Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah canım. Benimde yarın kontrolüm. Benim bu zamana kadar hep vajinal de baktı rahim ağzına. Yine bakar diye düşünüyorum. Tabi bilemiyorum da.
Güzel güzel 35 haftaları görürüz inşallah.
İnşallah sen de güzel haberlerle döneceksin. Benim de hep vajinal bakıldı. Dün ilk defa sadece karından muayene oldum. Alışkın değilim ya bir değişik geldi Tabii ki hâlâ çok erken ama artık 30'u doldurduğum için biraz kendimi rahatlatmak istiyorum. Şöyle birkaç hafta daha dursalar benim için tamamdır. Kuvez psikolojisine de kendimi alistirdim. Sağlıklı olsunlar da bir sekilde zaman geçer.

Gunaydın canlar
Kızlar uyumak sizin için zor evet ama uyuduğunuz kadar uyumaya çalışın bebek olunca uyumak isteseniz de bırakmamak ayrılmamak için uyumuyorsunuz 2 gündür 3 saat ancak uyudum
Günaydın canim. Ayyy deme biz de bir de iki tane olacak. Tam huni takıp gezmelik Kendimi teoride çok motive ediyorum ama pratikte hiçbirinin tutmayacagindan eminim. Allah hepimize kolaylık versin

Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler

Bak sen prenseslereOlsun canim ne zaman hayirliysa o zaman gelsinler. Biz ikiz annesiyiz. Artık bu durumlara psikolojimizi hazırladık. Peki ilaç falan verdi mi? Ben nidicard kullanıyorum. Gerçi benimkini de muhtemelen 1-2 haftaya biraktirirlar.

Yaaa kıyamam kızlar geliyor desene saglıkla gelsinler ınsallah kac haftalık oluyorsun canım o zaman bıde bebeklerin kilosu ne suanda
Vala bende cok hazırlamıstım ama ıkızler fenaa bende doğuma kadar erken gebelık olmasın diye haftada bıgun progestan oluyordum 36 ya kadar durdu kızlar sadece verilen gun den erken geldiler analarına normal doğum sancısı da cektırelım dediler heralde

Yaa canım hadi hayırlısı benle aynısın ama benden önce kucağına alacaksın maşallah benimde 38de sezeryan büyük ihtimalle son 5 hafta ama sen 2 hafta sonra kucağına alacaksın

Yaaa aşırı heyecanlandımmm sıra sıra doğuruyoruz, 35. Haftayi görürsün canim insallah küvöze de gerek kalmaz. Kiloları nasıl peki?

Yaaa aşırı heyecanlandımmm sıra sıra doğuruyoruz, 35. Haftayi görürsün canim insallah küvöze de gerek kalmaz. Kiloları nasıl peki?
1800 gr canım. Kiloları gayet iyi dedi. E bizimkiler ufak olacaklar biliyorsun ki
Kuveze girerler dedi. en fazla 1 hafta falan kalır dedi. Normal zaten bu durum dedi.

Yaa canım hadi hayırlısı benle aynısın ama benden önce kucağına alacaksın maşallah benimde 38de sezeryan büyük ihtimalle son 5 hafta ama sen 2 hafta sonra kucağına alacaksın
Evet canım ben de 35 i görürüm inşallah diyordum. İnşallah 2 hafta daha kalırlar bebeklerim.
Çok heyecanlıyım gerçekten.
Doktorum iyi herşey dedi. İnşallah 2 haftada iyi bir şekilde dururlar.

Evet canım kızlarıma inşalahhh kavuşacağız. Haftaya 34 olacağım. Sonrasında 1 hafta daha kalırlarsa 35 olacak inşallah. Ama tabi belli olmaz anlık bir şeyde olabilir. Doktorum olma ihtimali düşük dedi ama ne bileyim işte.
1800 gr civarındalar.

Yok canım hiç ilaç vermedi. Ben progestan kullanıyorum devam dedi. İşte oksapar iğne ve vitamin de devam. Sana verilen ilaç niye imiş ki?
İlk hedef 33 hafta idi zaten. İnşallah 35 i görürüm. 2 haftam kalmış oluyor o zaman.
Ay ben napacağım ya çok heyecanlı

Allaaaah zor günler bizi bekliyor desene Bana da bu erken doğum tehdidinden sonra haftada bir proluton verdi. Ondan önce progestan fıtil zaten kullanıyordum.
Benim sancı çıktığı için vermişlerdi. Kasılmaları onluyormus. Muhtemelen haftaya falan bana da biraktirirlar. İnşallah canım hayırlısıyla her şey güzel olacak.

1800 gr canım. Kiloları gayet iyi dedi. E bizimkiler ufak olacaklar biliyorsun ki
Kuveze girerler dedi. en fazla 1 hafta falan kalır dedi. Normal zaten bu durum dedi.
Fıstık kızlar ya dogunca nasil güzel olurlar kilolari da gayet iyi, 2 haftaya kadar 2 kiloyu geçerler.
Varsin ufak olsunlar, biz dogunca Büyütürüz bebislerimizi . 2 tane bebek tasiyip dünyaya getiriyoruz kolay değil kavuşmana az kaldi o zaman çok şükür. Senden sonra ikiz olarak sira K Kubkub06 ve bana geliyor
Bu arada bana progesteron u 12. Haftada biriktirdi doktor hala kullanmaniza şaşırdım yoksa benim kullanmamam mi.anormal acaba

Ayyy evet sıra bize geliyor hayırlısıyla. Biz de inşallah 34-35'i görürüz. Aynen öyle varsın zayıf olsunlar biz bakar büyütürüz Ben fitili 3 kere kullanıyordum sonra 2'ye düşürdüler. Ama ben bazen 1 tane falan kullandım. Hastaneye yattıktan sonra haftalık iğne de eklediler.

Test her ziyarete gittiğimde veriyorum canimm azkaldi Allah'ın izniyle 40.hafta tamamlanınca verecekler

Canım maşallah 33 haftalık oldunuz yakında emzirmeye de çağırırlar çok şükür görüyorsun paşamızı biraz daha dayan biraz daha sabır sonu çok güzel Allahın izniyle
İnsallahh canım benim. Sağlıkla bir emzirsemm deli gibi istiyorum

31 olduk canım haftaya temizlik ile uğraşcam bende öyle ufak tefek hazırlıklar ile geçer galiba tabi Dr ne diyecek bakalım inşallah her şey yolundadır
İnsallahhh canimmm sağlıkla ilerledim günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…