- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.101
Kızlar mucizelerin isimleri belli oldumu neler koyuyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmam mı canım fazla aktif olmasam da kalbim sizinle ben her doğuma gireni merakla bekliyorum çünküHadi bakalım inşallah kolaylıkla sağlıkla geçermüsait olunca bize de yaz
![]()
Oyyyyy maaşallah canım benim hamd olsun Rabbime bu günleride gördükKavuşmaya az kalmış çarşamba bizimde kırkımız çıkıyorcok şükür iyi gidiyor canım muhteşem kıymetli günler yaşıyorum elhamdülillah bugünlere
![]()
Maaşallah canım herşeyi çok güzelNapalım kuzular. Bı çanta hazırlama kaldı. Odamız hazır bekliyoruz İnci Hanımı. Ben kilo veriyomYediklerim nereye gidiyor anlamıyorum. 47 cm 2060 gr dı 2 hafta önce
10 gün sonra kontrolümüz var bekliyorum öyle.
Sağolsun arada sağ göğsümün altına birtakım hareketler yapıyor rahatsız ediyor. Başı aşağıdaymış. Takiliyo kendi kendine şuan. 3 4 hafta var dedi dr.
Bir yandan diyorum gelsin kucağıma bir yandan diyorum şunun keyfini biraz daha çıkarayım![]()
Çok zormuş isim vermek ben katiyen karar veremedim babasına bıraktım isim işini oda Kerem Eymen verdiKızlar mucizelerin isimleri belli oldumu neler koyuyorsunuz![]()
Bizim belli de söylersem ifşa olurum hahhaKızlar mucizelerin isimleri belli oldumu neler koyuyorsunuz![]()
Maşallah Kerem Eymenimize adı ile yaşasın bal paşaMaaşallah canım herşeyi çok güzel
Benimde en çok baskı sağ tarafımda döndükleri için sanırım
Sağlıkla gelsin inci tanen
Çok zormuş isim vermek ben katiyen karar veremedim babasına bıraktım isim işini oda Kerem Eymen verdi![]()
Kız niye ifşa olasınBizim belli de söylersem ifşa olurum hahhaonun adı oğlan
oda alıştı laf arasında oğlan şöyle oğlan böyle diyoruz bakıyorum kıpırdanıyor
çocukta adını oğlan sanacak
![]()
Hahah sanki dünyada tek o ismi ben koycamKız niye ifşa olasın
Oğlanın anası sen söyle aramızda![]()
Çok şükür kuzum 28 haftaya geldin Allahın izniyle 34leri 36lari göreceksin sen dikkat et yorma kendini.Nabıyonuz bacılar maşallah günden güne doğumlar yaklaşıyorbizde yarın 28 haftalık oluyoz
23te nasıl korktuk allah biliyor şükür bugünlere getirene
❤inşallah 32 34leri de gorecez önceleri 28 hayal gibi geliyordu çok şükür geçti gitti
hala yatıyoruz tabiki ama bebeler iyi olsun yeter ki
bende gebelikşekeri çıktı 1v haftadır diyetteyim yarı aç yarı tokgeziyorum
2 kilo verdim inşallah kilo vermem bebeleri etkilemrz
bizim isimler çoktan belli ilay ıle umut olacak inşallah
hepsi sag salim zamanında gelsin sağlıkla büyüsün adıyla yaşasın inşallah
❤
Allah razı olsun kuzum inşallah canım inşallah geliriz o haftalaraÇok şükür kuzum 28 haftaya geldin Allahın izniyle 34leri 36lari göreceksin sen dikkat et yorma kendini.
Bende de çıkmıştı sen diyetini uygula canım kuzulara yariyacak şeyleri ihmal etme ama ceviz fındık süt yumurta bunlar bebisler için iyi arada kaşar kaçamağı da yap ben oğluma faydalı olsun diye kaşarı yemeye çalışıyordum diyet işi hamilelikde zor 5 kilo alarak doğumu yaptım ben
İsimleri ile yaşasın bal kuzular maşallah çok güzel isimleri sağlıkla zamanında gelsinler![]()
Ohh maşallah canımNabıyonuz bacılar maşallah günden güne doğumlar yaklaşıyorbizde yarın 28 haftalık oluyoz
❤inşallah 32 34leri de gorecez önceleri 28 hayal gibi geliyordu çok şükür geçti gitti
❤
Hiçbir fikrim yokMaşallah canım![]()
seninki de doğum pozisyonunu almış
ne düşünüyorsun doğum için normal mi sezaryen mi
Sağol canım inşallahMaşallah kilosuda boyuda çok iyi İnci hanımınismide çok güzel maşallah
Hayırlı doğumun olsun canım sağlıkla gelsin prenses![]()
Sağlıkla gelsin inşallahMaaşallah canım herşeyi çok güzel
Benimde en çok baskı sağ tarafımda döndükleri için sanırım![]()
Sağlıkla gelsin inci tanen
Çok zormuş isim vermek ben katiyen karar veremedim babasına bıraktım isim işini oda Kerem Eymen verdi![]()
Maşallah canım az kaldı Rabbim yardım ediyor çok şükür. Siz ikiz anneleri gidişle minikleri benden önce alacaksınız kucağınıza hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahNabıyonuz bacılar maşallah günden güne doğumlar yaklaşıyorbizde yarın 28 haftalık oluyoz
❤
Benim gittigim diyetisyen arada kaşara izin vermiştiAllah razı olsun kuzum inşallah canım inşallah geliriz o haftalarakaşaryasak dediler de arada kaçmaktan bisey olmaz sanırım
ara ogunlerde ceviz fındık badem var istediğini yiyebiliyorsun onlardan bebeği etkileyecek biseyi kısmadik dedi zaten bence sadece yasakları yemezsek yeter
inşallah hayırlısı ile geçer gider bu haftalar cidden hamileyken diyet çok çok zor
allah yardımcımız olsun minikler iyi olsunlar da gerisigeçer gider
![]()
Hadi bakalim bir avazda saglikla gelsinler insallah. Darisi bizlerin basina diyelimKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Bugün kontrolğm vardı. Doktorum daha fazla bebekleri de seni de zorlamayalım dedi. Haftaya alalım dedi. Ve çarşamba gününü belirledik. 25 mayıs çarşamba günü hayırlısı ile doğumum olacak inşallah.
Umarım bu 3 günde birşey olmaz tabi.
Salı günü anestezi uzmanı ile görüşeceğiz.
Bebeklerim iyiler. 2330 ve 2200 civarında kiloları.
Heyecan endişe mutluluk merak derin düşünceler nasıl olacak sağlıklı gelsinler doğunca nasıl yapacağım bir sürü sorular şuan beynimde.
Aminn inşallah canım. Hayırlısı ile bir doğurayım sonra sıradan gelin arkamdanHadi bakalim bir avazda saglikla gelsinler insallah. Darisi bizlerin basina diyelimHeyecanlanmakta cok haklisin. Hepimiz ayni durumdayiz bence
![]()
Yaaa maşallah canım ne güzel kavuşuyorsun kuzulara aynıyız ama sen benden önce alacaksın inşallah hadi bakalım iki kişi bu çarşamba gün evlatlarını kucaklarını alacak Allahın izniyle bana daha var o kadar zor nefes alıyorumki biran önce bende doğum yapmak istiyorumKızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Bugün kontrolğm vardı. Doktorum daha fazla bebekleri de seni de zorlamayalım dedi. Haftaya alalım dedi. Ve çarşamba gününü belirledik. 25 mayıs çarşamba günü hayırlısı ile doğumum olacak inşallah.
Umarım bu 3 günde birşey olmaz tabi.
Salı günü anestezi uzmanı ile görüşeceğiz.
Bebeklerim iyiler. 2330 ve 2200 civarında kiloları.
Heyecan endişe mutluluk merak derin düşünceler nasıl olacak sağlıklı gelsinler doğunca nasıl yapacağım bir sürü sorular şuan beynimde.