Bunlar araştırıp not aldıklarım
Bazı bitki çaylarını sildim ben. Misal çok sık duyduğumuz rezene çayı bebekler için çok da masum olmayabiliyormuş o yüzden kaldırdım listeden 
Yine de diğer gıdaların aynı zamanda gaz yapabileceğini unutmayın misal baklagiller falan
Çemen otu fesleğen falan onlara bakmadım
Siz yine de süt artırıcı gıdalar kullanırken önce araştırın
Ben diğer topikte görmüştüm biri bol su içip bol yeşillik tükettim yeterli oldu demişti
Süt artırıcı gıdalar
Su: Hayatın en önemli yapı taşı olan su anne sütün büyük bir kısmını meydana getirmektedir. Anne sütünü arttırmak için annenin günlük en az 2-3 litre su tüketmesi gerekmektedir.
Maden suyu: Bol miktarda mineral içeren tamamen doğal olan maden suları, kan basıncını düzenler, vücut dengesini sağlar ve annenin süt üretiminin artmasına katkıda bulunur.
Yeşil yapraklılar: Emzirme sırasında annenin bol miktarda enerjiye ihtiyacı vardır. Ispanak, ısırgan, karalahana, dereotu, marul, maydanoz, roka, semizotu gibi yeşil yaprak sebzeler bol miktarda vitamin ve mineral barındırırlar. Anneye ihtiyaç duyulan kaloriyi sağlarlar. Aynı zamanda fitoöstrojen içeren bu sebzeler süt üretimini arttıran hormonların salgılanmasına katkı sağlar.
Fesleğen: Bol miktarda C ve K vitamini bulundurur. Annenin stresinin azalmasına ve süt üretiminin artmasına yardımcı olur.
Yulaf: Yüksek oranda demir içerir. Kan basıncını düzenler. Bu sayede anneyi sakinleştirir, olası stresi azaltır. Stresli durumlarda baskılanan oksitosin ve prolaktin hormonlarının tekrar salgılanarak süt oluşumunun artmasını sağlar. Aynı zamanda yulaf sütün kanallarla ilerlemesine yardımcı olur.
Havuç: Fitoöstrojen bir bitkidir. Ayrıca bol miktarda beta karoten ve A vitamini içerdiğinden anneye enerji sağlar.
Protein: Kırmızı et, keçi sütü, kefir, köy yumurtası, ev yoğurdu, humus, nohut, mercimek, fasulye, barbunya bol miktarda protein bulundurur. İyi birer enerji kaynağıdır.
Tahin: Her gün bir çorba kaşığı tahin pekmezle ya da salataya eklenerek kullanımı süt üretimini artırır.
Somon balığı: Omega 3 bakımından zengin olan somon balığı süt üretimini sağlayan hormonların aktifleşmesini sağlar.
Anne Sütü Artıran Besinler
Su
Ev yapımı içecekler
Sütlaç gibi az şekerli ve şerbetsiz tatlılar
Yulaf
Havuç
Balık
Hurma, incir
Yeşil yapraklı sebzeler
Barbunya gibi baklagiller
Çemen otu
Nohut