- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.541
Benim sag böbrekte 1. Derece büyüme vardi o yüzden sola yatmaya gayret ediyorum. Karnim sekilden sekile giriyor yamuk yumukWc işini hiç sorma gözüm kapalı gidiyorum bazen.
Yön değiştirmek de ölüm. Ben soluma yatamıyorum kalbim aşırı baskı yapıyor. Sağa yatıyorum sadece. Arada 2 veya 3 dk. Sırtüstü yatıp tekrar sağa dönüyorum.
İnşallah haftalarımız tamamlarız canım. Şöyle 35 olsak çok iyi olacak.
Cumartesi kontrolüm var. Sonrasında valizimi hazırlayacağım artık. Herşeyi hazır ettim sadece koyması kaldı.
Yürüyüş yapayım diyorum ama nerdeee 5 dakika sonra bacaklarım gitmiyor.
Birde ben de kilo almamıştım. Ama bu hafta evde bir tartındım. 2 haftada 3 kilo almışım. Ama bende yine değişiklik yok. Bebeklerim iyice büyüyor bence. Öyle sert tekmeler var ki tamam diyorum şimdi karnımı delip çıkacaklar
Benim de korkum yoktu ama sadece doğuma gideceğim gun aglarım dıye dusunuyordum tabi bızım kızlar 2 gun erken gelınce verilen gun den sabaha karsı apar topar gidince bıde sancı cekınce o ara doğum korkusu yasayamadım. Benim de en buyuk korkularımdan bırı belden uyusturulmaktı o ara nasıl durucam falan dıye dusunuyordum ama o sancıyı cekerken bıan once beni doğuma alın diye yalvardımBende şu zamanlara erişmek istiyorum hayırlısı ile canım
Doğum korkum hiç yoktu aslında ama şimdi düşünüyorum panik olur muyum diye. Belden aşağısını uyuşturuyorlar ya ya hissedersem diye düşünüyorum.
Ne kadar sürer ki? Acıyı hisseder miyim?
Sonrasında sütüm gelir mi?
Bir 2 hafta daha dursa bebeklerim çok iyi olacak. Bu cumartesi kontrolüm var. Belli olur herhalde artık. Hiç NST ye de girmedim ben. Belki bu hafta girerim.
Sonra her hafta gideceğim kontrollere.
Hadi gözünüz aydın canımKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Çok şükür ikimizde iyiyiz
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah
Gözünüz aydın canım.Hayirli olsun sağlıcakla aldın kucağınaKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah
Şükür kuzum gözün aydın canım benim yaKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Hayırlı olsun canımmmm Allah analı babalı büyütsünKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Evet evet benimde sağ böbreğime 1.derecede büyüme vardı.Benim sag böbrekte 1. Derece büyüme vardi o yüzden sola yatmaya gayret ediyorum. Karnim sekilden sekile giriyor yamuk yumuk
Kilo alman normal hem evdesin hemde bebeklerin artik kilo alacagi dönem. Bende haftaya gideceğim kontrole. Cumartesi mutlaka yaz 2 kilo olmuslardir diye düşünüyorum maşallah kızlarına
Yaa kız süpriz mi yaptı bebişKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Hayırlı olsun canım gözün aydın saglıkla buyut paşayıKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başınaKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Gözünaydin caniiimmmm. Bebislerimiz birer birer gözlerini dünyaya açıyor cok şükürKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Canım maşallah çok sevindim inşllah sağlıklıdır.Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Kaçıncı hafta sezaryan oldunKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Yaaa canım gözünüz aydın maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim iyi olmanızaKızlar bizim paşamız şükürler olsun bugün doğdu
Yaaa kıyamam o kucuk paşaya annesş bizim yerimize kokla onudaO zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzoslarıakşama doğru taburcu olduk çok şükür
Koklarim teyzesi minik adamım benimYaaa kıyamam o kucuk paşaya annesş bizim yerimize kokla onudaallahım teker teker gelıyor bızım bebisler saglıkla gelsin bekleyenlerin de ınsallah saglıkla gecer guzel haberler ile gelır
Canimm şükür bol bol kokla bizim yerimize de annesi kavuştunuz oglusunla bin sukurO zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzoslarıakşama doğru taburcu olduk çok şükür
Oo süper haber canımO zaman bizden de güzel haber biz bugün kavuştuk teyzoslarıakşama doğru taburcu olduk çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?