- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.121
Sağlıkla gelsinler inşallahKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Bugün kontrolğm vardı. Doktorum daha fazla bebekleri de seni de zorlamayalım dedi. Haftaya alalım dedi. Ve çarşamba gününü belirledik. 25 mayıs çarşamba günü hayırlısı ile doğumum olacak inşallah.
Umarım bu 3 günde birşey olmaz tabi.
Salı günü anestezi uzmanı ile görüşeceğiz.
Bebeklerim iyiler. 2330 ve 2200 civarında kiloları.
Heyecan endişe mutluluk merak derin düşünceler nasıl olacak sağlıklı gelsinler doğunca nasıl yapacağım bir sürü sorular şuan beynimde.
Canım maşallah kiloları iyi kuzuların sağlıkla gelsinler çarşamba gününe 2 doğum var hayırlısı ile yavrularınıza kavuşun inşallahKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Bugün kontrolğm vardı. Doktorum daha fazla bebekleri de seni de zorlamayalım dedi. Haftaya alalım dedi. Ve çarşamba gününü belirledik. 25 mayıs çarşamba günü hayırlısı ile doğumum olacak inşallah.
Heyecan endişe mutluluk merak derin düşünceler nasıl olacak sağlıklı gelsinler doğunca nasıl yapacağım bir sürü sorular şuan beynimde.
Hadi hayırlı olsun canım şimdiden sağlıcakla gelsinlerKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Benimde fikrim yok ya kafam karışık duygularım darmadağınHiçbir fikrim yok30unda bı gideyim bakayım Dr ne derse o
Oyy çarşamba günüKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Yaaa geldi demek kavuşma zamanı. Maşallah canımKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Yani tüm yiyeceklerGaz yapan gıdalar
Emziren annelerde gaz yapan besinler
1. Kuru fasulye, bakla ve bezelye gibi baklagiller.
2. Karnabahar, brokoli, pırasa ve lahana gibi sebzeler.
3. Kepekli yiyecekler.
4. Portakal, limon, erik, kayısı, armut, şeftali ve greyfurt gibi meyveler.
5. Soğan.
6. Kafein içeren içecekler.
7. Çikolata.
8. Çay.
9. Kızarmış, yağlı ya da çok baharatlı yiyecekler.
10. Süt ürünleri (özellikle anne laktoza karşı duyarlı ise).
11. Soda.
12. Şarküteri ürünleri.
13. Fındık ve fıstık gibi kuruyemişler.
14. Çiğ sebze ve meyve.
Evet yaaa bazısı ne bulursa yiyor hiçbir şey olmuyor. Biraz da rahat olmak lazım diye düşünüyorum ama bakalım nasil olacakGenelde çoğu site aynı şeyi söylüyor ama bakalım bizim bebişler nasıl olacak deneyip göreceğiz. Kimi çok dikkat etmiyor diyete sıkıntı olmuyor. Kimi dikkat etse de yine de gaz oluyor
Sorma kuzum diyet listesi kabarıkYani tüm yiyeceklerAllah hepimize kolaylık versin.
Evet yaaa bazısı ne bulursa yiyor hiçbir şey olmuyor. Biraz da rahat olmak lazım diye düşünüyorum ama bakalım nasil olacak
Aynen canim tam olarak öyle yapmalıyız. Paylaştığın için teşekkürlerSorma kuzum diyet listesi kabarıkama bende kendimi çok kasmamayı düşünüyorum ya. Sonuçta stres de önemli inşallah bebelerin bir şeye alerjisi olmaz. Ha bunlar da aklımızın ucunda durur baktık sıkıntı oldu ona göre hareket ederiz
Ne demek canımAynen canim tam olarak öyle yapmalıyız. Paylaştığın için teşekkürler
Yaaa canım heyecanını cok ıyı anlıyorumKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Paylaşım için teşekkürler başkanım
Ben bol su içiyorum bu süt ve gaz işi biraz şans bence
Aynen kızlar bende öyle düşünüyorum şans işi bakalım çok kasmam kendimi ya. İnşallah sağ salim atlatırız gazlı dönemleri deCatlak-kurabiye canım liste ıcın tesekkur ederız listeler dedıgın gıbı heryerde aynı canım ben cok dikkat etmiyorum acıkcası edecek vaktimde olmuyor bazen yemek yemege fırsat bulamıyorum aa bunu yiyeyim diye aklıma gelmıyor hemencecik yiyip isime bakıyorum yasak listesinde olan cogu seyı yeri geliyor yiyoruz ben akısına bıraktım sukur kızlarda gaz sıkıntısı yasamiyorum emdıkten sonra cıkartıyorlar
Yaaa cok heyecanlıiii. Tam olarak kaçıncı haftada oluyorsun? Sanki ben doğuracak gibi heyecanlanıyorum benKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Kuveze kilodan değilde belki hani solunum ile ilgili bir sorun olur yada beslenme ile ilgili 3 veya 5 gün girebilirler sende toparlanır sın dedi.Yaaa canım heyecanını cok ıyı anlıyorumsaglıcakla kucagına almak nasip etsin allahım ınsallah hıc merak etme annelik hemen yuklenıyor hıc panik yapma kiloları da gayet iyi yanına bile hemen verirler kuveze bile kalmazlar kalsalarda cok durmazlar kiloları ıyı kucuk oluyorlar ama cabuk toparliyorlar N Nefes1411 dedıgı gıbı zayıf bebek hemencecik buyuyor sen bol bol emzır yeri geldıgınde mama da ver canım sarılık olmasın sutun gelmezse de hıc kafana takma hemen gelmiyor benim 4 gun sonra geldı hemsıreler benle ılk gunler gelsın dıye ne ugrastı goğüs lerim mosmordu artık gelmez dedıler ertesı gun 1 damla geldı dusun ondan sonra acildi ben cok rahattım gelirse gelir gelmezse mama yerler o kafadaydım oyle boyle geldı sende hıc bıseyı dusunme sadece onları gordugunde hersey unutuluyor canım
Tam olarak 35+1 olacağım inşallah. 36.jagtaya girmiş oluyorum yani. Zaten ikizlerde 38 i gören çok az. Belki bıraksa devm edeceğim bilemiyorum ama daha fazla zahmet vermeyelim bebeklere de sana da dedi doktorum.Yaaa cok heyecanlıiii. Tam olarak kaçıncı haftada oluyorsun? Sanki ben doğuracak gibi heyecanlanıyorum benspinal anestezi olacak değil mi ? Küvoze de girmezler büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?