- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.001
Vallahi canım doktorlardan duyunca biraz araştırmıştım. Çok da masum bir şey değilmiş ama tabii ki doktorlar en iyisini bilir. Eğer 34'ten önce doğum olursa ciğer geliştirici bana da hatırlatma dozu yapacaklar ama magnezyum ile ilgili bir şey demediler.Benim doktorum dedi ki 34. Haftada magnezyum sülfat verilmesini öneriyorum beyin ve sinir gelisimi için dedi ayrıca ikizlerde serebral palsiyi engelliyor. Ikizlerde sp olma oranj tek gebeliğe göre yüksek falan dedi. Ciger geliştirici ignenin etkiside geçmiştir hatırlatma dozu yapalim dedi. Doktoruma cok güveniyorum ama gerek var mi bilmiyorum
Benim arkadaşıma da verilmiş magnezyum sülfat ama oda 27 de dogum yapmıştı bebeği iyi cok şükür. Biz 32 ye kadar geldik şükürler olsun.
Nasıl yani magnezyum mı masum değil canım tam anlamadım. Ben hala kullanıyorum magnezyumVallahi canım doktorlardan duyunca biraz araştırmıştım. Çok da masum bir şey değilmiş ama tabii ki doktorlar en iyisini bilir. Eğer 34'ten önce doğum olursa ciğer geliştirici bana da hatırlatma dozu yapacaklar ama magnezyum ile ilgili bir şey demediler.
Bu öyle magnezyum degil canim. Erken dogum riskinde damardan verilen magnezyum sülfat tedavisi. Normal magnezyumu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bende kullanıyorum.Nasıl yani magnezyum mı masum değil canım tam anlamadım. Ben hala kullanıyorum magnezyum
İçmesem hiç iş yapamıyorum mecalim kalmıyor
Bende araştırdım baktim o yüzden aklim karisti biraz. Pazartesi kontrolüm var gidince tekrar sorayım artikVallahi canım doktorlardan duyunca biraz araştırmıştım. Çok da masum bir şey değilmiş ama tabii ki doktorlar en iyisini bilir. Eğer 34'ten önce doğum olursa ciğer geliştirici bana da hatırlatma dozu yapacaklar ama magnezyum ile ilgili bir şey demediler.
Hee anladım canım ay bende diğerini diyorsunuz sandım. Onsuz bişey yapamıyorumBu öyle magnezyum degil canim. Erken dogum riskinde damardan verilen magnezyum sülfat tedavisi. Normal magnezyumu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bende kullanıyorum.
Yok canım bu damardan verilen daha ağır bir sey. Diğerini hepimiz kullanıyoruz. Gönlün rahat olsun.Nasıl yani magnezyum mı masum değil canım tam anlamadım. Ben hala kullanıyorum magnezyum
İçmesem hiç iş yapamıyorum mecalim kalmıyor
Aynen canim yani 30'u geçtiğimiz için beyin gelişimi zaten kritik seviyeyi geçti çok şükür. Daha çok preeklemsi durumunda 30 haftadan önce kullanılıyormuş. Ki hastanedeki kadın da 28 Haftalıkti ama gelişim geriliği vardı bebek 26 ile uyumluydu ve preeklemsi geçiriyordu, tansiyonunu düşüremiyorlardi. Kontrole gittiğimde ben de bir sorayım bakalım ne diyecek.Bende araştırdım baktim o yüzden aklim karisti biraz. Pazartesi kontrolüm var gidince tekrar sorayım artik
Canım ben kapı süsünüde çikolatayı da çiçek sepetinden yaptırdımEvet kuzum her hafta dahada agirlascaz bende öyle bı iş yapiom duruom şimdi annemdeyim Allah'tan bende bişe yapmiorum valiz hazır olunca için rahat edio bende bugün kapatcam inşallahbenim kapı susum yok ona bakiorum karar veremedim nerden yaptırdınız çikolata kapisusunu
Çok şükür çatlamadımBu çatlaklar aldı başını gidiyor yadaha nereme kadar çatlıcam acaba
Ya bende alerji yaptığı için doğru düzgün bir şey süremedim aman çatlarsa çatlayım dedim ama aldı başını gidiyor bu defa da Hahah,Çok şükür çatlamadım
Ya bende alerji yaptığı için doğru düzgün bir şey süremedim aman çatlarsa çatlayım dedim ama aldı başını gidiyor bu defa da Hahah,yüzümü yumuşak bulan geliyor
Ay ben de 2 gün önce göğsümde ve kanımın sağ tarafında gördüm. Yani biraz moralim bozulmadı değil ama canımız sağ olsun ne yapalımBu çatlaklar aldı başını gidiyor yadaha nereme kadar çatlıcam acaba
Bakiom karar veremedim sen hangisini yaptırdın link yollarmisinCanım ben kapı süsünüde çikolatayı da çiçek sepetinden yaptırdım
He ya başta öyle diye diye çatlaklar madem öyle gel seni iyice güzelleştireyim diyor sankiolsun bacım çatla o bile hamileliğin ayrı bir güzelliği
Benim göğüsler karın her yerde varAy ben de 2 gün önce göğsümde ve kanımın sağ tarafında gördüm. Yani biraz moralim bozulmadı değil ama canımız sağ olsun ne yapalım
Nst de sancı çıkıyor mu canım. Kendini çok yormamaya çalış bol bol dinlen işlerde yardım edecek biri varsa o yapsın. Yoksa eşin yardımcı olur sen dinlenMerhaba kızlar? Aranızda benim gibi dogurmak üzere gibi hisseden var mı? Daha erken aslinda ama kizimda erken gelmisti. 2900_3 kilo olmus benim tosun paşa. Doktorum bugün yakında dogurursun dedioda halimi görünce benim gibi hissetti. Bugun gittim doktora ama salı yine görmek istedi.o arada gelmezse bebişim tabii. Çok zor yürüyorum artik. Adim atmakta zorlaniyorum. Baskida cok artti. Herseyimi hazir etmeye calisiyorum ama insallah yetisir.sali belki ciger gelistirici igne yaparlar. Sona geldigimi hissediyorum ama bakalim hayirlisi diyelim bu ay sonunu zor görürüm ben dogurmadan bence
Yağlı pehlivan gibi gezmeme rağmen alt karin benimde fena çatladıBu çatlaklar aldı başını gidiyor yadaha nereme kadar çatlıcam acaba
Yaa sorarsan cok iyi olurYok canım bu damardan verilen daha ağır bir sey. Diğerini hepimiz kullanıyoruz. Gönlün rahat olsun.
Aynen canim yani 30'u geçtiğimiz için beyin gelişimi zaten kritik seviyeyi geçti çok şükür. Daha çok preeklemsi durumunda 30 haftadan önce kullanılıyormuş. Ki hastanedeki kadın da 28 Haftalıkti ama gelişim geriliği vardı bebek 26 ile uyumluydu ve preeklemsi geçiriyordu, tansiyonunu düşüremiyorlardi. Kontrole gittiğimde ben de bir sorayım bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?