- 19 Kasım 2020
- 22.141
- 48.294
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.581
31 olduk canımİnşallah canimm benim sen kaç haftalık oldunn nasıl gidiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 olduk canımİnşallah canimm benim sen kaç haftalık oldunn nasıl gidiyor![]()
Gözün aydın canım benim sağlıkla büyütün Rabbim bir daha ayırmasınBir güzel haber de benden kızlar.Biz de taburcu olduk şimdi evimize geldik çok şükür bin şükür.Alparaslan da evine ulaşınca inşallah geriye doğum yapacak sizler kalıyorsunuz.Sizde vakitlece yapıp direk kucağınıza alın inşallah
Sonrasında gazından mamasindan konuşalım inşallah
![]()
Canım maşallah 33 haftalık oldunuz yakında emzirmeye de çağırırlar çok şükür görüyorsun paşamızı biraz daha dayan biraz daha sabır sonu çok güzel Allahın izniyleİnşallah canım benimm gözünüz aydın hasretim her geçen gün daha da artıyor sürekli görmeye gidiyorum duaniza ihtiyacımız var büyüdükçe kucağıma alıp koklamak emzirmek istiyorum sağlıkla kavusalim inşallah biz şuan 33 haftaligiz![]()
Selam canım maşallah az kalmış seninde çok şükür prenses iyiymiş maşallahSelam güzellikler
Uzun zamandır stresten sıkıntıdan bakamıyordum Allah'a şükür atlattık gibi. Gelen bebeklerin missss kokularını çekin bizlerin yerine içinizeBizim kız da 2 hafta önden gidiyor. Stresten mi nedendir bilemedim. Temmuz başı idi doğum ama Haziran ortasına kalırsa iyi dedi dr
Hareketleri maşallah iyi zıplatıyor. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
![]()
Çok şükür canım inşallah Rabbim sıkıntılarını feraha çıkarsınSelam güzellikler
Uzun zamandır stresten sıkıntıdan bakamıyordum Allah'a şükür atlattık gibi. Gelen bebeklerin missss kokularını çekin bizlerin yerine içinizeBizim kız da 2 hafta önden gidiyor. Stresten mi nedendir bilemedim. Temmuz başı idi doğum ama Haziran ortasına kalırsa iyi dedi dr
![]()
Ya ben doktoruma sordum öncesinde takviye edici süt getirici şeyler içeyim mi dedim. Yok erken dedi. Çünkü duymuştum 8 aylıkken falan takviye edici ürünler kullanmaya başlanabilirmiş.Benim de korkum yoktu ama sadece doğuma gideceğim gun aglarım dıye dusunuyordum tabi bızım kızlar 2 gun erken gelınce verilen gun den sabaha karsı apar topar gidince bıde sancı cekınce o ara doğum korkusu yasayamadım. Benim de en buyuk korkularımdan bırı belden uyusturulmaktı o ara nasıl durucam falan dıye dusunuyordum ama o sancıyı cekerken bıan once beni doğuma alın diye yalvardımsondayı takarken bıde korkuyordum evet can acıtıyor biraz ama 5 dklık iş dayanılmıcak gıbı degıl ben sadece korktuğum ıcınde kastım kendımı ameliyathane aldıklarında benı ilk bas sevindim sancılardan kurtulcam diye ama yataga yattıgımda tum vücudum titremeye basladı ve beni belden uyusturacaklardı normalde ama o an tamamen uyusturulmaya karar verdiler ve saniyesinde zaten uyutuldum hıc bısey hatırlamadım yani bıdaha doğum yapsam yine beni direk uyutun derim oyle sonrasında falan hıc sıkıntı yazamadım cok sukur. Nts ye bende 33 mı ne gırdım her hafta kontrolum vardı 3 defa gırdım zaten en son doğdu kızlar. Sonrasında zaten ameliyat agrılarını dusunmuyorsun bebisler nasıl diye dusunuyorsun o saatten sonra 1 gun zorluyor yurumek etmek ama sonrası rahat canım hıc korkma iğneden korkan biri olarak bunu diyorum dusun hala dıkıs yerime elimi sure edim bakmadım bile aynadan bak diyorlar ıcıme bısey oluyor bakamıyorum bıle
Hee bide sut olayı var benim sutum hemen gelmedı hastanede her hemsıre sutumu sormasından gelsin dıye yapılmayan sey kalmadı
benim kızlardan biri enfeksiyon vardı bagırsaklarında mama verdiklerinde sındıremedı bagırsaklarında sıkıntı var dedı doktor ve 2 gun dısarda hıc besin almadan ılac tedavisi gordu 3 4 gun sutum gelmedı gelınce emsın diye cok ugrastık suanda sagıp oyle veriyorum biraz biberon kolaylıgına alıstıkları ıcın o yuzden sen gelıcek mı gelmıcek mi diye hıc dusunme gelecek olan gelıyor Vala benım gelmez diyorduk 1 damla bile akladı 3 gun dusun bıde o kadar normal doğum sancısı da cektım hani uyarı verır diye banamasın demedi 3.gun kendiliğinden geldı
Evet canım. Haftaya kontrol var bakalım ne durumda bizimki.Çok şükür canım inşallah Rabbim sıkıntılarını feraha çıkarsınbebişte iyiymiş maşallah hadi bakalım sağ salim kavuşalım sırayla.
Bebeğin gelişimi önden gidince doğum geriye mi çekiliyormuş
Yaaa çok mutlu oldum. Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı olmanıza çok çok sevindim. Çok da duygulandım. Ne günler yaşadık ama yaaKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Çok şükür ikimizde iyiyiz
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah![]()
Ohh çok şükür ne güzel ama yaaO zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzoslarıakşama doğru taburcu olduk çok şükür
![]()
Maşallah canım. Benimde yarın kontrolüm. Benim bu zamana kadar hep vajinal de baktı rahim ağzına. Yine bakar diye düşünüyorum. Tabi bilemiyorum da.Kızlar ben de kontrolden geldim. Bebekler çok şükür iyi. Kiloları da 1400. 30.haftayi geçtiğimiz için doktor artık rahim ağzına bakmamiza bile gerek yok, dogacaklarsa dogacaklardir, yaşam sinirini çoktan geçtiler dedi. Ben de biraz rahatladım. Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Sağlıklı olsunlar da biz her şeye dayanırız.![]()
Selam canımSelam güzellikler
![]()
Yaa benim kızlar da oyleÇok şükür teyzeleri teşekkür ederizpaşamı izlemekten uyumadım hiç
şimdi yine besleme saati meme biberon olarak devam ediyorum alışmış biberon rahatlığına inşallah memeyide sevecek
![]()
Yaa buyumus paşa canım ınsallah butun dualarımız onunla sağlıklı olsun da gelir annesi yanına kucuk savascımız bak buyudu bile kilosu normale gelınce verirler yavastan canım seni alırlar sana hala test yapıyorlar mı yada ilerleyen zamanda yapacaklar mı acabaİnşallah canım benimm gözünüz aydın hasretim her geçen gün daha da artıyor sürekli görmeye gidiyorum duaniza ihtiyacımız var büyüdükçe kucağıma alıp koklamak emzirmek istiyorum sağlıkla kavusalim inşallah biz şuan 33 haftaligiz![]()
Aynen canım hıc kotu dusunme ama ben hep diyordum apar topar gidecek hissi vr diye oyle de olduYa ben doktoruma sordum öncesinde takviye edici süt getirici şeyler içeyim mi dedim. Yok erken dedi. Çünkü duymuştum 8 aylıkken falan takviye edici ürünler kullanmaya başlanabilirmiş.
İnşallah planlanan zamanda doğum olur. Bir an da suyum gelip birşey olup apar topar gitmekten de çok korkuyorum.
Sonda da korkutuyor tabi.
Sonrasında kızlarımı çok merak ediyorum.
Sağlıkları yerinde olsun ilk dileğim. Sonrada suratlarını falan merak ediyorum.
Kuveze girer yuksek ihtimal diyorum. Çok kalmazlar inşallah diyorum. Birlikte çıkalım istiyorum hastaneden. Merak ediyorum işte herşeyi. Çok çok güzel duygular.![]()
Seninle haftalarımız aynı gidiyor hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirizEvet canım. Haftaya kontrol var bakalım ne durumda bizimki.
İnşallah canım senin de az kalmış ki gerçek bir mucize senin Paşan.Cok yakında sende güzel haber vereceksinİnşallah canım benimm gözünüz aydın hasretim her geçen gün daha da artıyor sürekli görmeye gidiyorum duaniza ihtiyacımız var büyüdükçe kucağıma alıp koklamak emzirmek istiyorum sağlıkla kavusalim inşallah biz şuan 33 haftaligiz![]()
Belli olmuyor canım bazen 30 bazen 40 açlığına bağlıYaa benim kızlar da oylebiberon un rahatlığına alıstılar ilk bende emzırıyorum sonra biberonla veriyorum yaklasık olarak kac ölçü yiyor canım benim kızlarda 19 gunluk yavas yavas bende yukselttım
Yaa buyumus paşa canım ınsallah butun dualarımız onunla sağlıklı olsun da gelir annesi yanına kucuk savascımız bak buyudu bile kilosu normale gelınce verirler yavastan canım seni alırlar sana hala test yapıyorlar mı yada ilerleyen zamanda yapacaklar mı acaba
Aynen canım hıc kotu dusunme ama ben hep diyordum apar topar gidecek hissi vr diye oyle de oldubebeklerin kilosu ıyı olursa almazlar benim mesela ilk basta 1ını aldılar dıgerını yanıma vermıslerdı onun kilosu ıyıydı bırı kilodan dolayı aldılar sonra dıgerıne mama verdiklerinde sındıremıs ve aldılar yanımızdan bıde ben ameliyattayken ıdrr yolları enfeksiyonu cok varmıs ama hamılelıkte farketmemıstık hıc onun bebege gectıgını dusundum doktor ve 2 gun antibiyotik yedi yanı hıc belli olmuyor canım sımdı ufaklık bızım kilolu olanı gectı
bızım de tek sıkıntımız emmıyor lar biberonla besliyorum bırı mama yıyor bırı anne sutu
Aynen ilk günden sabahladim desem yalan olmaz.Emzirmek için uyandırma çabası gazı derken sabah oluyorGunaydın canlar
Kızlar uyumak sizin için zor evet ama uyuduğunuz kadar uyumaya çalışın bebek olunca uyumak isteseniz de bırakmamak ayrılmamak için uyumuyorsunuz 2 gündür 3 saat ancak uyudum![]()
Ben ilk bas aptamıl 1 numara almıstım canım canta ya koymuştum burda doktor begenemdı bızde aptamıl premeture aldık benım ıkızlerden bırı mamaya besleniyor dıgerı anne sutuyle arada dıgerıne anne sutu veriyorum bazende dıgerıne mama veriyorum bızım kızlar 60 yemege basladılar hastanede 25 yıyorlardı bızımkıler 40 a cıktı bu 2 gundur de 60 falan yiyorlarBelli olmuyor canım bazen 30 bazen 40 açlığına bağlıseninkiler kaç yiyor
Doktorumuz bize süte karıştıralım diye aptamil prematüre bebekler icin toz verdi 25ml e 1 ölçek karıştırıyoruz 1 hafta kullanıcaz
Hahaha bıde beni dusun canım ilk baslarda bebekleri gozetlıcem dıye bende oyleydım sımdı uyuyacak fırsat bulmaya caöısıyorumGunaydın canlar
Kızlar uyumak sizin için zor evet ama uyuduğunuz kadar uyumaya çalışın bebek olunca uyumak isteseniz de bırakmamak ayrılmamak için uyumuyorsunuz 2 gündür 3 saat ancak uyudum![]()