Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canimm şükür bol bol kokla bizim yerimize de annesi kavuştunuz oglusunla bin sukur

Oo süper haber canım hadi gözün aydın paşam artık evinde
Çok şükür teyzeleri teşekkür ederiz paşamı izlemekten uyumadım hiç şimdi yine besleme saati meme biberon olarak devam ediyorum alışmış biberon rahatlığına inşallah memeyide sevecek

Çok şükür teyzeleri teşekkür ederiz paşamı izlemekten uyumadım hiç şimdi yine besleme saati meme biberon olarak devam ediyorum alışmış biberon rahatlığına inşallah memeyide sevecek
Yaa ne güzel duygu özlemiştin annesi doya doya seyret. Bizler için de öp kokla
Alışır zamanla kuzum

Kızlar ben de kontrolden geldim. Bebekler çok şükür iyi. Kiloları da 1400. 30.haftayi geçtiğimiz için doktor artık rahim ağzına bakmamiza bile gerek yok, dogacaklarsa dogacaklardir, yaşam sinirini çoktan geçtiler dedi. Ben de biraz rahatladım. Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Sağlıklı olsunlar da biz her şeye dayanırız.

Çok şükür canım benim benim az kaldı ama belki sen benden önce alırsın kucağına ama inşallah sağlıkla gelirler kalabildikleri kadar kalırlar içeride

Bir güzel haber de benden kızlar.Biz de taburcu olduk şimdi evimize geldik çok şükür bin şükür .Alparaslan da evine ulaşınca inşallah geriye doğum yapacak sizler kalıyorsunuz.Sizde vakitlece yapıp direk kucağınıza alın inşallah Sonrasında gazından mamasindan konuşalım inşallah

Kuzumm gözün aydın şükür kavuştunuz ne güzel haberler verdiniz bize evet sıra Alparslan paşa da sonra sırayla bizde güzel haberler verince inşallah dediğini gibi gazdan mamasından konuşalım

Ohh çok şükür hadi gözün aydın canım Ayy ne güzel minnaklar sırayla evlerine geliyor

Kızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Çok şükür ikimizde iyiyiz
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah
Cook şükür gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini

İnşallah canım benimm gözünüz aydın hasretim her geçen gün daha da artıyor sürekli görmeye gidiyorum duaniza ihtiyacımız var büyüdükçe kucağıma alıp koklamak emzirmek istiyorum sağlıkla kavusalim inşallah biz şuan 33 haftaligiz

Kuzumm gözün aydın şükür kavuştunuz ne güzel haberler verdiniz bize evet sıra Alparslan paşa da sonra sırayla bizde güzel haberler verince inşallah dediğini gibi gazdan mamasından konuşalım
İnşallah canimm insallahh

Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun canım 33 olmuşsunuz maşallah. Emzirme için çağırıyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…