• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selamm kızlar 🥰 biz dun evimize geldik kızlarla sukur 🙂🙂🙂🙈🙈🙈 hastane seylerı falan derken dus falan anca aldım 1 hafta sonunda anca kendimize gelebildik bugun de saglık ocagında topuk kanımızı aldırdık yeni dogan doktorunuza bebeklere ılk muayneyı bugune yazmıs hem kucuk hemde 1 hafta tedavi girdiler diye bugun de cocuk doktoruna gittik kili almıslar hersey guzel gıdıyor dedi o da bı tanesinde sarılık vardı sanki yine var dedı deger yukseldıyse yatırabılırız dedi bugun baktık deger dusmus hersey yolunda kızlar sukur ki ınsallah sızde bu gunler hayırlı zamanlarda hepiniz yasarsınız🙏 ilk fırsatta yazdım sut sagmak makinesini ıkız anneleri kesinlikle alsın bıde mama canta ya almayın bence mama kullanıyorlar fakat aptamıl prematüre olandan alacaksanız 1 numara almayın ben oyle aldım bıde acmıslar bı kasık verdikten sonra bunu alın demısler acıldıgı ıcınde suan mama bosa cıktı bozulmadan birine vermem lazım zor bir surectı psikolojik olarak Nefes0858 Nefes0858 @MucizelerimBenimle sızı cok ıyı anlayabiliyorum en kısa zamanda sııznkılerde cıkar ınsallah kızlar 🙏
Gözünüz aydın çok şükür sağlıkla büyüsün minnoşlar 😍

Selamm kızlar 🥰 biz dun evimize geldik kızlarla sukur 🙂🙂🙂🙈🙈🙈 hastane seylerı falan derken dus falan anca aldım 1 hafta sonunda anca kendimize gelebildik bugun de saglık ocagında topuk kanımızı aldırdık yeni dogan doktorunuza bebeklere ılk muayneyı bugune yazmıs hem kucuk hemde 1 hafta tedavi girdiler diye bugun de cocuk doktoruna gittik kili almıslar hersey guzel gıdıyor dedi o da bı tanesinde sarılık vardı sanki yine var dedı deger yukseldıyse yatırabılırız dedi bugun baktık deger dusmus hersey yolunda kızlar sukur ki ınsallah sızde bu gunler hayırlı zamanlarda hepiniz yasarsınız🙏 ilk fırsatta yazdım sut sagmak makinesini ıkız anneleri kesinlikle alsın bıde mama canta ya almayın bence mama kullanıyorlar fakat aptamıl prematüre olandan alacaksanız 1 numara almayın ben oyle aldım bıde acmıslar bı kasık verdikten sonra bunu alın demısler acıldıgı ıcınde suan mama bosa cıktı bozulmadan birine vermem lazım zor bir surectı psikolojik olarak Nefes0858 Nefes0858 @MucizelerimBenimle sızı cok ıyı anlayabiliyorum en kısa zamanda sııznkılerde cıkar ınsallah kızlar 🙏
Gözünüz aydın canım.Bir daha ayrılmayın sağlıkla yaşayın inşallah 🥰

Gözünüz aydın canım. Güzel kızların yuvalarında sağlıkla buyusun. Bizlere de bol bol dua et canim. İnşallah biz de yavrularımızla sağlıkla evimize döneriz de gaz,uyku problemlerini konuşuruz.🌸💞

Milyaay Milyaay senin ağrıların nasıl oldu canım
Iyiyim canım çok şükür ağrılarım geçti yatıyorum kalkmıyorum hala perşembe kontrolüm var bakalım dr ne diycek inşallah herşey sorunsiz sıkıntısız geçer atlatiriz bu günleri 🤗🤗🙏🙏çocuk odasına dolap yaptırıyoruz cumartesi takılacak bayramdan sonra da ablami alışverişe yolluycam 3 4 haftaya hazır etmem lazım çantayı inşallah daha fazla haftalari görürüz de yine de her ihtimale karşı herşeyi hazır da bulundurmak lazım inşallah iki gün sonra güzel haberlerle gelirim canım hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah 🤗🤗🤗😍

Iyiyim canım çok şükür ağrılarım geçti yatıyorum kalkmıyorum hala perşembe kontrolüm var bakalım dr ne diycek inşallah herşey sorunsiz sıkıntısız geçer atlatiriz bu günleri 🤗🤗🙏🙏çocuk odasına dolap yaptırıyoruz cumartesi takılacak bayramdan sonra da ablami alışverişe yolluycam 3 4 haftaya hazır etmem lazım çantayı inşallah daha fazla haftalari görürüz de yine de her ihtimale karşı herşeyi hazır da bulundurmak lazım inşallah iki gün sonra güzel haberlerle gelirim canım hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah 🤗🤗🤗😍
Amin amin canım güzel haberlerle gel. Valla alışveriş işi bitince ütüsü yıkaması üstünden bi yük kalkıyor insanın. Bende etkenin bitirdim ama kafam rahat.
Sağlıkla kullansın minnoşlar 😍😍

Amin amin canım güzel haberlerle gel. Valla alışveriş işi bitince ütüsü yıkaması üstünden bi yük kalkıyor insanın. Bende etkenin bitirdim ama kafam rahat.
Sağlıkla kullansın minnoşlar 😍😍
Oyyy ne güzel tatlı heyecanlar bunlar güle gule giysin hepsi😍🤗inşallah sag salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin hepimiz e şimdi üstünden yük kalkmıştır seninde🤗ben ilk alışveriş heyecanını yasayamacagim için içim buruk ama sağ salim gelsinlerde varsın ilk alışverişi kaçırayim yeterki az daha dayansin minişlee🤗😍

Çok şükür canım gözün aydın benim yerime de kokla cennet kokulu balları darısı bize inşallah 🤲❤️ evet psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum ama Rabbim dayanma sabretme gücü veriyor oğluşum iyi olsunda kavuşmamız çok yakın 🤲

Ya ben pompa almadım. Almaya karar vermiştim. Ebebek te ki görevli doğum yapınca elektrik ki veya manuel karar verip alın dedi. Hiç süt gelmezse elektrikli almanız lazım falan dedi. Bende askıya aldım. Ama şimdi gördüm herkes almış. Ben napsam ki acaba?
Bende senin gibi cok kararsızdim da ikiz olunca herkes al dedi. Daha almadim isin aslı. Manueller çekmiyor diyorlar 🤔 elektrikli alacağım sanirim ben.

Maşallah minik prenseslere bunlar tatlı koşuşturmalar. İnşallah sağlıklıa bu haftalarıda atlatırsın canım. İnşallah hepimiz bu heyecanı yaşarız 🥰

Ay kendi dolaplarını nasıl yapıyorsun kii.🤦‍♀️
Ben 10 dakika bir iş yapamıyorum bacaklarıma ağırlık çöküyor.
Öyle ağır geliyor ki. Allahtan kilo almadım. Birde kilo alsam vinçle falan kaldırırlardı beni 😁
Çantamı hazırlamaya çalışıyorum ama bir türlü sona gelemedim.
Yaa bende cok agirlastim cok zor is yapiyorum artik. Bir camasir seriyorum mesela 1 saat yatiyorum, yataktada rahatım yok . Otursam da rahat degilim yatsam da, gece sürekli uyanıyorum. Benim çanta hazır gibi sanki de sürekli eksikler çıkıyor 🙄

Şükür kuzum gözün aydın evinize gitmissiniz sağlıkla büyüsün bebelerin annesi bol bol kilo alsınlar arada bizede tecrübelerini anlat kuzum neyi yapalım nelere gerek yok sizler tecrübeli annelersiniz🥰🥰

Gözün aydın canım 😍 😍
Çok şükür sağlıkla geldiniz bayram şekerleri hazır 😍😍 bizim için de öp kokla onları 🥰🥰

Gözünüz aydın çok şükür sağlıkla büyüsün minnoşlar 😍

Gözünüz aydın canım.Bir daha ayrılmayın sağlıkla yaşayın inşallah 🥰

Gözünüz aydın canım. Güzel kızların yuvalarında sağlıkla buyusun. Bizlere de bol bol dua et canim. İnşallah biz de yavrularımızla sağlıkla evimize döneriz de gaz,uyku problemlerini konuşuruz.🌸💞

Çok şükür canım gözün aydın benim yerime de kokla cennet kokulu balları darısı bize inşallah 🤲❤️ evet psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum ama Rabbim dayanma sabretme gücü veriyor oğluşum iyi olsunda kavuşmamız çok yakın 🤲

Maşallah minik prenseslere bunlar tatlı koşuşturmalar. İnşallah sağlıklıa bu haftalarıda atlatırsın canım. İnşallah hepimiz bu heyecanı yaşarız 🥰
Kızlar hepinize tek tek tesekkur ederım🙂 teyzeler sızın yerinize de opüp kokladım merak etmeyin bizde sızın ıcın dua ediyoruz hepiniz ınsallah sag saglım kucagınıza alıp evinize gelirsiniz 🙏❤️ anca anca kendime geldim 2 gundur evde olunca hastane ortamı insanı hem cok yoruyor hemde psikolojik olarak epey bunalmıstım gectı cok sukur🙂 sızede yasadıgım seylerı ara ara aklıma geldikçe yazmaya calısıyorum ameliyattan cıkınca sutum gelmedı dıye hıc uzulmeyın benim basta hıc ama hıc gelmedi hemsıreler falan epey ugrastı surum gelmesı ıcın yapılmayan bısey bırakmadılar 1 damla bile gelmemesine sasırdılar 5 mi 6. Gun mu ne geldı ılk damla dusunun o yuzden hıc dert etmeyin gelen giden benim sutume taksada hıc aldırıs etmeyin bıde ıkız anneleri mumkunse 1 takım bebelere premuture kıyafet alabilirsiniz benim kızlarıma hıc bısey olmuyor suan 😬 kiloları ıyı aslında ama yinede kucuk oluyorlar aklıma geldikçe yazıyorum sizde sorabılırsınız 🥰😘

Oyyy ne güzel tatlı heyecanlar bunlar güle gule giysin hepsi😍🤗inşallah sag salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin hepimiz e şimdi üstünden yük kalkmıştır seninde🤗ben ilk alışveriş heyecanını yasayamacagim için içim buruk ama sağ salim gelsinlerde varsın ilk alışverişi kaçırayim yeterki az daha dayansin minişlee🤗😍
Olsun balım dediğin gibi sağ salim gelsinler yeter ki 🥰 birlikte daha nice alışverişleriniz olacak inşallah 🤗

Ben bugün hastaneye gidicem kendi kontrolüm için 10 gün sonra ilk defa evden çıkıcam oğluşumun sütlerini bugün ben vericem doktoruna geldiğimi hisseder inşallah yavrum 💙💙
Hisseder kuzum 😍 peki gittiğinde görmene izin veriyorlar mı

Back