Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Vallahi canım doktorlardan duyunca biraz araştırmıştım. Çok da masum bir şey değilmiş ama tabii ki doktorlar en iyisini bilir. Eğer 34'ten önce doğum olursa ciğer geliştirici bana da hatırlatma dozu yapacaklar ama magnezyum ile ilgili bir şey demediler.

Nasıl yani magnezyum mı masum değil canım tam anlamadım. Ben hala kullanıyorum magnezyum
İçmesem hiç iş yapamıyorum mecalim kalmıyor

Nasıl yani magnezyum mı masum değil canım tam anlamadım. Ben hala kullanıyorum magnezyum
Bu öyle magnezyum degil canim. Erken dogum riskinde damardan verilen magnezyum sülfat tedavisi. Normal magnezyumu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bende kullanıyorum.

Bende araştırdım baktim o yüzden aklim karisti biraz. Pazartesi kontrolüm var gidince tekrar sorayım artik

Bu öyle magnezyum degil canim. Erken dogum riskinde damardan verilen magnezyum sülfat tedavisi. Normal magnezyumu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bende kullanıyorum.
Hee anladım canım ay bende diğerini diyorsunuz sandım. Onsuz bişey yapamıyorum

Yok canım bu damardan verilen daha ağır bir sey. Diğerini hepimiz kullanıyoruz. Gönlün rahat olsun.
Bende araştırdım baktim o yüzden aklim karisti biraz. Pazartesi kontrolüm var gidince tekrar sorayım artik
Aynen canim yani 30'u geçtiğimiz için beyin gelişimi zaten kritik seviyeyi geçti çok şükür. Daha çok preeklemsi durumunda 30 haftadan önce kullanılıyormuş. Ki hastanedeki kadın da 28 Haftalıkti ama gelişim geriliği vardı bebek 26 ile uyumluydu ve preeklemsi geçiriyordu, tansiyonunu düşüremiyorlardi. Kontrole gittiğimde ben de bir sorayım bakalım ne diyecek.

Canım ben kapı süsünüde çikolatayı da çiçek sepetinden yaptırdım

Ya bende alerji yaptığı için doğru düzgün bir şey süremedim aman çatlarsa çatlayım dedim ama aldı başını gidiyor bu defa da Hahah, yüzümü yumuşak bulan geliyor
olsun bacım çatla o bile hamileliğin ayrı bir güzelliği

Merhaba kızlar? Aranızda benim gibi dogurmak üzere gibi hisseden var mı? Daha erken aslinda ama kizimda erken gelmisti. 2900_3 kilo olmus benim tosun paşa. Doktorum bugün yakında dogurursun dedioda halimi görünce benim gibi hissetti. Bugun gittim doktora ama salı yine görmek istedi.o arada gelmezse bebişim tabii. Çok zor yürüyorum artik. Adim atmakta zorlaniyorum. Baskida cok artti. Herseyimi hazir etmeye calisiyorum ama insallah yetisir.sali belki ciger gelistirici igne yaparlar. Sona geldigimi hissediyorum ama bakalim hayirlisi diyelimbu ay sonunu zor görürüm ben dogurmadan bence

Ay ben de 2 gün önce göğsümde ve kanımın sağ tarafında gördüm. Yani biraz moralim bozulmadı değil ama canımız sağ olsun ne yapalım
Benim göğüsler karın her yerde var bişey sürüyor muydun canım belki ilerlemez öyle kalır

Nst de sancı çıkıyor mu canım. Kendini çok yormamaya çalış bol bol dinlen işlerde yardım edecek biri varsa o yapsın. Yoksa eşin yardımcı olur sen dinlen

Bu çatlaklar aldı başını gidiyor ya daha nereme kadar çatlıcam acaba
Yağlı pehlivan gibi gezmeme rağmen alt karin benimde fena çatladı bebe yagi, Hindistan cevizi yagi, bio oil , sudokrem neler neler kullanıyorum ama memelerde yok daha çatlama büyümede olmadi, gebelikten önce nasılsa hala aynı
Catlaklara dogumdan sonra bisey kullanmayı düşünüyor musun?

Yaa sorarsan cok iyi olur sende çatlak oldu bir kac tane demissin. Dogumdan sonra catlak kremi kullanmahi düşünüyor musun etkili mi acaba? Benim alt karnimda bayagi çatlak var pehlivan gibi geZmeme rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…