- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.561
Canimm şükür bol bol kokla bizim yerimize de annesi kavuştunuz oglusunla bin sukur
Çok şükür teyzeleri teşekkür ederizOo süper haber canımhadi gözün aydın paşam artık evinde
Yaa ne güzel duyguÇok şükür teyzeleri teşekkür ederizpaşamı izlemekten uyumadım hiç şimdi yine besleme saati meme biberon olarak devam ediyorum alışmış biberon rahatlığına inşallah memeyide sevecek
Ayy canım gözün aydın okuyunca tüylerim diken diken oldu istemsizce.Bir daha ayrılmayın inşallahO zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzoslarıakşama doğru taburcu olduk çok şükür
Senin paşadan haber var mı canımAyy canım gözün aydın okuyunca tüylerim diken diken oldu istemsizce.Bir daha ayrılmayın inşallahDarasi bana olsun
Ayyy bu ne güzel haberO zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzoslarıakşama doğru taburcu olduk çok şükür
Yaa çok güzel Allah analı babalı büyütsün canım maşallahO zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzoslarıakşama doğru taburcu olduk çok şükür
Çok şükür canım benim benim az kaldı ama belki sen benden önce alırsın kucağına ama inşallah sağlıkla gelirler kalabildikleri kadar kalırlar içerideKızlar ben de kontrolden geldim. Bebekler çok şükür iyi. Kiloları da 1400. 30.haftayi geçtiğimiz için doktor artık rahim ağzına bakmamiza bile gerek yok, dogacaklarsa dogacaklardir, yaşam sinirini çoktan geçtiler dedi. Ben de biraz rahatladım. Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Sağlıklı olsunlar da biz her şeye dayanırız.
İnşallah canım hayırlı vakitte sağlıkla dogsunlar da yeter hepimize.Çok şükür canım benim benim az kaldı ama belki sen benden önce alırsın kucağına ama inşallah sağlıkla gelirler kalabildikleri kadar kalırlar içeride
Kuzumm gözün aydın şükür kavuştunuz ne güzel haberler verdiniz bize evet sıra Alparslan paşa da sonra sırayla bizde güzel haberler verince inşallah dediğini gibi gazdan mamasından konuşalımBir güzel haber de benden kızlar.Biz de taburcu olduk şimdi evimize geldik çok şükür bin şükür.Alparaslan da evine ulaşınca inşallah geriye doğum yapacak sizler kalıyorsunuz.Sizde vakitlece yapıp direk kucağınıza alın inşallah Sonrasında gazından mamasindan konuşalım inşallah
Ohh çok şükürBir güzel haber de benden kızlar.Biz de taburcu olduk şimdi evimize geldik çok şükür bin şükür.Alparaslan da evine ulaşınca inşallah geriye doğum yapacak sizler kalıyorsunuz.Sizde vakitlece yapıp direk kucağınıza alın inşallah Sonrasında gazından mamasindan konuşalım inşallah
Cook şükür gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Çok şükür ikimizde iyiyiz
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah
Yaaa Allah'ıma şükürler olsunnO zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzoslarıakşama doğru taburcu olduk çok şükür
İnşallah canım benimm gözünüz aydın hasretim her geçen gün daha da artıyor sürekli görmeye gidiyorum duaniza ihtiyacımız var büyüdükçe kucağıma alıp koklamak emzirmek istiyorum sağlıkla kavusalim inşallah biz şuan 33 haftaligizBir güzel haber de benden kızlar.Biz de taburcu olduk şimdi evimize geldik çok şükür bin şükür.Alparaslan da evine ulaşınca inşallah geriye doğum yapacak sizler kalıyorsunuz.Sizde vakitlece yapıp direk kucağınıza alın inşallah Sonrasında gazından mamasindan konuşalım inşallah
İnşallah canimm insallahhKuzumm gözün aydın şükür kavuştunuz ne güzel haberler verdiniz bize evet sıra Alparslan paşa da sonra sırayla bizde güzel haberler verince inşallah dediğini gibi gazdan mamasından konuşalım
Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun canım 33 olmuşsunuz maşallah. Emzirme için çağırıyorlar mıİnşallah canım benimm gözünüz aydın hasretim her geçen gün daha da artıyor sürekli görmeye gidiyorum duaniza ihtiyacımız var büyüdükçe kucağıma alıp koklamak emzirmek istiyorum sağlıkla kavusalim inşallah biz şuan 33 haftaligiz
Aminn canım solunum desteği devam ediyor suan o yüzden cagirmiyorlarRabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun canım 33 olmuşsunuz maşallah. Emzirme için çağırıyorlar mı
Anladım canım inşallah onu da atlatır sağ salimAminn canım solunum desteği devam ediyor suan o yüzden cagirmiyorlar
İnşallah canimm benim sen kaç haftalık oldunn nasıl gidiyorAnladım canım inşallah onu da atlatır sağ salim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?