Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gözünüz aydın çok şükür sağlıkla büyüsün minnoşlar

Gözünüz aydın canım.Bir daha ayrılmayın sağlıkla yaşayın inşallah

Gözünüz aydın canım. Güzel kızların yuvalarında sağlıkla buyusun. Bizlere de bol bol dua et canim. İnşallah biz de yavrularımızla sağlıkla evimize döneriz de gaz,uyku problemlerini konuşuruz.

Milyaay senin ağrıların nasıl oldu canım
Iyiyim canım çok şükür ağrılarım geçti yatıyorum kalkmıyorum hala perşembe kontrolüm var bakalım dr ne diycek inşallah herşey sorunsiz sıkıntısız geçer atlatiriz bu günleri çocuk odasına dolap yaptırıyoruz cumartesi takılacak bayramdan sonra da ablami alışverişe yolluycam 3 4 haftaya hazır etmem lazım çantayı inşallah daha fazla haftalari görürüz de yine de her ihtimale karşı herşeyi hazır da bulundurmak lazım inşallah iki gün sonra güzel haberlerle gelirim canım hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah

Amin amin canım güzel haberlerle gel. Valla alışveriş işi bitince ütüsü yıkaması üstünden bi yük kalkıyor insanın. Bende etkenin bitirdim ama kafam rahat.
Sağlıkla kullansın minnoşlar

Amin amin canım güzel haberlerle gel. Valla alışveriş işi bitince ütüsü yıkaması üstünden bi yük kalkıyor insanın. Bende etkenin bitirdim ama kafam rahat.
Sağlıkla kullansın minnoşlar
Oyyy ne güzel tatlı heyecanlar bunlar güle gule giysin hepsiinşallah sag salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin hepimiz e şimdi üstünden yük kalkmıştır senindeben ilk alışveriş heyecanını yasayamacagim için içim buruk ama sağ salim gelsinlerde varsın ilk alışverişi kaçırayim yeterki az daha dayansin minişlee

Çok şükür canım gözün aydın benim yerime de kokla cennet kokulu balları darısı bize inşallah evet psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum ama Rabbim dayanma sabretme gücü veriyor oğluşum iyi olsunda kavuşmamız çok yakın

Bende senin gibi cok kararsızdim da ikiz olunca herkes al dedi. Daha almadim isin aslı. Manueller çekmiyor diyorlar elektrikli alacağım sanirim ben.

Maşallah minik prenseslere bunlar tatlı koşuşturmalar. İnşallah sağlıklıa bu haftalarıda atlatırsın canım. İnşallah hepimiz bu heyecanı yaşarız

Yaa bende cok agirlastim cok zor is yapiyorum artik. Bir camasir seriyorum mesela 1 saat yatiyorum, yataktada rahatım yok . Otursam da rahat degilim yatsam da, gece sürekli uyanıyorum. Benim çanta hazır gibi sanki de sürekli eksikler çıkıyor

Şükür kuzum gözün aydın evinize gitmissiniz sağlıkla büyüsün bebelerin annesi bol bol kilo alsınlar arada bizede tecrübelerini anlat kuzum neyi yapalım nelere gerek yok sizler tecrübeli annelersiniz

Gözün aydın canım
Çok şükür sağlıkla geldiniz bayram şekerleri hazır bizim için de öp kokla onları

Gözünüz aydın çok şükür sağlıkla büyüsün minnoşlar

Gözünüz aydın canım.Bir daha ayrılmayın sağlıkla yaşayın inşallah

Gözünüz aydın canım. Güzel kızların yuvalarında sağlıkla buyusun. Bizlere de bol bol dua et canim. İnşallah biz de yavrularımızla sağlıkla evimize döneriz de gaz,uyku problemlerini konuşuruz.

Maşallah minik prenseslere bunlar tatlı koşuşturmalar. İnşallah sağlıklıa bu haftalarıda atlatırsın canım. İnşallah hepimiz bu heyecanı yaşarız
Kızlar hepinize tek tek tesekkur ederım teyzeler sızın yerinize de opüp kokladım merak etmeyin bizde sızın ıcın dua ediyoruz hepiniz ınsallah sag saglım kucagınıza alıp evinize gelirsiniz anca anca kendime geldim 2 gundur evde olunca hastane ortamı insanı hem cok yoruyor hemde psikolojik olarak epey bunalmıstım gectı cok sukur sızede yasadıgım seylerı ara ara aklıma geldikçe yazmaya calısıyorum ameliyattan cıkınca sutum gelmedı dıye hıc uzulmeyın benim basta hıc ama hıc gelmedi hemsıreler falan epey ugrastı surum gelmesı ıcın yapılmayan bısey bırakmadılar 1 damla bile gelmemesine sasırdılar 5 mi 6. Gun mu ne geldı ılk damla dusunun o yuzden hıc dert etmeyin gelen giden benim sutume taksada hıc aldırıs etmeyin bıde ıkız anneleri mumkunse 1 takım bebelere premuture kıyafet alabilirsiniz benim kızlarıma hıc bısey olmuyor suan kiloları ıyı aslında ama yinede kucuk oluyorlar aklıma geldikçe yazıyorum sizde sorabılırsınız

Olsun balım dediğin gibi sağ salim gelsinler yeter ki birlikte daha nice alışverişleriniz olacak inşallah

Ben bugün hastaneye gidicem kendi kontrolüm için 10 gün sonra ilk defa evden çıkıcam oğluşumun sütlerini bugün ben vericem doktoruna geldiğimi hisseder inşallah yavrum
Hisseder kuzum peki gittiğinde görmene izin veriyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…