Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah canimm benim sen kaç haftalık oldunn nasıl gidiyor
31 olduk canım haftaya temizlik ile uğraşcam bende öyle ufak tefek hazırlıklar ile geçer galiba tabi Dr ne diyecek bakalım inşallah her şey yolundadır

Selam güzellikler
Uzun zamandır stresten sıkıntıdan bakamıyordum Allah'a şükür atlattık gibi. Gelen bebeklerin missss kokularını çekin bizlerin yerine içinize Bizim kız da 2 hafta önden gidiyor. Stresten mi nedendir bilemedim. Temmuz başı idi doğum ama Haziran ortasına kalırsa iyi dedi dr Hareketleri maşallah iyi zıplatıyor. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Gözün aydın canım benim sağlıkla büyütün Rabbim bir daha ayırmasın

Allah hepinizden razı olsun canlar darısı doğum yapacaklara dünden beri uyumuyorum oğluşumu izliyorum geçen 20 günün hasreti her saniyesi yanında olmak istiyorum muhteşem bir duygu tarifi yok kontrolümüz vardı bugün hersey yolunda geceki uyumumuzu sordu doktor kilo boy kontrolü oldu maşallah bir sıkıntımız yok çarşamba tekrar kontrolümüz var.

Canım maşallah 33 haftalık oldunuz yakında emzirmeye de çağırırlar çok şükür görüyorsun paşamızı biraz daha dayan biraz daha sabır sonu çok güzel Allahın izniyle

Selam canım maşallah az kalmış seninde çok şükür prenses iyiymiş maşallah hayırlısı ile sağlıkla kavusun kuzularınıza

Çok şükür canım inşallah Rabbim sıkıntılarını feraha çıkarsın bebişte iyiymiş maşallah hadi bakalım sağ salim kavuşalım sırayla.
Bebeğin gelişimi önden gidince doğum geriye mi çekiliyormuş

Ya ben doktoruma sordum öncesinde takviye edici süt getirici şeyler içeyim mi dedim. Yok erken dedi. Çünkü duymuştum 8 aylıkken falan takviye edici ürünler kullanmaya başlanabilirmiş.
İnşallah planlanan zamanda doğum olur. Bir an da suyum gelip birşey olup apar topar gitmekten de çok korkuyorum.
Sonda da korkutuyor tabi.
Sonrasında kızlarımı çok merak ediyorum.
Sağlıkları yerinde olsun ilk dileğim. Sonrada suratlarını falan merak ediyorum.
Kuveze girer yuksek ihtimal diyorum. Çok kalmazlar inşallah diyorum. Birlikte çıkalım istiyorum hastaneden. Merak ediyorum işte herşeyi. Çok çok güzel duygular.

Evet canım. Haftaya kontrol var bakalım ne durumda bizimki.

Kızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Çok şükür ikimizde iyiyiz
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah
Yaaa çok mutlu oldum. Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı olmanıza çok çok sevindim. Çok da duygulandım. Ne günler yaşadık ama yaa

O zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzosları akşama doğru taburcu olduk çok şükür
Ohh çok şükür ne güzel ama yaa böyle birlikte geçirdiğimiz süreci düşünüyorum da şu haberleri okuduğuma öyle mutlu oluyorum ki. Çok çol tebrik ederim canım

Maşallah canım. Benimde yarın kontrolüm. Benim bu zamana kadar hep vajinal de baktı rahim ağzına. Yine bakar diye düşünüyorum. Tabi bilemiyorum da.
Güzel güzel 35 haftaları görürüz inşallah.

Selam canım
Atlatmanıza sevindim sıkıntılarınizi.
Olsum canım bak biz 35. Haftaları görürüz inşallah diyoruz. Soyle 2 500 kilo olsalar süper olacak.
Hayatında iyi olan şeylere odaklan en önemlisi de kızın mucizen.

Çok şükür teyzeleri teşekkür ederiz paşamı izlemekten uyumadım hiç şimdi yine besleme saati meme biberon olarak devam ediyorum alışmış biberon rahatlığına inşallah memeyide sevecek
Yaa benim kızlar da oyle biberon un rahatlığına alıstılar ilk bende emzırıyorum sonra biberonla veriyorum yaklasık olarak kac ölçü yiyor canım benim kızlarda 19 gunluk yavas yavas bende yukselttım
Yaa buyumus paşa canım ınsallah butun dualarımız onunla sağlıklı olsun da gelir annesi yanına kucuk savascımız bak buyudu bile kilosu normale gelınce verirler yavastan canım seni alırlar sana hala test yapıyorlar mı yada ilerleyen zamanda yapacaklar mı acaba
Aynen canım hıc kotu dusunme ama ben hep diyordum apar topar gidecek hissi vr diye oyle de oldu bebeklerin kilosu ıyı olursa almazlar benim mesela ilk basta 1ını aldılar dıgerını yanıma vermıslerdı onun kilosu ıyıydı bırı kilodan dolayı aldılar sonra dıgerıne mama verdiklerinde sındıremıs ve aldılar yanımızdan bıde ben ameliyattayken ıdrr yolları enfeksiyonu cok varmıs ama hamılelıkte farketmemıstık hıc onun bebege gectıgını dusundum doktor ve 2 gun antibiyotik yedi yanı hıc belli olmuyor canım sımdı ufaklık bızım kilolu olanı gectı bızım de tek sıkıntımız emmıyor lar biberonla besliyorum bırı mama yıyor bırı anne sutu

İnşallah canım az k İnşallah canım senin de az kalmış ki gerçek bir mucize senin Paşan.Cok yakında sende güzel haber vereceksin

Belli olmuyor canım bazen 30 bazen 40 açlığına bağlı seninkiler kaç yiyor
Doktorumuz bize süte karıştıralım diye aptamil prematüre bebekler icin toz verdi 25ml e 1 ölçek karıştırıyoruz 1 hafta kullanıcaz

Gunaydın canlar
Kızlar uyumak sizin için zor evet ama uyuduğunuz kadar uyumaya çalışın bebek olunca uyumak isteseniz de bırakmamak ayrılmamak için uyumuyorsunuz 2 gündür 3 saat ancak uyudum
Aynen ilk günden sabahladim desem yalan olmaz.Emzirmek için uyandırma çabası gazı derken sabah oluyor

Ben ilk bas aptamıl 1 numara almıstım canım canta ya koymuştum burda doktor begenemdı bızde aptamıl premeture aldık benım ıkızlerden bırı mamaya besleniyor dıgerı anne sutuyle arada dıgerıne anne sutu veriyorum bazende dıgerıne mama veriyorum bızım kızlar 60 yemege basladılar hastanede 25 yıyorlardı bızımkıler 40 a cıktı bu 2 gundur de 60 falan yiyorlar
Gunaydın canlar
Kızlar uyumak sizin için zor evet ama uyuduğunuz kadar uyumaya çalışın bebek olunca uyumak isteseniz de bırakmamak ayrılmamak için uyumuyorsunuz 2 gündür 3 saat ancak uyudum
Hahaha bıde beni dusun canım ilk baslarda bebekleri gozetlıcem dıye bende oyleydım sımdı uyuyacak fırsat bulmaya caöısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…