- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.241
Yok canım vermiyorlar sadece resim çekiyorlar telefonu veriyoruzHisseder kuzumpeki gittiğinde görmene izin veriyorlar mı
Anladım balım senin için zor olsa da böylesi daha sağlıklı demek ki. Ona orada çok iyi bakıyorlar annesinin inci tanesine. İnşallah sağ salim kavuştursun RabbimYok canım vermiyorlar sadece resim çekiyorlar telefonu veriyoruz
Hissetmez olur mu hiç annecigi gelmiş kuzununBen bugün hastaneye gidicem kendi kontrolüm için 10 gün sonra ilk defa evden çıkıcam oğluşumun sütlerini bugün ben vericem doktoruna geldiğimi hisseder inşallah yavrum
Rabbim tez zamanda annenize ve tüm hastalarımıza acil kalıcı şifalar versin inşallah ❤Kadir gecemiz mübarek olsun altın kızlar. Rabbim mübarek gün hürmetine saglikla evlatlarımıza kavuşmayi nasip etsin.❤ İsteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Annemede şifa diler misiniz kanser hastası.
Rabbim acil şifalar versin inşallah canım anneneKadir gecemiz mübarek olsun altın kızlar. Rabbim mübarek gün hürmetine saglikla evlatlarımıza kavuşmayi nasip etsin.❤ İsteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Annemede şifa diler misiniz kanser hastası.
Çamaşır bulaşık ütü hiç birini yapmıyorum ben hiç yapmadım da.Yaa bende cok agirlastim cok zor is yapiyorum artik. Bir camasir seriyorum mesela 1 saat yatiyorum, yataktada rahatım yok . Otursam da rahat degilim yatsam da, gece sürekli uyanıyorum. Benim çanta hazır gibi sanki de sürekli eksikler çıkıyor
Aminn canım kadir gecemiz mübarek olsun hepimizinKadir gecemiz cümleten mübarek olsun.Dualarimiz ve ibadetlerimiz kabul olsun.Gonlumuzden geçen her şey hayrisiyla en kısa zamanda nasip olsun inşallah
Kadir gecemiz mübarek olsun canım.Kadir gecemiz mübarek olsun altın kızlar. Rabbim mübarek gün hürmetine saglikla evlatlarımıza kavuşmayi nasip etsin.❤ İsteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Annemede şifa diler misiniz kanser hastası.
Amin canım. Bu mübarek günlerde rabbim annecigine de acil şifa versinKadir gecemiz mübarek olsun altın kızlar. Rabbim mübarek gün hürmetine saglikla evlatlarımıza kavuşmayi nasip etsin.❤ İsteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Annemede şifa diler misiniz kanser hastası.
Gümüş kapak hic aklima gelmedi benimÇamaşır bulaşık ütü hiç birini yapmıyorum ben hiç yapmadım da.
Çantam genel hatları ile hazır aslında ama tabi eksikler var. Pompa gümüş kapak terlik alıcam işte. Valize ve çantaya yerleştirmeyi kaldı işte.
Birde pusetlere bakıcam silinecek yıkanarak birşeyi varsa onu yaparız.
Amiin canim insallah. Seninde kasilmalarin cok fazla mi ? Bebekler o kadar çok toplaniyor ki artık. Korkuyorum bu aralar. Senin durumun nasil?Amin canım. Bu mübarek günlerde rabbim annecigine de acil şifa versin
Evet canım bende de oluyor hele bu hafta birden arttı. Hareketleri canımı acitmaya başladı. Toplandiginda bildiğin popo gibi bir şeyler hissediyorum. Bir de sertleşip göğsümun altına sıkışip nefes bile aldırmıyor. Peki hareketlerini vajinada hissediyor musun? Ben orada da hissediyorum.Amiin canim insallah. Seninde kasilmalarin cok fazla mi ? Bebekler o kadar çok toplaniyor ki artık. Korkuyorum bu aralar. Senin durumun nasil?
Toplanma oldugunda bildigin nefes darlığı oluyor benim ve 1 dk kadar sürüyor artik. Dediğin gibi poposu gibi oluyor toplanma. Aynj şeyi yaşıyoruz. Vajinada hissetmiyorum 2 haftadır bebisler dogum pozisyonu almis benim. Kaburga altında hissediyorum tekmeleri. Doğum pozisyonu almadan önce inanilmaz vajinaya tekmeliyorlardi. Dönünce insan biraz rahatlıyor. Demek ki yaşadıklarımiz normal.Evet canım bende de oluyor hele bu hafta birden arttı. Hareketleri canımı acitmaya başladı. Toplandiginda bildiğin popo gibi bir şeyler hissediyorum. Bir de sertleşip göğsümun altına sıkışip nefes bile aldırmıyor. Peki hareketlerini vajinada hissediyor musun? Ben orada da hissediyorum.
Aynen çok zor hemde ama bakıldığını iyi olduğunu biliyorum o bana güç veriyor. Amin canım benim inşallah bugün gittim tabi görmedim ama konuştum yavrumla hissetti galiba doktorundan resim istedim ilk defa ağlarken resmi oldu oğluşumunAnladım balım senin için zor olsa da böylesi daha sağlıklı demek ki. Ona orada çok iyi bakıyorlar annesinin inci tanesine. İnşallah sağ salim kavuştursun Rabbim
Hissetti galiba yavrum ama iyi olsun sağlıklı olsun kavuşmamız yakınHissetmez olur mu hiç annecigi gelmiş kuzunun
Oyy yavrum benim annem geldi beni anneme götürün diyordu kim bilir. İnşallah çabucak geçsin enfeksiyonu sağ salim taburcu olsun. Hele eve gelsin annesi pamuklara sarar onu büyür gider hiç düşünme küçük diye. Öncesinde seni çağırırlar belki bakımı ile ilgili bilgilendirme yapmak içinAynen çok zor hemde ama bakıldığını iyi olduğunu biliyorum o bana güç veriyor. Amin canım benim inşallah bugün gittim tabi görmedim ama konuştum yavrumla hissetti galiba doktorundan resim istedim ilk defa ağlarken resmi oldu oğluşumun
Hissetti galiba yavrum ama iyi olsun sağlıklı olsun kavuşmamız yakın
Orda bir anne ile konuştum onun bebeğide 1500 gram doğmuş hatta kilo bile vermiş enfeksiyon düzelince bugün taburcu ediceklermis küçük nasil bakicam diye korkuyordu kadın
Kim bilir yavrum benim inşallah Allahın izniyle daha iyi olacak bebeğim bugün o kadını görüncede bana biraz moral oldu dedim demekki enfeksiyon geçince taburcu edicekler paşamıOyy yavrum benim annem geldi beni anneme götürün diyordu kim bilir. İnşallah çabucak geçsin enfeksiyonu sağ salim taburcu olsun. Hele eve gelsin annesi pamuklara sarar onu büyür gider hiç düşünme küçük diye. Öncesinde seni çağırırlar belki bakımı ile ilgili bilgilendirme yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?