- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.221
Gözünüz aydın çok şükür sağlıkla büyüsün minnoşlarSelamm kızlarbiz dun evimize geldik kızlarla sukur
hastane seylerı falan derken dus falan anca aldım 1 hafta sonunda anca kendimize gelebildik bugun de saglık ocagında topuk kanımızı aldırdık yeni dogan doktorunuza bebeklere ılk muayneyı bugune yazmıs hem kucuk hemde 1 hafta tedavi girdiler diye bugun de cocuk doktoruna gittik kili almıslar hersey guzel gıdıyor dedi o da bı tanesinde sarılık vardı sanki yine var dedı deger yukseldıyse yatırabılırız dedi bugun baktık deger dusmus hersey yolunda kızlar sukur ki ınsallah sızde bu gunler hayırlı zamanlarda hepiniz yasarsınız
ilk fırsatta yazdım sut sagmak makinesini ıkız anneleri kesinlikle alsın bıde mama canta ya almayın bence mama kullanıyorlar fakat aptamıl prematüre olandan alacaksanız 1 numara almayın ben oyle aldım bıde acmıslar bı kasık verdikten sonra bunu alın demısler acıldıgı ıcınde suan mama bosa cıktı bozulmadan birine vermem lazım zor bir surectı psikolojik olarak
Nefes0858 @MucizelerimBenimle sızı cok ıyı anlayabiliyorum en kısa zamanda sııznkılerde cıkar ınsallah kızlar
![]()