• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

😀 Wc işini hiç sorma gözüm kapalı gidiyorum bazen.
Yön değiştirmek de ölüm. Ben soluma yatamıyorum kalbim aşırı baskı yapıyor. Sağa yatıyorum sadece. Arada 2 veya 3 dk. Sırtüstü yatıp tekrar sağa dönüyorum.
İnşallah haftalarımız tamamlarız canım. Şöyle 35 olsak çok iyi olacak.
Cumartesi kontrolüm var. Sonrasında valizimi hazırlayacağım artık. Herşeyi hazır ettim sadece koyması kaldı.
Yürüyüş yapayım diyorum ama nerdeee 5 dakika sonra bacaklarım gitmiyor.
Birde ben de kilo almamıştım. Ama bu hafta evde bir tartındım. 2 haftada 3 kilo almışım. Ama bende yine değişiklik yok. Bebeklerim iyice büyüyor bence. Öyle sert tekmeler var ki tamam diyorum şimdi karnımı delip çıkacaklar 😌
Benim sag böbrekte 1. Derece büyüme vardi o yüzden sola yatmaya gayret ediyorum. Karnim sekilden sekile giriyor yamuk yumuk 😂😂
Kilo alman normal hem evdesin hemde bebeklerin artik kilo alacagi dönem. Bende haftaya gideceğim kontrole. Cumartesi mutlaka yaz 2 kilo olmuslardir diye düşünüyorum maşallah kızlarına 😍

Bende şu zamanlara erişmek istiyorum hayırlısı ile canım 🙏
Doğum korkum hiç yoktu aslında ama şimdi düşünüyorum panik olur muyum diye. Belden aşağısını uyuşturuyorlar ya ya hissedersem diye düşünüyorum.
Ne kadar sürer ki? Acıyı hisseder miyim?
Sonrasında sütüm gelir mi?
Bir 2 hafta daha dursa bebeklerim çok iyi olacak. Bu cumartesi kontrolüm var. Belli olur herhalde artık. Hiç NST ye de girmedim ben. Belki bu hafta girerim.
Sonra her hafta gideceğim kontrollere.
Benim de korkum yoktu ama sadece doğuma gideceğim gun aglarım dıye dusunuyordum tabi bızım kızlar 2 gun erken gelınce verilen gun den sabaha karsı apar topar gidince bıde sancı cekınce o ara doğum korkusu yasayamadım. Benim de en buyuk korkularımdan bırı belden uyusturulmaktı o ara nasıl durucam falan dıye dusunuyordum ama o sancıyı cekerken bıan once beni doğuma alın diye yalvardım😬 sondayı takarken bıde korkuyordum evet can acıtıyor biraz ama 5 dklık iş dayanılmıcak gıbı degıl ben sadece korktuğum ıcınde kastım kendımı ameliyathane aldıklarında benı ilk bas sevindim sancılardan kurtulcam diye ama yataga yattıgımda tum vücudum titremeye basladı ve beni belden uyusturacaklardı normalde ama o an tamamen uyusturulmaya karar verdiler ve saniyesinde zaten uyutuldum hıc bısey hatırlamadım yani bıdaha doğum yapsam yine beni direk uyutun derim oyle sonrasında falan hıc sıkıntı yazamadım cok sukur. Nts ye bende 33 mı ne gırdım her hafta kontrolum vardı 3 defa gırdım zaten en son doğdu kızlar. Sonrasında zaten ameliyat agrılarını dusunmuyorsun bebisler nasıl diye dusunuyorsun o saatten sonra 1 gun zorluyor yurumek etmek ama sonrası rahat canım hıc korkma iğneden korkan biri olarak bunu diyorum dusun hala dıkıs yerime elimi sure edim bakmadım bile aynadan bak diyorlar ıcıme bısey oluyor bakamıyorum bıle😬🤣 Hee bide sut olayı var benim sutum hemen gelmedı hastanede her hemsıre sutumu sormasından gelsin dıye yapılmayan sey kalmadı😬 benim kızlardan biri enfeksiyon vardı bagırsaklarında mama verdiklerinde sındıremedı bagırsaklarında sıkıntı var dedı doktor ve 2 gun dısarda hıc besin almadan ılac tedavisi gordu 3 4 gun sutum gelmedı gelınce emsın diye cok ugrastık suanda sagıp oyle veriyorum biraz biberon kolaylıgına alıstıkları ıcın o yuzden sen gelıcek mı gelmıcek mi diye hıc dusunme gelecek olan gelıyor Vala benım gelmez diyorduk 1 damla bile akladı 3 gun dusun bıde o kadar normal doğum sancısı da cektım hani uyarı verır diye banamasın demedi 3.gun kendiliğinden geldı

Kızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu 😍
Çok şükür ikimizde iyiyiz
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah 🤲
Hadi gözünüz aydın canım😍Allah analı babalı büyütsün🧿 Darısı hayırlısıyla bizim başımıza🌸

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah 🤲
Gözünüz aydın canım.Hayirli olsun sağlıcakla aldın kucağına 🥰Maşallah ikinize de

Şükür kuzum gözün aydın canım benim ya 🥰kavustun oğluna🤗🤗🤗 kendini toparlayinca detayları anlat kuzumm ay nasi sevindim güzel haber aldık darısı bizim başımıza 🥰🥰🥰

Benim sag böbrekte 1. Derece büyüme vardi o yüzden sola yatmaya gayret ediyorum. Karnim sekilden sekile giriyor yamuk yumuk 😂😂
Kilo alman normal hem evdesin hemde bebeklerin artik kilo alacagi dönem. Bende haftaya gideceğim kontrole. Cumartesi mutlaka yaz 2 kilo olmuslardir diye düşünüyorum maşallah kızlarına 😍
Evet evet benimde sağ böbreğime 1.derecede büyüme vardı.
Ya arada benimde yamuluyor çok enteresan geliyor. ☺️
Bu kontrol de heyecanlıyım. Hem kilolarını merak ediyorum hemde acaba normal mi herşey devam mı diyecek. Yoksa alalım mı diyecek 🤦‍♀️
Haber veririm canım mutlaka

Yaa kız süpriz mi yaptı bebiş 😍😍
Hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün maşallah size 🥰🥰

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına 🥰

Gözünaydin caniiimmmm. Bebislerimiz birer birer gözlerini dünyaya açıyor cok şükür 🙏
Allah anali babali büyütsün 😊😊😊

Canım maşallah çok sevindim inşllah sağlıklıdır.Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Kaçıncı hafta sezaryan oldun 🥰

Yaaa canım gözünüz aydın maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim iyi olmanıza ❤️

O zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzosları ❤️❤️ akşama doğru taburcu olduk çok şükür 🥰🥰
Yaaa kıyamam o kucuk paşaya annesş bizim yerimize kokla onuda 🥰 allahım teker teker gelıyor bızım bebisler saglıkla gelsin bekleyenlerin de ınsallah saglıkla gecer guzel haberler ile gelır🥰

Yaaa kıyamam o kucuk paşaya annesş bizim yerimize kokla onuda 🥰 allahım teker teker gelıyor bızım bebisler saglıkla gelsin bekleyenlerin de ınsallah saglıkla gecer guzel haberler ile gelır🥰
Koklarim teyzesi minik adamım benim ❤️ Amin canım amin hepimizin ki sağlıkla gelsin darısı minik mucizemiz Muhammed Alparslan paşamıza 🤲💙

Kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun
Çok şükür ikimizde iyiyiz 37+6 da sürprz yaptı geldi 💕
Sabah hafif kasık ağrılarım vardı sonrasında birden suyum geldi hemen doktorumuza geldik kontrol altına alındı çok şükür spinal atestezi oldum cok memnun kaldım ben hiç sorun yaşamadım ❤

Back