙏

Kötüyü getirme kuzum aklına hep güzel seler düşün oğluşum la güzel haberler vercen annesi
Evet okadar haklısın ki biliorum engel olamıyorum işte az kaldı diorum oglumdan hicbise önemli deil diorum işte dikkat etcem bende ilaç ilk defa icicem direk üç tane verdi

İyi olacak inşallah 🧿

Canım benim çok gecmis olsun tedbir amaçlı sıkı takip edilecektir çok şükür tehlikeli durum yok iyi olacak allahin izniyle dualarımız sizinle inşallah

Geçmiş olsun canım. Olumlu düşün olumlu seyler gerçekleşsin. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Sen gönlünü ferah tut.🧿💙
Amin inşallah teyzeleri teşekkür ederiz ❤️

Nefes0858 Nefes0858 kuzum senin 3 tane ilaç verdiklerinde tansiyonunun kaç cikiodu
Canım büyüklerim 14 15 ilacı içtikten sonra normale dönüyordu ama 5 gün normalde olsa bana ilacı içirdiler hep yükselmesin diye en ufak bir stresten hemen yükseliyordu çünkü

Canım büyüklerim 14 15 ilacı içtikten sonra normale dönüyordu ama 5 gün normalde olsa bana ilacı içirdiler hep yükselmesin diye en ufak bir stresten hemen yükseliyordu çünkü
Yine karşımıza çıktı stres bizim yine en büyük düşmanımız bende bugün biraz skildim inmedi bakiorum sakin kalmaliyiz işte ah bı engel olabilsem😌

Evet kuzum şimdi ilaca başlattı tuzu tatlıyı kesti ilaç anca etkisini gösterir dedi artık bakalım daha sakin kalmaya caliscam😔
Bak ne güzel ilaca da başlamış sen sakin kalmaya çalış canım başka şeyler düşün. Aslında taşınma işi bitse senin stresin çoğu gidecek

Çok geçmiş olsun canım benim ya. Çok şükür ilaçlık bir durum yokmış inşallah geçicidir. Güzel haberler alın salı günü de 🤲

Bak ne güzel ilaca da başlamış sen sakin kalmaya çalış canım başka şeyler düşün. Aslında taşınma işi bitse senin stresin çoğu gidecek
Evet kuzum zaten az kaldıkça doğum dusunuoz nasi olcak diye bide benim böle telasim var bı geçse ama bugün akillandim daha sakin kalmaya caliscam canim🥰

Bana hiç iğneden bahsetmedi ya. Bende şimdi onun stresine girermişim😅

He ya pek nazlı elleriyle kapatıyor yüzünü 😅 önce gösteriyordu ama son zamanlarda merakta bırakıyor 😅 gelince görüşürüz diyorlar bebişler 😅

Oh maşallah canım 🥰 bunları da atlatacak inşallah oda sende çok güçlüsünğz 🥰 evet çok az kaldı kaçıncı haftadasınız 35 dimi

Çok şükür canım 🥰 🥰 sağlıkla büyüsün minnoşumuz🥰🥰
Evet canım 35+5 ♥️♥️
Sağlıkla her daim yanında olsun kuzum♥️

Stres yapma canım üzülme neler atlatıldı bu zamana kadar Allahın izniyle bişey olmaz inşallah haftaya temiz çıkar sonuçlar 🥰

Canım ınsallah bizim paşamız bunu da atlatır sen hıc uzulme gecıcıdır umarım sende strest yapıpta sutunu hıc etkileme pasaya da gecer bu strest dualarımız onunla 🥰❤️

Evet canım 35+5 ♥️♥️

Sağlıkla her daim yanında olsun kuzum♥️

Stres yapma canım üzülme neler atlatıldı bu zamana kadar Allahın izniyle bişey olmaz inşallah haftaya temiz çıkar sonuçlar 🥰

Canım ınsallah bizim paşamız bunu da atlatır sen hıc uzulme gecıcıdır umarım sende strest yapıpta sutunu hıc etkileme pasaya da gecer bu strest dualarımız onunla 🥰❤️
Allah razı olsun kızlar Aminn inşallah bunuda atlaticaz

Back
X