- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.221
Gozun aydın şükür kavuştunuz canım benim bebisini kokla bizim yerimizeCanlarım biz çok iyiyiz Rabbime şükürler olsun hepinizi alıntılıyamadım sürekli gelen giden oldu ben ondan yazamadım Rabbim hepinizi hayırlısıyla bu duyguyu tatdırsın
Hepinizi çok çok öpüyoruz biz
Allah razı olsun canım benimGozun aydın şükür kavuştunuz canım benim bebisini kokla bizim yerimizebende meraktan sizleri kaç kere girdim ama insan anca yazio sizler güzel haberler verdikçe bize az zaman kaliyo daha heycanlanioyoruz taze anne artık sende deneyimlerini anlatırsın bize
Gözünüz aydın canim sağlıkla büyüsün inşallah ❤Canlarım biz çok iyiyiz Rabbime şükürler olsun hepinizi alıntılıyamadım sürekli gelen giden oldu ben ondan yazamadım Rabbim hepinizi hayırlısıyla bu duyguyu tatdırsın
Gözünüz aydın canım sagsalim kavustunuzCanlarım biz çok iyiyiz Rabbime şükürler olsun hepinizi alıntılıyamadım sürekli gelen giden oldu ben ondan yazamadım Rabbim hepinizi hayırlısıyla bu duyguyu tatdırsın
Gözünüz aydın canım, yavrun güzel günlerde sağlıkla büyüsünCanlarım biz çok iyiyiz Rabbime şükürler olsun hepinizi alıntılıyamadım sürekli gelen giden oldu ben ondan yazamadım Rabbim hepinizi hayırlısıyla bu duyguyu tatdırsın
Bana hiç iğneden bahsetmedi ya. Bende şimdi onun stresine girermişimHaziran başı gitcem kuzum duruma göre yine iğne yaparım dedi ciğer geliştirici buda ister istemez beni strese soktu herşey yolunda dedi ama biraz iri die yapti sanırım bakalım vaktinde gelsin hepsi
He ya pek nazlı elleriyle kapatıyor yüzünüAyrıntılı ultrasonda gösterdiler sadece bidaha göremedim artik koca dana oldular ultrasona sigmiyolar zatencok yakinda hoop kucağımızda. Senin bebiste nazlııymış
Oh maşallah canımCanlarım anca gelebildimm alintilayamadim hepinize Cook teşekkür ederim
Rop iyi geçmiş çok şükür haftaya tekrar kontrol var artık netleşir benim oğluşum çok güçlü bugün yine kanguru bakımı yaptıkhiç vermek istemiyorum ama az kaldı hissediyorum
Çok şükür canımCanlarım biz çok iyiyiz Rabbime şükürler olsun hepinizi alıntılıyamadım sürekli gelen giden oldu ben ondan yazamadım Rabbim hepinizi hayırlısıyla bu duyguyu tatdırsın
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bizde tadarız bu duygularıCanlarım biz çok iyiyiz Rabbime şükürler olsun hepinizi alıntılıyamadım sürekli gelen giden oldu ben ondan yazamadım Rabbim hepinizi hayırlısıyla bu duyguyu tatdırsın
Yok kuzum girme benim korkmamin sebebi herşey yolunda dedi ama hem kan sulandırıcı yi bıraktı hem ciğer geliştirici yaptı iki kere sanki her an beklioz gibiBana hiç iğneden bahsetmedi ya. Bende şimdi onun stresine girermişim
He ya pek nazlı elleriyle kapatıyor yüzünüönce gösteriyordu ama son zamanlarda merakta bırakıyor gelince görüşürüz diyorlar bebişler
Oh maşallah canımbunları da atlatacak inşallah oda sende çok güçlüsünğz evet çok az kaldı kaçıncı haftadasınız 35 dimi
Çok şükür canımsağlıkla büyüsün minnoşumuz
Gözünüz aydı canımCanlarım anca gelebildimm alintilayamadim hepinize Cook teşekkür ederim
Rop iyi geçmiş çok şükür haftaya tekrar kontrol var artık netleşir benim oğluşum çok güçlü bugün yine kanguru bakımı yaptıkhiç vermek istemiyorum ama az kaldı hissediyorum
Bizw de erken gelebilir dedi ama iğne demedi neyse inşallah kendilerini geliştirsinler güzelce ondan sonra gelsinlerYok kuzum girme benim korkmamin sebebi herşey yolunda dedi ama hem kan sulandırıcı yi bıraktı hem ciğer geliştirici yaptı iki kere sanki her an beklioz gibihem benim taşınma stresim bide masallh bebek büyük dedi bakalım ne amaçla vurdu vaktinde gelsin Ler şuanda hiç hazır deilim doğum korkusuna fırsatım bile yok
Aslında normal isterdim ama ne bileyim uzakta ydi ya sezeryan die konustuk tüp bebek de genelde sezeryan yapiolar ya ondan dedim öyle olsun yine bakalim nasi gelmek isticek sanada dedimi erken gelebilir diye ben ne bileyim tırstımBizw de erken gelebilir dedi ama iğne demedi neyse inşallah kendilerini geliştirsinler güzelce ondan sonra gelsinler
Ben çok tırsıyorum ya hemen hemen her gece rüyama giriyor doğumsen normal mi düşünüyorsun sezaryen mi
Evet ya bende merak ettim fırsatı olmamıştır belkiozn_srk haber yok hala
Çok şükür canım, sana da güzel kızlarına da maşallahKızlar yazamadım size kusura bakmayın. Ama herşey çok yolunda çok şükür. Kolay bir doğum sonrası Doğa bebeğimi hemen yanıma verdiler. Sütüm de hemen geldi emzirdim. Güneş bebeği de emme reflexi oluşması için gözlem altında tutuyorlar. Ama bugun onu da emzirdim. Hemen oluşmuş. Sağlıklarımız çok iyi çok şükür. Muhteşem duygular yaşıyorum. Şaşkınlık içerisinde yim.
Yine yazarım.
Yaa maşallah maşallah size canımKızlar yazamadım size kusura bakmayın. Ama herşey çok yolunda çok şükür. Kolay bir doğum sonrası Doğa bebeğimi hemen yanıma verdiler. Sütüm de hemen geldi emzirdim. Güneş bebeği de emme reflexi oluşması için gözlem altında tutuyorlar. Ama bugun onu da emzirdim. Hemen oluşmuş. Sağlıklarımız çok iyi çok şükür. Muhteşem duygular yaşıyorum. Şaşkınlık içerisinde yim.
Yine yazarım.
Aynen dedi canım ama hala şifonyeri falan yerleştirmedimAslında normal isterdim ama ne bileyim uzakta ydi ya sezeryan die konustuk tüp bebek de genelde sezeryan yapiolar ya ondan dedim öyle olsun yine bakalim nasi gelmek isticek sanada dedimi erken gelebilir diye ben ne bileyim tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?