- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.981
Aynen canım bunu yine evde meyilli yapabilirsin hem dıger seylerde var onlarda ihtiyacın varsa alınabilir. İstersen Baska sayfalarda da bakın fiyat belkı daha uygun olur ben minicityden o zaman sadece babynest almıstım yalan olmasın 60 mı neydi uygun dıye almıstım kullandım hem besıkte hem salonda kendi yatagım da yanıma alırken bile onla aldım reflu de aynı bence o da ikisinden birini alabılırsınS Simayy67 o zaman alıyorum ben 2 tane bu setten. Tek yok minicity de. Reflü de almam beşiğe nçbunu koyarım. 250 tl 1 adet set iyi mi? Eki Görüntüle 3068721
Valla baktım ama tek olanlar da 180 tl falan. Sen 60 TL ye çok iyi almışsın ya. Sen öyle söyleyince bana da mantıklı geldi her yere götürebilirim hem. Yerde mi yatacak çocuklar bunda yatsınlar işte.Aynen canım bunu yine evde meyilli yapabilirsin hem dıger seylerde var onlarda ihtiyacın varsa alınabilir. İstersen Baska sayfalarda da bakın fiyat belkı daha uygun olur ben minicityden o zaman sadece babynest almıstım yalan olmasın 60 mı neydi uygun dıye almıstım kullandım hem besıkte hem salonda kendi yatagım da yanıma alırken bile onla aldım reflu de aynı bence o da ikisinden birini alabılırsın
Evet kuzum heyecanlar başladı sen benden oncesin hazır demi herşey bugün bu iğne de olunca dedim ya ciddi ciddi az kaldiÇok şükür canım. Ohh kilosu da iyi. Evet dikkat et gerçekten sakın kendini.
Ay ben ne zaman doğuracağım acaba ya iyice merak ve heyecan sardı
Evet baya dönemiom diodunuz ama ben bu kadar olcagimi tahmin etmiodum ayaklar fena oldu benimiste havalarda ısındı evdede bı kaç gündür iş yapmasam bile inmio hep havadalar sağlıkla kucağımıza alalimda su solediklerimiz için bile mutluyuz bebislere bı adım daha yaklasioz die aslındaYaa benim bu hafta ayaklarım öyle oldu. Aynı durumdayım. Dışarı çıkmıyorum zaten. Ama terlik bile girmiyor ayağıma. Ayak parmaklarım falan balon oldu. Birde sızlıyor üstleri. O dönememe işi çok çok fena. Öyle ağırki karnım. Anam anam diye diye dönüyorum. Ama benim bu son 1 aydır var. Sona yaklaştıkça daha da zorluyor.
Yaa maşallah bu haftalara cok iyi geldin yinede. Bebislerinde büyüdü artik küvöz ihtiyaçları bile olmayacak gibi inşallahYaa benim bu hafta ayaklarım öyle oldu. Aynı durumdayım. Dışarı çıkmıyorum zaten. Ama terlik bile girmiyor ayağıma. Ayak parmaklarım falan balon oldu. Birde sızlıyor üstleri. O dönememe işi çok çok fena. Öyle ağırki karnım. Anam anam diye diye dönüyorum. Ama benim bu son 1 aydır var. Sona yaklaştıkça daha da zorluyor.
Maşallah benim paşamaKızlar şükür oğlusu gördüm geldimnst ye girdik sancı felan çıkmadı kilosu 2308 çıktı oğluşum birde herşey güzelde olsa saglamci doktorum ciğer geliştirici vurdu iki tane yarında aynı saatte vurulcak bakalım iyi ce heycanlandim tasiniorum diyince aman dedi sakin yorma az kaldı
Evet kuzum biz düzenli başından beri uyaniyoz acikioz wc ye kalkioz sonra uyuyamioz seninde oglus mu uyandırdıSen niye uyanıksın canım wc nöbetimi
Seninki hazırlık oluyorEvet kuzum biz düzenli başından beri uyaniyoz acikioz wc ye kalkioz sonra uyuyamioz seninde oglus mu uyandırdıben şimdiden hazırlık yapiom gece kalkmalarina
Ya kıyamam biz bakalım ne yapcaz solemistim ben hiç alt almadım öyle bakalım direk annelik yuklencekmiSeninki hazırlık oluyor
Evet teyzesi alt alma doyurma şimdide uyutma çabalarıbizde şöyle 3 4 saat derin uyuyayım yok
Oyyyy maaşallah canımKızlar şükür oğlusu gördüm geldimnst ye girdik sancı felan çıkmadı kilosu 2308 çıktı oğluşum birde herşey güzelde olsa saglamci doktorum ciğer geliştirici vurdu iki tane yarında aynı saatte vurulcak bakalım iyi ce heycanlandim
Çok rahat alırsın canım hiç düşünme alamam diye yüklenecek o annelikYa kıyamam biz bakalım ne yapcaz solemistim ben hiç alt almadım öyle bakalım direk annelik yuklencekmialismisindir artık bebişe kokla bizim yerimize de
Bende hic alt almamıştım o annelik yüklenecek meram etmeYa kıyamam biz bakalım ne yapcaz solemistim ben hiç alt almadım öyle bakalım direk annelik yuklencekmialismisindir artık bebişe kokla bizim yerimize de
Canım evet duydum. Ben hastaneye yattığımda eğer sanciyi durduramayip kesin olarak doğuma alınacak olsaydım baslayacaklardi. Hatta yanımda 28 Haftalık bir hamile vardı bebeğin gelisimi 26haftalikti, tansiyonunu dusuremiyorlardi. Ona başladılar. Ertesi gün de doğuma aldılar. Damardan 24 saat süren bir şey veriyorlardi. Yanlış anlamadiysam bebeğin beyin gelişimini hızlandırmak için yapiliyormus. Bizim artık haftamız 30'u geçtiği için artık gerek olur mu bilmiyorum.
İyi bari kuzum ona güveniyorum bende kokusunu alınca yüklenir inşallah analıkBende hic alt almamıştım o annelik yüklenecek meram etme
Çok teşekkürler canım benim. Takip et beni
1 kaç haftaya falan hareketlerin iyice kısıtlanır. Benim bir duş almam çıkmam giyinmem 2 saat. Hiç evde iş yapamıyorum. Yemek yapmaya çalışıyorum kabak dolmasını 3 saatte falan yaptım.Evet kuzum heyecanlar başladı sen benden oncesin hazır demi herşey bugün bu iğne de olunca dedim ya ciddi ciddi az kaldi
Evet baya dönemiom diodunuz ama ben bu kadar olcagimi tahmin etmiodum ayaklar fena oldu benimiste havalarda ısındı evdede bı kaç gündür iş yapmasam bile inmio hep havadalar sağlıkla kucağımıza alalimda su solediklerimiz için bile mutluyuz bebislere bı adım daha yaklasioz die aslında
Benim doktorum dedi ki 34. Haftada magnezyum sülfat verilmesini öneriyorum beyin ve sinir gelisimi için dedi ayrıca ikizlerde serebral palsiyi engelliyor. Ikizlerde sp olma oranj tek gebeliğe göre yüksek falan dedi. Ciger geliştirici ignenin etkiside geçmiştir hatırlatma dozu yapalim dedi. Doktoruma cok güveniyorum ama gerek var mi bilmiyorumCanım evet duydum. Ben hastaneye yattığımda eğer sanciyi durduramayip kesin olarak doğuma alınacak olsaydım baslayacaklardi. Hatta yanımda 28 Haftalık bir hamile vardı bebeğin gelisimi 26haftalikti, tansiyonunu dusuremiyorlardi. Ona başladılar. Ertesi gün de doğuma aldılar. Damardan 24 saat süren bir şey veriyorlardi. Yanlış anlamadiysam bebeğin beyin gelişimini hızlandırmak için yapiliyormus. Bizim artık haftamız 30'u geçtiği için artık gerek olur mu bilmiyorum.
Evet kuzum her hafta dahada agirlascaz bende öyle bı iş yapiom duruom şimdi annemdeyim Allah'tan bende bişe yapmiorum valiz hazır olunca için rahat edio bende bugün kapatcam inşallah1 kaç haftaya falan hareketlerin iyice kısıtlanır. Benim bir duş almam çıkmam giyinmem 2 saat. Hiç evde iş yapamıyorum. Yemek yapmaya çalışıyorum kabak dolmasını 3 saatte falan yaptım.
Valla benim çanta hazır bebeklerin valiz de hazır. Çikolata hediyeler kapı süsü bunlarda hazır
Eksik tabi var ama yeter artık dedim alırım sonra dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?