Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen dedi canım ama hala şifonyeri falan yerleştirmedim haziranın ilk haftası benimde kontrol var bakalım ne diyecek. Ben önce normal doğum istiyordum ama vakit yaklaştıkça korkuyorum nasıl çıkacak o
Hadi yine aynı zamanlar gitcez bakalım bebisler napmis içerde ben korkudan ziyade ne bileyim bişe Ler ters gidermi beklersek psikoloji sine girdim ondan bakalım yine ne olcak kafa asagisa cocum o kendini hazırlamış bile

Hadi yine aynı zamanlar gitcez bakalım bebisler napmis içerde ben korkudan ziyade ne bileyim bişe Ler ters gidermi beklersek psikoloji sine girdim ondan bakalım yine ne olcak kafa asagisa cocum o kendini hazırlamış bile
Her şey yolunda gidecek inşallah canım kötü düşünmeyelim miss kokulularımızı alıp gece emzirme nöbetlerinde buluşuruz

Tureed ve endişeleri
Bu kızı hep böyle hatırlayacağım.
Rahat olll
Bende protein kaçağı çıktı enfeksiyon çıktı.
Piuuuuu bu kadar takarsak bebeğe zarar.
Geçer diyorum yoluma bakıyorum.
Senden arrik geçmiştir bu panik durumları dedim ama devam edio maalesef

Bence turedi paniksu yapmalıydık aklına nerden neler geliyor yaf
Geçmiş olsun bu arada canım
Nasılsın peki her şey yoluna girdi mi

Maşallah kızlarada sanada çok şükür sağ sağlim atlattınız sıra bizlerde

Bence turedi paniksu yapmalıydık aklına nerden neler geliyor yaf
Geçmiş olsun bu arada canım
Nasılsın peki her şey yoluna girdi mi
Ama ne diim ne güzel herşey yolunda diyo panik yapio. Onun da niki PanikNaz olsun bence
Allah'a şükür canım.
Babamız geldi herşey yolunda
Protein kaçağı çıktı ona da 24 saat takip dedi . Kültür istedi haftaya onları veririm.
Pazartesi özelde; doğum olan hastaneye kontrol gideceğim ona da sorarım.
Aman sağlıkla gelsinler de

Ya ne bileyim kuzum hersey güzel dedi ama o iğne yi vurdu bı tırstım acaba erken gelicek hazirlikmi yapio bide kan sulandiriciyi kesti ondan panik yaptim zaten kendi stresim var taşınma die ne bileyim yok kucağıma alana kadar gecmicek o stres hala aynı heycanda gidiorum ben doktora

Yaaa maşallah size . Şükürler olsun ❤ tadini çıkar bu anlarin. Saglikla büyüt

Şükür canım gözün aydın bebisler geldi sağlıkla büyüsün Ler kuzumm

Geçecek miss gibide alacaksın kucağına.
E ben hiç kan sulandırıcı kullanmadım
Su iç bol bol. Bizi en çok koruyan o .

Çok şükür canım gözünüz aydın maşallah kızlara İyi olmanıza sevindim sağlıcakla büyütün inşallah

Yaa geldi mi çok sevindim çokk birlikte mus mutlu günleriniz olsun sağlıkla
İnşallah onların sonucu da iyi gelir canım benden hiç tahlil de almıyorlar son zamanlarda. Anlamadım kanım falan yeter mi acaba

Yaa geldi mi çok sevindim çokk birlikte mus mutlu günleriniz olsun sağlıkla
İnşallah onların sonucu da iyi gelir canım benden hiç tahlil de almıyorlar son zamanlarda. Anlamadım kanım falan yeter mi acaba
Bu zamansan sonra her hafta verecekmisim kan tahlili bakalım. Aylık verdiysen 35ten sonra haftalikmış. Biz seninle aynı gidiyoruz dimi? Ben 2 hafta level atladim

Kızlar tansiyonum 14.9 çıkıp duruo doktor yükselince haberim olsun demişti inmio bu hafta tansiyonum sizlerin nasi
Benim normal canım da bazen düşüyor. Tansiyon için mutlaka bilgilendir düzenli takip et. Şu sıralar çok stres yaptın bide koşturmaca ya ondan çıkıyor olabilir ama düzenli bak sen kuzum. Bide koldan ölçüm yapıyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…