- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.161
Uyurkende bırı saha bakıyor dıgerı sola saolsunlarYaa harikasınnnellerine sağlık canım. İyi yapmışsın ya dediğin gibi bir daha bu zamanlar gelmeyecek bol bol değerlendirmek lazım. Her anını yakalamak lazım sonra bakınca çok duygulanıyor insan. Uyurken dene bakalım bide
Olsun canim daha çok foto çekersin. Evet ben de netteki fotolardan yararlandımYaa süperben ayakkabı almamıştım çok pişman oldum bir sürü foto vardı ayakkabı ile
Vallahi canım henüz şişme yok ama ellerimde ben de problem hissediyorum. Sanki ellerim geriliyor gibi geliyor. Sana da çok geçmiş olsun, doğumdan sonra geçiyor diye okumuştum.kızlarrr nasılsınızEl ayak şişme problemi olanlar var mı ellerim çok kötüüü atel takmaya başladım davul gibi oldu
Son haftalar canım olması normal tuz yememeye dikkat et bol su iç ve sabah akşam yürüyüş yap bende çok şükür ödem şişme olmadıkızlarrr nasılsınızEl ayak şişme problemi olanlar var mı ellerim çok kötüüü atel takmaya başladım davul gibi oldu
Hahah ikisi daha zor yaUyurkende bırı saha bakıyor dıgerı sola saolsunlarbıde uykuları acılısa hepten kaynıyorlar zorlu oluyor ama bı sekılde atlatıyoz gecen de emzıkle oyalayarak cektım senın paşa gelsın bak anlarsın benı acaba fotorafcı lar nasıl cekıyor Vala
Hahaha ben evde cekmeye baslıyorum bitince esıme diyorum fotorafcı ya gıdıp cektırelım ugrasılmıyor sonra ertesi gun gene unutup bıdaha fotoğraf cekmeye baslıyorumHahah ikisi daha zor yafotoğrafçılardan staj falan mı alsak ne yapsak
Adım adım size yaklaşmacaSelam kızlar nasılsınız
Ben gün sayıyorum canım son hazırlıklar sen ne yapıyorsun nasıl gidiyorSelam kızlar nasılsınız
Yazarım inşallah canım.Ayyy aynı gün gireceğiz demekki bende saat 10 da olucam hastane de öğlen gibi doğmuş olur herhalde Rabbim ikimizede tüm doğum yapacaklara da kolaylık versin
İlk fırsatta yaz burayada bende yazıcam son 2 gün
Çok şükür halimize canım. Aynen 35 yeter bizeAy ben o işi 30+3'de hızlıca yaptım. Ultrason fotoları, mini ayakkabılar bir de eşim bir mavi bir pembe minik vosvos almış onlarla parkta foto çektik. Bize de anı oldu
O kadar değişik hallere burunuyorlar ki anlatamam. Evet yerleri çok darmis ama doktor endişelenme onlar sıkışmaz sen bunalirsin dedi. Çarşı pazar o kadar karışık ki ölçüm bile zor alıyorlar. İnşallah ben de 2 hafta daha dayanirsam yeter. Çok şükür 30.haftanin hayalini kurarken sen 35'i gördün ben 33'u. Hadi bakalım sen mis kokulara kavuş sonra sıra bizde
Yaaa bende bugün kontrole gittim. Bebekler 2 şer kilolar 42 cm ler. Doktor bundan sonra ayaga kalkmak yok dedi. Aşağıdaki bebek su kesesini delebilirmis rahimagzina cok yakınmış inşallah 34 , 35 leri görürüz ama zor dedi isin aslı.Tam olarak 35+1 olacağım inşallah. 36.jagtaya girmiş oluyorum yani. Zaten ikizlerde 38 i gören çok az. Belki bıraksa devm edeceğim bilemiyorum ama daha fazla zahmet vermeyelim bebeklere de sana da dedi doktorum.
Spinal sezeryan olacak canım. 15 dakikada alırız inşallah dedi. Birde sakinleştirici yapacaklarmış. Salı günü anestezi ile görüşmeye gideceğiz işte.
Kuveze bakalım doğunca belli olacak girip girmeyecekleri.
Kaçıncı haftadasin cnm senAdım adım size yaklaşmacasen nasılsın
Valla yorucu yalan söyleyemem cocuk uyudukça ne yapsam kar diyorumBen gün sayıyorum canım son hazırlıklar sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Ay vallahi iyi diyelim iyi olalım. Çok sukur halimize canim.Selam kızlar nasılsınız
Canım niye üzülüyorsun. Biz ikiz gebeler için 32 bile ne kadar iyi bir hafta. Çok şükür yaşam sınırını gectiler, kiloları iyi. Sen doktorunun dediğini yap gerisi Allah'tan. Kendini olumlu telkin et. Hem bu işler hiç belli olmuyor. Biliyorsun ben az kalsın 27'de doğum yapıyordum. Çok şükür bu haftaya geldim. Allah her şeyi en güzel zamanda verecektir.Yaaa bende bugün kontrole gittim. Bebekler 2 şer kilolar 42 cm ler. Doktor bundan sonra ayaga kalkmak yok dedi. Aşağıdaki bebek su kesesini delebilirmis rahimagzina cok yakınmış inşallah 34 , 35 leri görürüz ama zor dedi isin aslı.
34. Haftayu bari görsem 32+1 deyim daha. Cok üzüldüm
Canım onu hiç konuşmadık doktorşa ama ben normal sezeryan düşünüyorum bana daha uygun gibiYazarım inşallah canım.Senin de sezeryan mı olacak. Benim spinal sezeryan olacak
Allah kolaylık versin canımKaçıncı haftadasin cnm sen
Valla yorucu yalan söyleyemem cocuk uyudukça ne yapsam kar diyorum
Bol bol dinlenin uyuyun
34. Haftadayız canımKaçıncı haftadasin cnm sen
Valla yorucu yalan söyleyemem cocuk uyudukça ne yapsam kar diyorum
Bol bol dinlenin uyuyun
Ayy oyle kuzumda insan istiyor ki . 34 35 leri göreyim. Anne karnında 1 gün disaridaki 5 güne bedelmis. Bundan sonra istirahat artik yürümek bile yok dedi doktor.Ay vallahi iyi diyelim iyi olalım. Çok sukur halimize canim.
Canım niye üzülüyorsun. Biz ikiz gebeler için 32 bile ne kadar iyi bir hafta. Çok şükür yaşam sınırını gectiler, kiloları iyi. Sen doktorunun dediğini yap gerisi Allah'tan. Kendini olumlu telkin et. Hem bu işler hiç belli olmuyor. Biliyorsun ben az kalsın 27'de doğum yapıyordum. Çok şükür bu haftaya geldim. Allah her şeyi en güzel zamanda verecektir.
Çok haklısın insan o haftaları görmek istiyor ama elinde olmayan bir durum için kendini strese sokma. Ne yollardan geçip bebeklerimizin varlığına ulastik. Allah sonunu güzel kılsın da gerisi önemli değil. Vallahi canım ben hastaneye yattığımdan beri annem yanımda. Senin de gelebilecek bir yakının varsa hemen gelsin. Doktor kontrolü hariç evden çıkma. Tuvaletine git, duşunu al uzan. Ayaklarını uzatarak oturadabilirsin. Evin içinde hizli olmayacak şekilde kan dolasimi için 3-5 dakika yavaşça yuruyedebilirsin. Ben yaklaşık 6 haftadır o şekildeyim. Arkadaşım yeni ikiz 34+2'de doğum yaptı biri bir hafta diğeri on iki gün falan kuvozde kaldı su an evdeler ve gayet iyiler. Yine Instagramda bir kadın 33+2 ikiz doğum yapmış kuvoze bile girmediler. Demem o ki nasibimizde ne varsa onu yaşayacağızAyy oyle kuzumda insan istiyor ki . 34 35 leri göreyim. Anne karnında 1 gün disaridaki 5 güne bedelmis. Bundan sonra istirahat artik yürümek bile yok dedi doktor.
Simdi ben hep yatayim mi ? Otursamda ayni sey mi acaba?
Yavrularım sıkışık tepisikler ölçü bile cok zor aldi doktor. Eller kollar bacaklar hep birbirine girmiş
Bende bundan sonra dediklerini yapayim. Yardım edebilecek kimsem yok ama esim yardımcı oluyor hatta her isimi esim yapıyor. Sadece kahvaltıyı tek yapiyorum ondada pratik şeyler yerim hemen cok ayakta kalmadan. Bu zamana kadar geldik 2-3 hafta daha sabretsin bebeciklerimiz Allahin izniyle.Çok haklısın insan o haftaları görmek istiyor ama elinde olmayan bir durum için kendini strese sokma. Ne yollardan geçip bebeklerimizin varlığına ulastik. Allah sonunu güzel kılsın da gerisi önemli değil. Vallahi canım ben hastaneye yattığımdan beri annem yanımda. Senin de gelebilecek bir yakının varsa hemen gelsin. Doktor kontrolü hariç evden çıkma. Tuvaletine git, duşunu al uzan. Ayaklarını uzatarak oturadabilirsin. Evin içinde hizli olmayacak şekilde kan dolasimi için 3-5 dakika yavaşça yuruyedebilirsin. Ben yaklaşık 6 haftadır o şekildeyim. Arkadaşım yeni ikiz 34+2'de doğum yaptı biri bir hafta diğeri on iki gün falan kuvozde kaldı su an evdeler ve gayet iyiler. Yine Instagramda bir kadın 33+2 ikiz doğum yapmış kuvoze bile girmediler. Demem o ki nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?