Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yok canım vermiyorlar sadece resim çekiyorlar telefonu veriyoruz
Anladım balım senin için zor olsa da böylesi daha sağlıklı demek ki. Ona orada çok iyi bakıyorlar annesinin inci tanesine. İnşallah sağ salim kavuştursun Rabbim

Rabbim tez zamanda annenize ve tüm hastalarımıza acil kalıcı şifalar versin inşallah ❤

Rabbim acil şifalar versin inşallah canım annene

Çamaşır bulaşık ütü hiç birini yapmıyorum ben hiç yapmadım da.
Çantam genel hatları ile hazır aslında ama tabi eksikler var. Pompa gümüş kapak terlik alıcam işte. Valize ve çantaya yerleştirmeyi kaldı işte.
Birde pusetlere bakıcam silinecek yıkanarak birşeyi varsa onu yaparız.

Kadir gecemiz mübarek olsun canım.
Anneciğine de acil şifalar dilerim

Amin canım. Bu mübarek günlerde rabbim annecigine de acil şifa versin

Gümüş kapak hic aklima gelmedi benim vakti zamaninda dogururuz inşallah. Agirlastikca dogum baslayacak diye korkuyorum. En azindan 2 şer kilo dogsunlar istiyorum inşallah öyle olur. Kasilmalarda cok fazla benim artik.

Amiin canim insallah. Seninde kasilmalarin cok fazla mi ? Bebekler o kadar çok toplaniyor ki artık. Korkuyorum bu aralar. Senin durumun nasil?
Evet canım bende de oluyor hele bu hafta birden arttı. Hareketleri canımı acitmaya başladı. Toplandiginda bildiğin popo gibi bir şeyler hissediyorum. Bir de sertleşip göğsümun altına sıkışip nefes bile aldırmıyor. Peki hareketlerini vajinada hissediyor musun? Ben orada da hissediyorum.

Toplanma oldugunda bildigin nefes darlığı oluyor benim ve 1 dk kadar sürüyor artik. Dediğin gibi poposu gibi oluyor toplanma. Aynj şeyi yaşıyoruz. Vajinada hissetmiyorum 2 haftadır bebisler dogum pozisyonu almis benim. Kaburga altında hissediyorum tekmeleri. Doğum pozisyonu almadan önce inanilmaz vajinaya tekmeliyorlardi. Dönünce insan biraz rahatlıyor. Demek ki yaşadıklarımiz normal.
Su an sık sık idrara cikma var birde yatinca çocuklar rahatsız mi oluyor bilmiyorum surekli tekmelemeye basliyorlar hic durmuyorlar.

Anladım balım senin için zor olsa da böylesi daha sağlıklı demek ki. Ona orada çok iyi bakıyorlar annesinin inci tanesine. İnşallah sağ salim kavuştursun Rabbim
Aynen çok zor hemde ama bakıldığını iyi olduğunu biliyorum o bana güç veriyor. Amin canım benim inşallah bugün gittim tabi görmedim ama konuştum yavrumla hissetti galiba doktorundan resim istedim ilk defa ağlarken resmi oldu oğluşumun
Hissetmez olur mu hiç annecigi gelmiş kuzunun
Hissetti galiba yavrum ama iyi olsun sağlıklı olsun kavuşmamız yakın
Orda bir anne ile konuştum onun bebeğide 1500 gram doğmuş hatta kilo bile vermiş enfeksiyon düzelince bugün taburcu ediceklermis küçük nasil bakicam diye korkuyordu kadın

Oyy yavrum benim annem geldi beni anneme götürün diyordu kim bilir. İnşallah çabucak geçsin enfeksiyonu sağ salim taburcu olsun. Hele eve gelsin annesi pamuklara sarar onu büyür gider hiç düşünme küçük diye. Öncesinde seni çağırırlar belki bakımı ile ilgili bilgilendirme yapmak için

Kim bilir yavrum benim inşallah Allahın izniyle daha iyi olacak bebeğim bugün o kadını görüncede bana biraz moral oldu dedim demekki enfeksiyon geçince taburcu edicekler paşamı annesi ona kurban hayırlısı ile gelsin ben nasıl bakarım yavruma cagiracaklar canım emzirme falan içinde uyuma bakacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…