• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaaa geldi demek kavuşma zamanı. Maşallah canım 🧿 Sağlıkla kucağına alacaksın, her şey çok güzel olacak💞 Ay sen dogurduguna göre benim de vakit yaklaşıyor. Hepimiz sağlıkla kavusalim, sağlıkla büyütelim 🌸🌸
Geldi canım valla. Benim bebeklerim inanılmaz hareketler yapıyorlar. Seninde öyle mi? Ki doktor yerleri çok dar diyor o dar yerde neler yapıyorlar.
Evett inan ki göreceksin seninde bu haftaların jet hızıyla geçecek. Biz daha sanki yenide 30. Haftayı göreyim hele bir diyorduk. Şimdi kaçıncı haftalara geldim

Benimde fikrim yok ya kafam karışık duygularım darmadağın 😅😅

Oyy çarşamba günü Masmavi0 Masmavi0 ile birlikte doğuruyorsunuz 💙💙🧿🧿💛💛🧡🧡 hadi inşallah ikiniz de evlatlarınızı sağlıkla kolaylıkla alın kucağınıza 🥰🥰😍😍 çok az kaldı. Kiloları da gayet iyi canım maşallah onlara 😍
Ya evet öyle olacak inşallah. Aminn canım 🥰🙏 maşallah 1 haftada 300 gram aldırdım bebeklerime.
Kaşar peyniri soda muz badem yedim durdum kilo alsınlar diye. 😁

Kızlar doğurmadan önce güzelce süslenip foto çekin evde ya da dışarıda 😍 biz evde kendimiz çektik çok eğlendim 😅😍 pinterestten bir kaç foto bakıp onları taklit ettik. Güzel şeyler çıktı ortaya 😁
Canım ben sadece hastanede çekinirim sanırım. Hiç çekinmedim hamilelik fotosu. Bir size atmak için çekindim işte.
Öyle özel foto olarak pek sevmiyorum ama özenene sevene de saygım sonsuz 😌💕

Ya evet öyle olacak inşallah. Aminn canım 🥰🙏 maşallah 1 haftada 300 gram aldırdım bebeklerime.
Kaşar peyniri soda muz badem yedim durdum kilo alsınlar diye. 😁
Aynen onlar tam kilo aldıran besinlermiş🥰 😍
Canım ben sadece hastanede çekinirim sanırım. Hiç çekinmedim hamilelik fotosu. Bir size atmak için çekindim işte.
Öyle özel foto olarak pek sevmiyorum ama özenene sevene de saygım sonsuz 😌💕
Bende Nefes0858 Nefes0858 diyince doğurmadan yapayım dedim 😅 güzel oldu eğlendik anı olarak kalır işte
İnsta da falan bir kaç video var yapmak istediğim bakalım fırsat bulursam doğumdan sonra da onları yaparım 😅

Kuveze kilodan değilde belki hani solunum ile ilgili bir sorun olur yada beslenme ile ilgili 3 veya 5 gün girebilirler sende toparlanır sın dedi.
2 gün kalıcam hastanede. Belki yine birlikte çıkarız. Sağlıkları yerinde olsunda..
Hangi duygudayım bilmiyorum inan ki. Dalıp dalıp gidiyorum.
Zaman su gibi akıp gitti dıyor insan son zamanlara gelınce ama onlar kucagına aldıgın da keske hemen doğsalarmıs diyorsun ben doğurmadan once doğurmak ıstemıyordum🤣😬 sımdı gorsen ah ah diyorum 🥰 inşallah bebıslerinle cıkarsın canım benım kızlardan biri kilodan kalmıstı erken haftalar degıl ya canım gırselerde cok durmazlar onları kucuck gorunce sende toparlanırsın zaten hemen canım senın yanınaa simdi bebekten anlayan ve uyumayan bırı lazım😬

Canım maşallah kiloları iyi kuzuların sağlıkla gelsinler çarşamba gününe 2 doğum var hayırlısı ile yavrularınıza kavuşun inşallah 🤲🧿
Bizimde o gün 40ımız çıkıyor 😊
Bizde taburcu olunca 2200 ye yakındık endişe etme küçük diye gayet güzel bakılıyor ve çabuk büyüyorlar benim pasama artık prematüre kıyafetleri küçük geliyor bezde 0 bedenden dün itibariyle 1 bedene geçtik
Maşallah canım 40 ın oldu bile demekki. Valla doğan büyüyor 💕 inşallah bakalım benimkilerin de kiloları çarşambaya kadar biraz daha artar. Şuan da iyiler. Yerleri dar ama fıkır fıkır hiç durmuyorlar.
Bende yenidoğan aldım kıyafetleri. Sonra 3 aylık işte. Umarım olur.

Aynen onlar tam kilo aldıran besinlermiş🥰 😍

Bende Nefes0858 Nefes0858 diyince doğurmadan yapayım dedim 😅 güzel oldu eğlendik anı olarak kalır işte
İnsta da falan bir kaç video var yapmak istediğim bakalım fırsat bulursam doğumdan sonra da onları yaparım 😅
Ben doğumdan once kendım harıc seylerı cektım 🤣 gobegım o kadar buyuktu ki fotoğraf cekmek istemiyordum bıde son haftalar onu yapacak halim yoktu,🤣🤣 bebeklerin valızlerını falan cektım bende sımdı evde onları cekmeye calısıyorum yeminle 3 saat eziyet ceke ceke cekıyorum🤣🤣🤣 anam ne zormus bebekleri cekmek ben su bebek fotorafcı şarj nasıl yapıyor bu ısı cozemedım🤣🤣🤣

Ben doğumdan once kendım harıc seylerı cektım 🤣 gobegım o kadar buyuktu ki fotoğraf cekmek istemiyordum bıde son haftalar onu yapacak halim yoktu,🤣🤣 bebeklerin valızlerını falan cektım bende sımdı evde onları cekmeye calısıyorum yeminle 3 saat eziyet ceke ceke cekıyorum🤣🤣🤣 anam ne zormus bebekleri cekmek ben su bebek fotorafcı şarj nasıl yapıyor bu ısı cozemedım🤣🤣🤣
Hahah 😅 😅 hele biraz daha büyüsünler o kadar zor yakalayacağız ki fotolarını ancak uyurken falan yaparız herhalde aylık çekimlerini😅
O aylık çekimlere de çok özeniyorum ya güzel konseptler var. Artık evde olan malzemeler ile çekeriz bir şeyler 😍 12 ay sonunda onu takvim gibi bir şey yapmayı düşünüyorum 😍 bak fikir olsun

Yaaa maşallah canım ne güzel kavuşuyorsun kuzulara aynıyız ama sen benden önce alacaksın inşallah hadi bakalım iki kişi bu çarşamba gün evlatlarını kucaklarını alacak Allahın izniyle bana daha var o kadar zor nefes alıyorumki biran önce bende doğum yapmak istiyorum 🥰
Evett canım benim kavuşacağım inşallah. Bakalım çarşambaya kadar da dururlar inşallah. Çok zor gerçekten son aylar hele daha da zorlaşıyor. Benim artık tekillerin 39. Haftası gibi.

Kızlar doğurmadan önce güzelce süslenip foto çekin evde ya da dışarıda 😍 biz evde kendimiz çektik çok eğlendim 😅😍 pinterestten bir kaç foto bakıp onları taklit ettik. Güzel şeyler çıktı ortaya 😁
Ay ben o işi 30+3'de hızlıca yaptım. Ultrason fotoları, mini ayakkabılar bir de eşim bir mavi bir pembe minik vosvos almış onlarla parkta foto çektik. Bize de anı oldu😄
Geldi canım valla. Benim bebeklerim inanılmaz hareketler yapıyorlar. Seninde öyle mi? Ki doktor yerleri çok dar diyor o dar yerde neler yapıyorlar.
Evett inan ki göreceksin seninde bu haftaların jet hızıyla geçecek. Biz daha sanki yenide 30. Haftayı göreyim hele bir diyorduk. Şimdi kaçıncı haftalara geldim
O kadar değişik hallere burunuyorlar ki anlatamam. Evet yerleri çok darmis ama doktor endişelenme onlar sıkışmaz sen bunalirsin dedi. Çarşı pazar o kadar karışık ki ölçüm bile zor alıyorlar. İnşallah ben de 2 hafta daha dayanirsam yeter. Çok şükür 30.haftanin hayalini kurarken sen 35'i gördün ben 33'u. Hadi bakalım sen mis kokulara kavuş sonra sıra bizde💞💞💞

Masmavi0 Masmavi0 canım seninde doğum tarihin çarşamba olarak planlanmış.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çarşamba inşallah. Birlikte doğuracağız🥰
Ayyy aynı gün gireceğiz demekki bende saat 10 da olucam hastane de öğlen gibi doğmuş olur herhalde Rabbim ikimizede tüm doğum yapacaklara da kolaylık versin 🤲
İlk fırsatta yaz burayada bende yazıcam son 2 gün 🥰

Ay ben o işi 30+3'de hızlıca yaptım. Ultrason fotoları, mini ayakkabılar bir de eşim bir mavi bir pembe minik vosvos almış onlarla parkta foto çektik. Bize de anı oldu😄
Yaa süper 😍😍 ben ayakkabı almamıştım çok pişman oldum bir sürü foto vardı ayakkabı ile 😅

Hahah 😅 😅 hele biraz daha büyüsünler o kadar zor yakalayacağız ki fotolarını ancak uyurken falan yaparız herhalde aylık çekimlerini😅
O aylık çekimlere de çok özeniyorum ya güzel konseptler var. Artık evde olan malzemeler ile çekeriz bir şeyler 😍 12 ay sonunda onu takvim gibi bir şey yapmayı düşünüyorum 😍 bak fikir olsun
Ben de 1 aylık fotoğraflarını cekelım evde dedık 2 saat ugrsatık 🤣 bırı dursa dıgerı durmuyor 😬 bıde babalar gunu gelıyor diye kızlarla harfler yaptık babalar gunun kutlu olsun diye onla ugrastım bıde esıme supriz olsun diye cok heves ediyordum ama yapana kadar canım cıktı 😬🤣 bazen resim cekmek zor geliyor ama dıyorum bu zamanları bıdaha geri gelmıcek sonradan pısman olmak ıstemıyorum

Ben de 1 aylık fotoğraflarını cekelım evde dedık 2 saat ugrsatık 🤣 bırı dursa dıgerı durmuyor 😬 bıde babalar gunu gelıyor diye kızlarla harfler yaptık babalar gunun kutlu olsun diye onla ugrastım bıde esıme supriz olsun diye cok heves ediyordum ama yapana kadar canım cıktı 😬🤣 bazen resim cekmek zor geliyor ama dıyorum bu zamanları bıdaha geri gelmıcek sonradan pısman olmak ıstemıyorum
Yaa harikasınnn😍😍😍 ellerine sağlık canım. İyi yapmışsın ya dediğin gibi bir daha bu zamanlar gelmeyecek bol bol değerlendirmek lazım. Her anını yakalamak lazım sonra bakınca çok duygulanıyor insan. Uyurken dene bakalım bide 😅😅

Back
X